Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
r0s
Ostin kaupasta kotimatkalla kamalaan nälkääni kana-ceasar valmissalaatin. Söin sitä ja mietin että tuleepa joku kalanmaku vähän suuhun... Muistelee ceasarsalaatin ainesosia ja tarkistaa salaatinkastikepussista.. Kyllävain, Siinä lukee anjovisaromi :sick:

pruuttaa salaattiin reilusti valkosipulisalaatinkastiketta peittämään anjoviksen maku:sick: :notworthy: yök... En taida syödä loppuun(n)
Anjovishan on maailman parasta. :p
 
r0s
Niisiis meillä oli tänään vain keitettyjä pottuja, makkarastrognovia (herkkutattilisälä) ja itetehtyjä sämpylöitä.

Kalaherkut himottavat!

Mutta pihistelusapuskoinnille on syy. Ideana on syödä kolmeen pekkaan viidellätoista ja viidestään kahdellakympillä per päivä koska jos -tai siis kun- se onnistuu, niin voi heittää ainakin yhden reissun lämpimimpiin olosuhteisiin talven aikana.
 
  • Tykkää
Reactions: Ellimaar ja Kais
Niisiis meillä oli tänään vain keitettyjä pottuja, makkarastrognovia (herkkutattilisälä) ja itetehtyjä sämpylöitä.

Kalaherkut himottavat!

Mutta pihistelusapuskoinnille on syy. Ideana on syödä kolmeen pekkaan viidellätoista ja viidestään kahdellakympillä per päivä koska jos -tai siis kun- se onnistuu, niin voi heittää ainakin yhden reissun lämpimimpiin olosuhteisiin talven aikana.
Mun pitää lopettaa syönti kokonaan jos haluan lämpimiin maihin
 
r0s
Janssoninkiusaus maistuu kyllä

Kokeile laittaa lihapullataikinaan anjovisfileitä silleen, että ensiksi paistat sipulit, sit kippaat anjovikset (liemineen) sekaan ja vetelet sileäksi sauvasekoittimella. Sötkeen sekoitat jauhelihaan ja lisäksi ehkä pippuria vielä. Suolaa ei suuremmin kaipaa. Toki voi laittaa kananmunan ja korppujauhot mutta musta ne ovat turhia.
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
Kokeile laittaa lihapullataikinaan anjovisfileitä silleen, että ensiksi paistat sipulit, sit kippaat anjovikset (liemineen) sekaan ja vetelet sileäksi sauvasekoittimella. Sötkeen sekoitat jauhelihaan ja lisäksi ehkä pippuria vielä. Suolaa ei suuremmin kaipaa. Toki voi laittaa kananmunan ja korppujauhot mutta musta ne ovat turhia.
Mies ei tykkää anjoviksesta eikä voi syödä sipulia :(
Mä en viitti vain itselleni tehdä.
 
Niisiis meillä oli tänään vain keitettyjä pottuja, makkarastrognovia (herkkutattilisälä) ja itetehtyjä sämpylöitä.

Kalaherkut himottavat!

Mutta pihistelusapuskoinnille on syy. Ideana on syödä kolmeen pekkaan viidellätoista ja viidestään kahdellakympillä per päivä koska jos -tai siis kun- se onnistuu, niin voi heittää ainakin yhden reissun lämpimimpiin olosuhteisiin talven aikana.
Vallan hyvä syy pikkupihistelyyn:rolleyes:
 
  • Tykkää
Reactions: r0s

Yhteistyössä