**Plussataan yhdessä ennen kevättä**

Miinä
Nonniin,.. vkl meni lääketokkurassa ja olo edelleen ko laivalla myrskyn aikaan. Maailman hirven kokemus kaavinta takana. Nyt sitten vois sanoa että olen taas matkassanne mukana vaikkakin heikossa hapessa.
 
Heippa! Millon kannattais tehdä r-testi? Menkat alko joskus 5.2, yhdynnässä oltiin 15.2 ja kierto on noin 26 päivää.. mutta koska olen vuotanut viimesen kuukauden melkein putkeen milloin punasta ja milloin ruskeaa verta niin en ole varma milloin menkat alkoivat viimeksi virallisesti..

Odotanko siis rauhassa sinne maaliskuun alkuun?
 
Anskulle onnittelut ovisplussasta! :D Toivotaan että se toinenkin plussa pian ilmaantuisi...;)

ON: Ovis oli ja meni menojaan..vahvat oireet oli ainakin, joten ei jääny epäilyksen varaan. Nyt sitten taas ootellaan tätiä, sehän sieltä aina tulee :headwall: Ehkäpä joskus jättää tulematta, i hope :)
 
Heippa :)

Tulin kertomaan, että edelleen odotan että tulis se maaliskuun alku ja voisin tehdä sen r-testin.

Mutta hitto kun rinnat on kipeet ja arat. Ajattelin aluksi, että se johtuu eilisestä rintatreenistä mut tää kipu vaan yltyy ja se on on kuitenkin kokonaisvaltaista kuumotusta molemmissa rinnoissa joten jostain lihasrasituksesta ei voida puhua kun kipu on molemmissa eikä kipu ole yksilöitynyt toiseen niistä.

Nyt en tiiä mikä tässä on kyseessä mut tuskin raskausoire kuitenkaan kun 15.2 oltiin miehen kanssa hommissa ja siitä on niin vähän aikaa että..
 
Minnacanth, toki voit tehdä testin aikaisemminkin, jos asia kovasti vaivaa mieltä. Herkät raskaustestit (10 mlu) voivat näyttää hyvissäkin ajoin, haamua tai vahvempaakin viivaa. Se on tietysti yksilöllistä koska näkyy testissä! Mitä olen keskusteluita lukenut, niin jotkut ovat saaneet jo esim. dpo 7 plussan (harvoin kyllä noin aikasin näkyy) alkiohan normaalisti kiinnittyy vasta noihin aikoihin..ja niin edespäin..mutta herkät testit näyttävät helposti myös kemialliset raskaudet ja sitten tulee suuri pettymys kun menkat alkaakin. Siinä mielessä olisi hyvä odottaa, että menkat on myöhässä. Mutta kärsivällisyyttähän se vaatii, vähän liikaakin joskus ja sitten on vaan pakko testata etukäteen. Tsemppiä sulle, toivotaan plussaa! :)
 
Kiitos viestistä ja ihan hirveesti kutkuttaisi tehdä testi.. varsinkin kun kotona odottaa 4 testiä oikeaa hetkeä :D

Mutta pelkään juuri sitä, että petyn sitten jos saankin jonkin haamun joka sit myöhemmin muuttuisi negaksi, kemiallinen jne..
 
Hupsis..meinaa taas ketju jäädä hännille!

Taitaa se kevät kohta alkaa porskuttaa lähemmäksi...tai semmonen fiilis tuli eilen päivälenkillä, kun niin ihanasti aurinko paisto ja linnut lauleli :) Siinäkin vaan tuli miettineeksi, että on kyllä tylsää yksin taapertaa..olis kiva tönätä vaikka lastenvaunuja ja ulkoilla pienen nyytin kanssa..*huokaus*. Ehkä vielä joskus :)
 
Täähän vallan oli karannu! Huomenna kuulemaan taas tuomio folliultraan! Nyt mentiin sitten clomeilla 2tbl/pv...saas nähä onks tapahtumia havaittavissa! Semmone olo taas että ei siellä mitään oo, mut katotaan! :)
 
Täällä ootellaan tätiä saapuvaksi keskiviikkona. Outoa on semmonen tunne, seesteinen olo, että en pety, vaikka täti saapuskin. Mistä se tämmönen aito tunne nyt tuli? Vai koitanko vaan huijata itteeni? Ei, en, kyllä se nyt siltä tuntuu, että uutta yritystä vaan putkeen n. viikon päästä! :D

Minnacanth: Pääsitkös testin tekoon? :)

Plussatuulia joka ikiselle!! :)
 
jaa on tämä ketju vielä hengissään :) Kevättä kohti mennään jo hurjaa vauhtia, joten pian täytyisi niitä plussia alkaa tulemaan..;)

Meillä alkanut yk 9, lomalta just palattiin ja oviksen aikoja eletään...

Anskulle tsemppiä! Kyllä ne asiat siitä alkaa etenemään :)

Ruttunaama
, pidän peukkuja jotta täti ei tulisi teille! Plussatuulia kovasti! ++
 
Kyllä kait sitä säikähtäs ja luulis testin olevan viallinen, jos siihen kaks viivaa sais! :D Pitäs tehä toinen ja kolmaskin tarkistaakseen.. Tässä on nyt pari vuotta yritystä takana ja vaikka se toivo on välillä meinannu hukkua ihan kokonaan, niin nyt on tosiaan semmonen olo, että "noo, ootellaan ja ehtiihän tässä vielä muutaman vuoden yrittää", ihan outo olo! Toukokuu on sitten rajapyykki tutkimuksiin hakeutumiselle..

Iippa: Siellä on sitten peiton heiluttelu ajat tiedossa! ;) Tsemppiä kovasti! :)
 
Pelkkää omaanapaa vaan: Ei taaskaan tulosta! :'( Suurin surkea folli oli 9mm ja limis 6mm...se sentää oli paksumpi ku viimeeks, mut oli sellanen "tiukka" eli ei sellanen mikä pitäis olla ennen ovista! Gyne sit ilosena: "Mutta kyllä tällä kuukautiset aikaan saadaan varmasti!" No hurraa...senhän mä täällä halusin kuullakki! :stick: Että tähän kiertoon ei ole odotettavissa suurempia uutisia! :| Ens kiertoon sit 3tbl/pv clomeja, metforminit alotan varmaan huomenna tai ylihuomenna ja ultra taas kp10-12. Jos tuokaan ei tuota toivottua tulosta ni sit alotetaan pistokset! Eli, jään odottelemaan tätiä...jo nyt! : /
 
Hei vain!

ajattelin kirjoittaa tänne... Ehkäisy jätetty viime kesänä pois ei tulosta. Sitä alkaa ajatella väkisinkin että nyt on jotain vikaa jossain sillä esikko lähti kun söin pillereitä ja toinen kolmannella yrittämällä. Oviksenkin viime kierrosta plussasin... Ei mitään... PMS oireet ovat viimeiset neljä kiertoa olleet hirveät rinnat tosi kipeinä ja tehnyt mieli kaikkea kummallista kuten esimerkiksi sitruunaa ja kaikkea missä on sitruunaa...tässä ei nyt ole enää pms oireitakaan ja menkat pitäs alkaa 20pv. Raskaustesti nega :( alkaa tässä ihmispolo jo turhautumaan itseensä tosi ärsyttävää... Kiitos että sain purkautua.
 
Tervetuloa mukaan keksipurkki! :)

Piinapäiviä olis mullakin vielä jäljellä...tää viikko menee kyllä tuskasen hitaasti! Voi kun nyt vaan sais sen plussan siihen tikkuun! Ja sitä toivon siis meille kaikille :) Keväisiä ++tuulia....
 
Heippahei teille ja soosoo ootte passivoinu koko ketjun lähes! Ehkäpä kaikki on plussanneet sitten. Kovasti tsemppiä Anskulle ja iipalle, eikös olis jo testaamisen aika, alkaa mun laskujen mukaan oleen dpo 10 käsillä hiljalleen ;)

Kerronpa vähän (.) kuulumisia: kaikki mennyt hyvin tähän saakka, vointi oli infernaalisen väsynyt ekan kolmanneksen aikana mutta nyt helpottaa. Ei kuvota, eikä niin kauheasti väsytä vaikken muistakaan mitä on olla "normaalissa" vireystilassa. Unohtelen ostoksia kaupan kassalle, heitän täyden maitolasillisen lavuaarista alas ja sen sellaista, pää ei tiedä missä perse menee mutta kuuluu asiaan kaiketi.

Sellainen juttu jäi vähän mietityttämään, kun viikkoa ennen vahvaa ja normaalia ovisplussaa mulla tuli limatulppa alakerrasta, ovistestit oli hailakoita ja luulin oviksen olevan käsillä. Kuitenkin viikko tämän jälkeen ovistesti oli vasta vahvasti + joten pidin jälkimmäistä ovulaatiota kuninkaana. dpo 10 illalla (dorka) testasin negan, dpo 11 aamulla plussan, joten mietin että loogisesti olin oviksen päätellyt, aiempi limatulppa wannabe-ovis olisi ehkä plussannut jo aiemmin? No, rv 12 niskaturvotus-ultra keskussairaalassa kuitenkin täsmensi, että olinkin hedelmöittynyt jo 3 päivää aiemmin kuin luulin? Saas nähdä tuleeko tähän vielä tulevissa ultrissa muutosta. Nyt ultrattu 3 kertaa; täällä missä asutaan on neuvolassa ultra käytössään millä katsovat käyntikerroilla.

Tsemppiä kaikille, peitot heilumaan ja plussaisia auringonsäteitä kaikille!

Pipsapippuri rv 14+4
 
Pipsa Kiitos säteistä! :) Mulla on menossa vasta dpo1! =) Sunnuntaina kp17 tuli O+, et vielä menee par viikkoo enne ku tässä voi tuveta testejä miettimää! Kierron pitäis olla 31-32 ja nyt tosiaan kp19....hidasta!! :stick: Mut toisaalta aika menny todella nopeesti, sullakin tuo puolväli rupee kolistelee ovelle! Mahtavaa! :heart: Onnea loppu odotukseen! :heart: Millos sulla LA oli? :)
 
^Oiii... :heart: Nyt se tuntuu pitkältä ajalta! :D Mut silti tuntuu et vastahan sä plussasit! :D 2.3. olis dpo14 ja kp32...YRITÄN sinne asti kituuttaa tän testaamisen kanssa, ellei tuu jotain niin selviä merkkejä edellisellä viikolla jo ni sit, mut yritän sinne! =)
 

Yhteistyössä