Sukupuolen arvuuttelua

  • Viestiketjun aloittaja Tyttövaipoika
  • Ensimmäinen viesti
Tyttövaipoika
Kävin nt ultrassa jossa kerrottiin hedelmöittymisen tapahtuneen 14.4. Seksiä harrastettiin 11.5 ja sitten illalla 14.4 . Kummasta kerrasta todennäköisesti tärpännyt? Hedelmöittyykö munasolu heti seksin harrastamisen jälkeen. Olen kuullut, että oviksen aikaan yhdynnästä tulisi todennäköisemmin poikia ja aiemmin tyttöjä. Siksi ihan leikkimielessä arvuuttelen. Hämäsi ultrassa jo se, että ovis olisikin ollut kp 9 eikä 13 niin kuin yleensä. Tuolloin kp 12-14 puuhailtiin myös mutta sikiö vastasi tosiaan neljä päivää isompaa.
 
hohhoi
eikö tärkeämpää ole se, että kohdusta löytyi elävä ja ilmeisesti terve sikiö? silti paska ihmiset jaksaa jotain sukupuolesta urputtaa. se on joko tyttö tai poika, ok?
 
Meillä on poika saanut alkunsa kolme päivää ennen ovista. Tämän tiedän varmasti. Kaksi tytöistä on todennäköisesti saanut alkunsa juuri ovispäivänä ja kolmannen tytön kohdalla en osaa ihan tarkkaan sanoa.
 
Aloittaja......
En ymmärrä miksei mitään asiaa voisi leikkimielellä arvuutella. Tottakai on tärkeintä, että oli terve sikiö. En osaa edes sanoa kumpaa sukupuolta toivoisin , olisi kiva jos esikko poika saisi toisen pojan leikkikaveriksi, tällöin myös kaikki tavarat saisi kiertoon. Toisaalta olisi kiva kokea myös se, että syntyisi tyttölapsi. Mutta tosiaan, sukupuoli ei ole niin tärkeä, tuskin edes rakenneultrassa tätä kysyn. On vaan hauska arvuutella myös oman olon ja masun perusteella niin miksei hedelmöittymisajankin ( varsinkin kun se hieman epäselvä :D ) lisäksi kaverit sukulaiset jne heittelevät omia arvauksiaan asiasta ...
 

Yhteistyössä