---------Plussat viikolle 48+49 ---------

:hug: filuuri Parempaa onnea uuteen kiertoon!!!

E-V-A voi kun tuliskin se plussa testiin...toiv.huomen pääsen testaan kun eilen tilasin testin... :D jännittää ihan kamalasti kun voisin kyllä toisaalta itekin olla samoilla linjoilla..on sen verta outo olo...mahassa ihme kipua/polttelua ja on kylmä edelleen...sekä semmosta yleistä huonoa oloa vaikka kuinka söis..tiiä sitten, en viitsi liiaksi iloita enneko se testi näyttää + niin sitten vasta ;)

Irmeli09 ompa jänniä aikoja teillä siellä!!!! :D Toiv.jatkaa vahvistumistaan viiva tikussa :LOL:
 
Testasin just ihan selvän plussan!! Eli haamu no-more, vaan ihan oikea. Apua.... huh huh :)
Outo olo. Tekis mieli kertoa kaikille, mutta uskaltaako.
Irmeli, kymppi vetoa niin kyllä se vielä siullakin tummuu :)

Niin ja semmosta, että miulla viime vuoto on ollut mitä todennäköisemmin kiinnittymisvuotoa. Se oli siis _todella_ runsasta ja hirveesti palasia, kudosta kai. Ja kesti 4 päivää. Eli näinkin voi olla!
 
Irmeli09
OnSiisKevät: Hurjan paljon onnea plussasta!!! :D :D :D . Muistelenkin, että se sinun vuotosi tuli kerrassaan hassuun aikaan. Aikamoista, että voi tulla noinkin runsasta kiinnitysvuotoa. Taas sen huomaa, että näissä hommissa kaikki on mahdollista. Senpä takia ei koskaan pidä luovuttaa turhan aikaisin. ;)
 
Irmeli09
Sain juuri ihan oikeaoppisen plussan, viiva alkoi muodostua jo parin minuutin jälkeen :D . Pakko se on uskoa, eli siirrytäänpä plussanneisiin sieltä haamuilijoista.

Paimentyttö: Kuulostaa lupaavalta jos vuoto alkaa pikkuhiljaa olemaan hiipumaan päin. Toivottavasti kaveri on tarrannut niin kovasti kiinni ettei sitä pienet tuhrut irroittele :heart: .
 
Onnea onsiiskevät ja Irmeli (täälläkin) :flower: . Toivottavasti Paimentyttyö sinultakin kuullaan pian hyviä uutisia.

Pisita, hempukka ma-ii
- mites teillä?

:hug: kellopeliappelsiini - samassa veneessä ollaan. Minulla kp 2/ 41 ja nyt yk2
Seuraava ovis siis vasta lähes 4 viikon päästä :kieh:

Sanon jo tässä vaiheessa kiitokset kaikille mukavasta pinoiluseurasta. Tavataan toisissa pinoissa. Minä käyn kyllä lukemassa teidän muiden kuulumiset loppuun saakka.



P123
 
:heart: KESKIVIIKKO 3.12.2008 :heart:



paimentyttö.....kp28/28.................yk1...............toinen toiveissa
hempukka87....kp28/26-30..........yk25.........ensimmäinen toiveissa
kellopeliappelsiini.....kp27/29...........yk7..............toinen toiveissa
ma-ii...............kp34/26



:hug: UUTEEN KIERTOON: :hug:
Jellona84
äiti vm70
delfis
Hensku00
valtsukka
Emmama
äiti 07
estelle
E-V-A
Hemppu81
Flora-79
yöperhonen
filuuri
P123


TESTIPÄIVÄT:

KE 3.12: pisita, OnSiisKevät, Irmeli09
TO 4.12:
PE 5.12: paimentyttö
LA 6.12
SU 7.12: kellopeliappelsiini

HAAMUILIJAT:

paimentyttö


PLUSSANNEET:

Mandy81 :heart:
lenan :heart:
L3nen :heart:
Hudjuke :heart:
Irmeli09 :heart:
OnSiisKevät :heart:
pisita :heart:
[/quote][/quote]

 


tommonen tuli vajaa tunti sitten testiin... :heart:

muoks...onpas huonolaatunen kuva, mut ei meinannu parempaa saada otettua kännyllä.. ja ehkä hieman alko viiva jo haalistuun puolen tunnin jälkeen, mutta ihan selvä plussa siis tuli ei haamua...onnex..
 
Irmeli09
Pisita: Hurjan paljon onnea! :D Tuo on kyllä kaukana haamusta, olisitpa nähnyt sen "viivan" jonka sain maanantaina :LOL: . Tai saattaa kyllä olla ettei sitä olisi kukaan muu kuin minä ja harittava haukankatseeni havainnut.

Kyllä on muuten tullut aivan ihastuttavan paljon plussaa ja ne jotka eivät tästä pinosta plussaa tekevät sen ensi kierrosta. :saint:

Kellopeliappelsiini: Täällähän on ollut yhdellä jos toisellakin pientä vuotoa ja plussaa tullut kehiin silti. Täällä sormet ja varpaat pystyssä että sinulla toistuisi sama tarina :heart: . Aiotko odottaa sunnuntaihin testauksen kanssa ( :attn: kysyjänä testiaddikti ).
 
pisita aavistin sitten oikein :heart: Oikein paljon onnea :heart:

Tässä pinossa ollaan saatu hurjasti plussia, mikä on aivan ihanaa... Onnea nyt sitten vielä kaikille jotka sen toivotun tuloksen on saanut. Ja me loput sitten alotetaan uusi vuosi uusin kujein =)

:wave:
 
Kiitoksia kaikille!!! :flower: Kyllä mäkin oikeastaan tiesin että plussa tulee enneko testin tein, kun on ollut niin erilainen olo...ja eilen oksensin illalla ja vielkin tänään huono olo, ellei sitten ollut mahatautia joka meillä kiertänyt kohta kaikki..mutta kun nytkin on kokoajan semmonen "mikään ei maistu" olo ja kova JANO!!

Juu nyt on varmaan joku enkkapino plussien suhteen!! Ja vielä muutama odotteleepi :D
 


Eikös me täällä arvuuteltu kuinka monta plussaa tulee? Ihan mieletön vauhti päällä =) Onnea vielä kaikille plussanneille :flower:

Kellopeliappelsiini toivottavasti sinulla oli kyse vain hämäysmenkoista! *peukut pystyssä*

Mitäs te loput kolme? huhuuu

Terkuin P123 - uusiin tuuliin
 
Onnea kaikille plussanneille! :heart:
Ja tippuneille :hug:
En oo ollu viimeaikoina oikeen maisemissa, joten ei oo tullu kirjoteltua. täällä ei viel mitään mut kai mullakin ne tätipäivät alkaa pian, kun munasarjasta jomotti päivällä..
 
Valtavasti onnea plussanneille! Plussia on tullutkin kivasti! Tosin niitä olisin toivonut niin paljon pudonneillekin. :hug:

Täällä ei tunnu menkat alkavan ja tuhruttelu on jo lähes olematonta. Uskottava se kai kohta on. Mutta teen huomenna testin ja jos vielä on yhtä vahva plussa, niin sitten alan jo vähän tuuletella. Koira kyllä ainakin taitaa tietää mistä on kyse, kun yöt nukkuu vieressä ja painautuu lämmittämään. Esikoista odottaessa hoiti koko ajan, varsinkin pahojen pahoinvointien aikaan.
 
:heart: TORSTAI 4.12.2008 :heart:



paimentyttö.....kp29/28.................yk1...............toinen toiveissa
hempukka87....kp29/26-30..........yk25.........ensimmäinen toiveissa
ma-ii...............kp35/26



:hug: UUTEEN KIERTOON: :hug:
Jellona84
äiti vm70
delfis
Hensku00
valtsukka
Emmama
äiti 07
estelle
E-V-A
Hemppu81
Flora-79
yöperhonen
filuuri
P123
kellopeliappelsiini


TESTIPÄIVÄT:

PE 5.12: paimentyttö
LA 6.12
SU 7.12:

HAAMUILIJAT:

paimentyttö


PLUSSANNEET:

Mandy81 :heart:
lenan :heart:
L3nen :heart:
Hudjuke :heart:
Irmeli09 :heart:
OnSiisKevät :heart:
pisita :heart:
[/quote][/quote]
 
Testasin ja tuli tosi vahva plussa!!! Ei voi kun ihmetellä. Vuotokin loppui kuin seinään. Nyt en aio murehtia ennen kuin siihen on syytä. Olen vain niin hämmästynyt, etten osaa ajatellakaan vielä mitään selkeästi, olin varma että plussa olisi hiipunut ja kyse oli kemiallisesta raskaudesta.
 
paimentyttö paljon onnea :heart: Joskus raskauden alussa kuukautisten aikaan saattaa jotain vuotoja esiintyä ja ne on yleensä ihan harmittomia. Ja sulla kun vuotokin loppui ja sait vahvan plussan. Niin kyllä se sitä itteään on.
 

Yhteistyössä