Siis MITEN noi Martsu ja Escobar oikein pesee ton vauvan pyllyä??

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja hah, 19.02.2010.

 1. tiina

  tiina Vieras

  Mäkin aloin eieln heti miettimään kuka ehtii tehdä tästä ekan aloituksen ja mihin sävyyn, ja kuinka monta korppikotkaa kiertää paikalle valmiina raatelemaan.. :D
   
  #76
 2. Lukeeko sen jossain, että se pylly tulee pestä vauvan selkäpuolelta? Mitä ihmeen väliä sillä on miten sen pesee, kunhan tulee puhtaaksi. On tälläkin palstalla niitäkin mammoja, jotka laiskuuttaan on pesemättä, tuijottaa mielummin salkkareita ja nälvii tuntemattomia ihmisiä, so sad!
   
  #77
 3. vieras

  vieras Vieras

  niin tai käyttävät aina niitä peppulappuja tai mitä puhdistuspyyhkeitä ne ovat!
   
  #78
 4. vastalause

  vastalause Vieras

  Minä, samaisessa huoneessa synnyttäneenä, tosin vuosi takaperi, en saanut vauvanhoito-opastusta HETI synnytyksen jälkeen. Kun hetken oltiin oltu keskenämme, tultiin meille opastamaan kaikki asiat kädestä pitäen. Kättäirillä toimii opastus oikein mainiosti.
   
  #79
 5. Onko tuolla asialla oikeasti jotakin merkitystä, arvon rouvat? :)

  Pikku Victorian vanhemmat on hauskoja, lämpimiä ja suurpiirteisiä, ja se on paljon tärkeämpi juttu kuin se että äiti ehkä osaa pestä pyllyn täydellisesti, jos on muuten netissä vaaniva korppikotka. Jälkimmäinen nimittäin vesittää kaikki hyvät "tekniset suoritukset". Aamen.

  Tuo pari varmasti yrittää parhaansa! Antakaa olla!
   
  #80
 6. Mahoton mirri

  Mahoton mirri Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2004
  Viestejä:
  6 964
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, mulla mies sanoikin kun katsottii et näytti niin suloiselta kun itse oli ekan kanssa ekat pesut yhtä "kömpelöitä" ja uusia kun ei vaan tiennyt =)
   
  #81
 7. :-:

  :-: Vieras

  Noin päin kyllä hoitaja pesi Lastenklinikalla meidän vauvan pyllyn...
   
  #82
 8. Tiina

  Tiina Vieras

  Pesivät kuitenkin itse, minä annoin hoitajan pestä :)...kyllä te jaksatte täällä. Antakaa toisten jo olla.
   
  #83
 9. kutti

  kutti Vieras

  Musta on ihan sama miten päin ne sen pyllyn pesi, vaikka päälaellaan, kuhan se pylly tulee pestyä ;)
   
  #84
 10. No eipä ole mitään noloa asiassa. Ainahan te keksitte haukkumisen aihetta tästä pariskunnasta. Kyllä sitä esikoisen kanssa on aika hukassa alussa, ite kukin. Onnea heille, jotka eivät ole, mutta ei tarvitse haukkua toisia sitten.

  Kertoo nämä aloitukset kyllä palstalaisten ajatusmaailmasta paljonkin. Hau-hau-hau, sanoo koira eikä ihminen! :D
   
  #85
 11. bud

  bud Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2009
  Viestejä:
  10 534
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä th pesi just noin päin tytön kakkapepun, kun kotikäynnillä kävi. Ja itsekin ollaan pesty niin, kun tyttö oli pikkuvauva. Ettei mikään yllätys mulle! :D
   
  #86
 12. aivan

  aivan Vieras

  :LOL:
   
  #87
 13. voi huokaus

  voi huokaus Vieras

  Mä en nyt ymmärrä mitä ihmeellistä tuossa oli? :/ Siis neuvolantäti, joka on koulutukseltaan kätilö, kun tuli meille kotikäynnille, kävi pesemässä vauvan pyllyn kun sattu tulemaan kakka juuri sillon kun sitä tutki. Ja hän pesi nimenomaan niin et vauvalla oli kasvot ylöspäin. Jotenkin vielä taitavasti sai pidettyä niistä jaloista kiinni samalla kädellä jolla kannatteli vauvaa. Muistan kun ihmettelin et miten se siinä oikein onnistui ja mietin et pesenkö mä väärin kun pesin niin et vauvalla oli kasvot alaspäin. Eikö se ole parempi et tyttövauvan kanssa pesee noinpäin niin tulee ainakin varmistettua et kakat ei mene sinne väärään suuntaan tulehduksia aiheuttamaan?
   
  #88
 14. joopa

  joopa Vieras

  Voi apua mitä arvostelua. Onneksi sitten kun me joskus esikoisen saamme, sitä ei tulla kuvaamaan televisioonn, niin ei tarvi ihmisten kauhistella kuin uunoja olemme. Mä en ainakaan tiiä yhtään miten päin mitäki pitäs tehä, ei mulla ole kokemusta yhtään pikkuvauvojen hoidosta. Uskon silti, että varmasti hyvin tullaan pärjäämään.

  En jaksanu lukee koko ketjua, mutta kertoiko joku jo, mitä ihmeen väliä sillä on, kuin päin sen pesee? Eikös se ole pääasia, että asia hoituu ja vauva on tyytyväinen? Ihme arvostelijoita olette.
   
  #89
 15. vieras

  vieras Vieras

  No voi voi voi, ihanko pesivät vauvalta pyllyä toisin päin kuin te pesette. Kyllä nyt saatte ottaa palkinnoksi suklaapatukat luvan kanssa :)
   
  #90
 16. päin pyllyä

  päin pyllyä Vieras

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti