Syyskuiset 2019

Viestiketju alueella 'Odotusaika' , aloittaja Jeppis92, 30.12.2018.

 1. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  751
  Saadut tykkäykset:
  179
  Mä oon ihan innoissani aina kaikesta perinnöllisyysasiasta :D Aioin joskus urautuakin siihen mut valitsin sit lopulta toisen opiskeluvaihtoehdon. Ihmeesti jäänyt näköjään silti mieleen kaikkea aiheesta :)

  Kuulostaa ihanalta ja jännältä tuo sun silmien väri! :) Varmasti mielenkiintoista seurata miten periytyy, onko sulla sisaruksia, miten heillä? Vauvoilla ei muuten välttämättä heti näe oikeaa silmien väriä vaan ilmeisesti se voi muuttua ekan vuoden aikana. Meidän lapsilla se tosin on pysynyt aika samana, esikoisella saanut enemmän uusia vivahteita. Molemmat mun lapset on sinisilmäisiä kuten minä vaikka mies on ruskeasilmäinen ja sen pitäis periytyä vallitsevasti :D Toisella mun lapsella on tismalleen samanlaiset siniset ku mulla, toisella on sitte sellaiset paljon vihertävämmän siniset. Miehen isällä on itse asiassa myös sellaiset. Saa nähdä millaiset on tällä meidän kolmannella, jotenkin olettais että mies sais yhden ruskeasilmäisenki lapsen eikä jäis ite ainoaksi ruskeasilmäiseksi. En tiiä periytyykö silmien ja hiusten väri jotenkin toisiinsa linkittyen koska meidän lapsilla ne menee just niin että se jolla on just samanlaiset silmät ku mulla on periny myös samanväriset hiukset ku mulla ja tää toinen jolla on isänsä isän silmät on selvästi enempi ku isänsä hiusten suhteen. Muutenki on kyl jännä nähdä miten kaikki periytyy, me ollaan miehen kans niin erinäköisiä et on ollu ainaki näistä kahdesta ekasta helppo sanoa mitä lapset on kummaltakin perineet kun ainut meitä vanhempia yhdistävä tekijä on vaalea ihonväri :D
   
  #1626
 2. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  83
  Mulla oli siniset silmät kun synnyin, äidistä en tiedä miten hänellä. Joka tapauksessa nyt meillä silmät niin samanlaiset että kuvan perusteella en osaisi itsekään sanoa kummam silmä kyseessä, mun vai äidin :D mulla ei ole sisaruksia ja mun isän silmät on sellaset aika vaaleat siniharmaat. Tulevan lapsen isällä on taas jotenkin poikkeuksellisen vihreät silmät joten saa nähdä. Pitäs selvitellä että pitikö näiden mun silmien olla ruskeet vai vihreät et kun tää mutaatio on kai niin että jossain vaiheessa sikiövaiheen kehitystä tapahtuu jotain ja jo kehittymässä ollut väri jää "vajaaksi" ja kaveriksi tulee toinen väri joka on yhtä voimakas. Tai jotain sinne päin :D
   
  #1627
 3. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  310
  Saadut tykkäykset:
  107
  En muista kuka kirjotteli maidon herumisesta mutta havahduin itsekin tähän viikko sitten että jalalle tipahti jotain kun istuin ja automaattisesti katsoin ylös tuleeko se katosta :ROFLMAO: samassa tajusin että rinnastahan se tuli.

  Viime yönä näin muutes unta että mulla oli vauva jonka olin jättänyt syöttämättä koko päiväksi ja samassa siinä ihmettelin kun maito ei ole lainkaan noussut...

  Neuvolassa olin maanantaina ja tosiaan sillä helkutin raja-arvolla pamahti verensokeriseuranta loppu raskaudeksi. Painoa ei saisi tulla lisää. Siitä ihme radi ryhmästä kieltäydyin työkiireisiin vedoten. Valittelin supisteluja ja luonnollisesti niitä aiheuttavia touhuja tulee välttää. Vähän on ikävästikin kiristänyt ja kirvellytkin, ei viellä suostuttu sisätutkimusta tekemään vaan ensin pitää viiä virtsanäyte et pois sulkee vti mahdollisuus.

  Sf mitta oli mullakin yläkanttiinn, joku muukin siitä kirjotteli, eka oli yli käyrän, sitten mittas uudelleen ja oli sentin alempi ja meni sinne käyrille sitten. Mietin itekkin kuinka luotettava tuo mittaustapa on varsinkin kun mittaaja vaihtelee mulla, eka oli sijainen nyt ”oma” , ens kerralla oma on lomalla ja sit lekurikerta ja mittaaja taas joku muu kun edelliset.

  Jaksamisia kaikille. Kyllähän tää todentuu päivä päivältä. Tyyppi möyrii ja vatsa kasvaa. Turvotuksia ei ihme kyllä ole jaloissa vielä lainkaan. Niitä odotellessa. ;)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1628
 4. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  83
  @Veeja harmi että just raja-arvojen takia jouduit syynättäväksi. Mitenhän ne meinas että näiden viikkojen jälkeen ei enää paino nousisi ollenkaan? Sehän tarkottais käytännössä sitä että sun pitäs alkaa laihduttaa samaan tahtiin kuin mitä lapsi ottaa painoa. Mulla ainakin paino on nyt alkanut just selkeesti nousta että jos meinais että tämä pysähtyis nyt näihin lukemiin niin nälässä saisin olla loppuraskauden. Tuokin typerää että miksi sitä sisätutkimusta ei muka voi tehdä, ihan kun se ois jotenkin kallis tutkimus. Eihän se nyt lääkäriltä vaadi kuin tutkintovälineiden tuikkamisen sisään.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1629
 5. BIMK

  BIMK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2019
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  29
  Tulenpas minäkin päivittelemään vähän kuulumisia taas pitkästä aikaa:)

  Jippii jihuu, radi diagnoosi saatiin tännekkin, sokerirasituksen 1h arvo vähän koholla(n) nyt annettiin sitten neuvolasta mittarit, vihot jne...kolmena päivänä viikossa pitää neljä kertaa mitata:confused: sittenhän tämä radi diagnoosi aiheuttaa myös sen että synnärillä vauvan synnyttyä pitää viipyä ainakin kaksi vuorokautta kunne mittailee vauvan sokereita:eek:

  Sitten minä innostuin törsäämään ja menin 4d-ultrassa käymään:oops: Tuo vatsassa hääräilevä ”Kakao” on varmasti tyttö ja eilen kun viikkoja oli kasassa 26+4 tuli tämän hetkiseksi painoarvioksi 940 g:love: Kuvista ei kyllä tullut parhaat mahdolliset koska minulla on paksu istukka ylhäällä edessä ja ”Kakao” tykkää pitää päätään siinä kiinni:ROFLMAO: Lisäksi neiti on viellä linkkuveitsi asennossa, jalat kasvojen edessä:whistle:

  Vakuutus hommat täällä on vielä aikalailla auki:unsure: mutta ajatuksena kyllä olisi ainakin synnyttyä ottaa vakuutus:barefoot:

  Niinku näkyy, tarkkuus ei kovin suuri mutta näkyy sielä vähän kasvoja ja jalka niiden edessä:p:love:

  http://aijaa.com/TJ9VWe
   
  #1630
 6. Ahmaliini

  Ahmaliini Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2019
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  3
  Onko muilla ollut menkkamaisia mahakipuja? Viimeaikoina ruvennut tulemaan sellaisia ohimeneviä mahakipuja.. viimeksi ollut samanlaista juuri ennen positiivisen testin tekoa..
   
  #1631
 7. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  83
  Mulla ei niinkään menkkamaista kipua tai jomotusta ole mutta sellasta tiukkivaa pistävää kipua välillä tuntuu jossain kohdun alaosassa. Etenkin jos lapsi on perätilassa niin tosi epämukava olla itselläni. Viimeeksi eilen monotti tonne alakertaan monta tuntia niin että ihan tuskassa yritin venytellä mahaa, jotta neiti suostuis kääntymään. Yöllä sit heräsinkin siihen kun hän heitti oikein kunnon voltin mahassa ja nyt on taas liikkeet selkeesti ylhäällä ja sivuilla :)

  Sellasia repäisykipuja mulla on ollut monta viikkoa öisin kohdun reunoilla. Lääkäri sano et normaalia just näillä viikoilla kun lapsi ottaa painoa ja paikat venyy reilusti. Ehkä sullakin siellä tehdään vaan tilaa?
   
  #1632
 8. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  310
  Saadut tykkäykset:
  107
  @tikkunekku90 näkyi olevan tossa radivihkosessakin ohjeena ettei diagnoosin jälkeen saisi paino nousta. Mulla nyt ollut jokunen kilo liikapainoa jo ennestään. Liittynee varmaan siihenkin. Mutta silti hankalaa joo yrittää nyt sit elää tosi niukasti ettei painoa tulis. Jäätelöstä en nyt kuitenkaan luovu kokonaan näin kesäaikaan.

  @BIMK siistosiaan, enpä hoksannut et ei sit ihan heti päästäkkään synnäriltä kotiin radin vuoksi. Voihan....

  Pissanäyte oli muutes puhdas. Eli ajoittaiset kirvelyt liittynee johonkin muuhun.
   
  #1633
 9. Ninnu118

  Ninnu118 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2015
  Viestejä:
  328
  Saadut tykkäykset:
  89
  @Veeja Mulla sanottiin, että liian vähäisen juomisen merkki on kirvelevä pissa
   
  #1634
 10. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  310
  Saadut tykkäykset:
  107
  @Ninnu118 mulla ei niinkään pissiminen kirvele vaan jonnekki tonne sisuksiin, kuvittelisin että juurikin kohdun suulle kirvelee ja tuikkii ikävästi ajoittain, tämän vuoksi plv otettiin mutta tosiaan ei suostuttu sisätutkimusta vielä miettiin. Itellä kuitenkin pelkona että mestat sielä turhan aikasin avautuu tmv.
   
  #1635
 11. Daisy85

  Daisy85 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2017
  Viestejä:
  261
  Saadut tykkäykset:
  78
  @Ahmaliini Mulla on vähä kaikenlaisia kipuja, ei onneks mitään pahoja. Menkkamaisia ei ehkä ihan ole vaikka jomotustaki on, viime kerrasta muistelen että menkkamaiset kivut oli mulla ainaki supistuksia, mutta eihän ne välttämättä niitä aina ole ;)
   
  #1636
 12. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  83
  Tietääkö kukaan onko raskausaikana syytä välttää paljuilua? Järvivedellä täytetty palju odottelis mökillä ja tässä mietin, että onkohan tollanen kuumassa ja epäpuhtaassa vedessä lilluminen kovinkaan viisasta tässä vaiheessa. Kohdunsuun tilanteesta ei hajua, kaksi kertaa tarkastettu ja molemmilla kerroilla kiinni jne. mutta viimeisimmästä tarkastuksesta on jo joitakin viikkoja aikaa. Lisäksi voiko se kuumuus aiheuttaa lapselle tukalaa oloa? Saunassa oon käyny ehkä kerran viikossa mutta siellähän nyt ei olla kuitenkaan kovin kauan kerrallaan toisin kun paljussa taas tulee istuttua pidempään. Että sen puoleen ei minusta ihan verrattavissa. Eikös kuumaa kylpyä suositella siinä vaiheessa jos synnytys pitäisi saada käynnistymään että kai sillä kuumalla vedellä joku vaikutus voi olla?
   
  #1637
 13. Nyytti19

  Nyytti19 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2019
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  36
  Minä en ui enkä kylve raskaana, juurikin niiden veden epäpuhtauksien vuoksi. Olen niin supisteluherkkä, ja näin uudelleen synnyttävällä on muutoinkin pehmeä ja lyhyt kohdunkaula. Ainakin minulla. Saunon kyllä parikin kertaa viikossa.

  Miten teillä muilla parisuhde on voinut raskauden aikana? Minulla onneksi vain pari kertaa tullut "hermoromahdus" mieheen o_O. Saa nähdä kuinka hormonit vielä heittää loppua kohti.
   
  #1638
 14. Tupuli

  Tupuli Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2019
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  33
  @Ahmaliini Mullakin ollu välillä, tyyliin ehkä muutaman kerran viikossa, menkkakipuja muistuttavia. Tai sellaisiksi mä niitä lähinnä kuvailisin. Mun menkkakivut ei oo niinkään jomotusta, vaan sellanen pitkään kestävä tunne. Epämiellyttäviä, mut ei kivuliaita. Kun mä en vieläkään tiedä, miltä supistuksen pitäisi tuntua, niin oon miettiny, että voisko noi olla mun tapa tuntea supistus. Mitään mahan kovenemista en kyllä oo havainnu.

  Mitä muihin kipuihin tulee.. no, viimeksi eilen mietin, että toosa natisee kyllä liitoksissaan siihen malliin, että ihme, jos ei sieltä joku mahdu läpi mönkimään parin kuukauden päästä..:p
   
  #1639
 15. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  83
  @Nyytti19 parisuhde on voinut meillä aika pitkälti samalla tavalla kuin aina ennenkin eli ihan hyvin ja välillä räjähtää :D ehkä näin kesän tultua itseeni on vähän ärsyttänyt se kun ei oikein itse voi tehdä kaikkea kuten ennen ja mies ei taas ole vielä joutunut luopumaan mistään ja hän ei ymmärrä sitä miksi mua välillä turhauttaa. Läheisyys on muuttunut viime viikkoina erilaiseksi osittain, mies enempi halailee ja silittelee mutta taas seksin suhteen on melko pidättyväinen kun ei kuulemma tunnu luontevalta enää. Ei nyt sentään olla kokonaan lopetettu mutta kerrat on kyllä max. kerran viikossa eikä itseenikään ehkä ihan kiinnosta niin kuin normaalisti. Veikkaan et loppua kohden tahti hiljenee entisestään.

  Pari päivää on ollu todella ikävää tuikkivaa kipua jossain tuolla kohdunsuun alueella. Ei nyt jatkuvasti mutta kuitenkin. Miltä liitoskivut ylipäätään tuntuu ja missä? En tiedä onko mulla sellaisia edes ollut.
   
  #1640
 16. annimaria93

  annimaria93 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2015
  Viestejä:
  274
  Saadut tykkäykset:
  56
  Meillä parisuhde on ollu tosi hyvällä mallilla koko raskauden ajan. Mulla ei oo ku kerran tullu kauhee itkukohtaus, mut muuten ollu hormonit yllättävän tasaset. Seksin puoleen mulla taas on halut hävinny täysin. Ei tee ollenkaan mieli, ja jos viimeksi kun teki, niin kaikki asennot oli niin hankalia että aivan turhautti. Mutta onneksi mies on vähähaluinen muutenkin kesäisin, niin ei oo sen puoleen tarvinnut kriiseillä:)

  Mulla alkaa olla tukala olo tän mahan kans. Ja sitte ahdistaa ihmisten mukahauskat kommentit mahan koosta ja mun lihomisesta:mad: ihan ku raskaus olis joku lupa sille että saa vapaasti lääppiä mun mahaa ja kommentoida painoa, vitsillähän ne on toki heitetty mutta silti:censored: en oo ikinä tykännyt että mun mahaan kosketaan, hyvä kun oma puolisokaan saanut koskea. Nyt kaikki on koko ajan koskemas. Tottakai saa koskea jos viittis kysyä luvan ensi.. no, eiköhän ne ymmärrä jos jonku hormoniräjähdyksen joskus saan:ROFLMAO::ROFLMAO:
   
  #1641
 17. Miina-

  Miina- Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2011
  Viestejä:
  1 323
  Saadut tykkäykset:
  417
  Jospa kävis välillä merkkaamassa itsensä tännekin, somessa keskustelu niin paljon helpompaa :oops:

  100 päivää jäljellä :love::barefoot: varasin itselleni torstaille 4D ultran, ihanaa päästä kurkkimaan vauvan ilmeitä! <3 julkinen sektori ei näytä pitävän mitään kiirettä geenipoikkeamatulosten kanssa, kasvukontrollia ei anneta ennenkuin tulokset tulee. Kerran sikiötutkimusyksikköön soitin mutta hyvin tympeä vastaus tuli et ”pitää jaksaa odottaa”, joo - ei olekaan kyse mun jaksamisesta :cautious: Kolmatta viikkoa mennään ilman painoarviota ja varmuutta kasvusta :notworthy: Pätkis liikkuu voimakkaasti ja sen turvin olen uskaltanut odotella.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #1642
 18. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  83
  Joo toi mahan koon kommentointi on TODELLA raskasta. Vitutti kerran yhden tukevan mamman "noh sullahan on taas maha kasvanut, oot syöny kahden edestä" niin paljon että sanoin vaa et nii on sullakii :) se ilme ois pitäny saada taltioitua. Ja mulla ei oo ees tullu kiloja kuin muutama.

  Mä en ymmärrä miksi kukaan kyttää mitä joku raskaana oleva syö, miten pukeutuu ja onko se maha nyt kasvanut vai ei. Puhumattakaan mistään mahan lääppimisestä, itse oon ne muutamat yritykset koskee mun mahaan torjunut heti alkuunsa. Tähän mahaan saa koskee vain ja ainoastaan lapsen isä ja terveydenhoitohenkilökunta, ei muut. Mulla ainakin mahan koko muuttuu sen mukaan missä asennossa lapsi on ja olenko itse juuri syönyt = maha turpoaa jne. En ymmärrä eikö ihmisillä oo mitään järkeä päässä
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #1643
 19. annimaria93

  annimaria93 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2015
  Viestejä:
  274
  Saadut tykkäykset:
  56
  Siis joo, mulla kans saattaa yhtäkkiä muka maha kasvaa, kun vauva vaihtaa asentoa. Ärsyttää kyllä ne kommentit ja kyttäämiset. Eikö se mahan kasvu nimenomaan kuulu raskauteen, niin en ymmärrä miksi sitä pitää niin ihmetellä ja kauhistella:cautious: äiti just viimeksi eilen sano että hirvittää minkä kokonen mun maha on sitte elokuussa. Sanoin sille vaan että mitä sitä miettimään, mähän sen kannan:mad: ihan niinku kukaan läheisistä ei olis ennen nähny raskaana olevaa(n):ROFLMAO:
   
  #1644
 20. Ninnu118

  Ninnu118 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2015
  Viestejä:
  328
  Saadut tykkäykset:
  89
  Mulle sano kirpparin kassalla ollut työntekijä, ’ kiva varmaan olla tolla mahalla näillä helteillä ’. Olin, että eipä tässä muutakaan voi. o_O Että ihan kuin tässä olisi vaihtoehtoja.Kyllä tuntemattomat heittelee kommenttia kanssa, ihan kuin tää maha olisi heidän kannettavanaan. Ja arvokkain aarre on sisällä kasvamassa :love:
  Musta meni sisätaudeille konsultaatiopyyntö tms.. kilppariarvot heittää pyllyä
   
  #1645
 21. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  83
  Mulla on yks kaveri jolla puolestaan vatsa näkyi vasta joskus rv 30+ ja oli loppuun asti tosi olematon vaikka lapsi kuitenkin n. 3kg ja kasvoi normaalisti. Tää mun kaveri muutenkin on tosi hentonen ja keskivartalolta pitkä joten lapsi ilmeisesti mahtui piiloutumaan aika hyvin. Hänelle kommentoitiin jatkuvasti "Ootko varma et oot raskaana?" "millon viimeeks oot käyny ultrassa et kasvaako se sun lapsi ollenkaan?" "ei varmaan kannattais näännyttää itteensä raskaana". Tosi ikävää kun itsekin varmasti jokainen miettii että onkohan lapsella kaikki kunnossa ajoittain ja sitten heitellään tämmöstä kommenttia.
   
  #1646
 22. Ninnu118

  Ninnu118 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2015
  Viestejä:
  328
  Saadut tykkäykset:
  89
  Täällä kylällä kanssa yksi näinen jolla 3 lasta eikä raskaus ole kertaakaan näkynyt ulospäin! :eek: On vaan niin timmissä kunnossa ettei näy. Kyllä mulla vaan. Ja mun kaverillakin näkynyt vasta ihan just ennen synnytystä hieman vaikka jo 5 lasta
   
  #1647
 23. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  751
  Saadut tykkäykset:
  179
  Huoh, sairasloma jatkuu, selkä kipeytynyt edelleen vain lisää :unsure: Kävin alkuviikosta nlassa, uus aika sitte taas kahden viikon päästä. Jos on rauhallinen kotipäivä, pärjää selän kans paremmin mut vähänkään enemmän kävelyä niin se kipeytyy tosi paljon... Yritän saada aikaa osteopaatille tai jäsenkorjaajalle, jospa se auttais. Venyttelyäkin oon yrittäny, lantio on tosi ikävästi jumissa.

  Jotain hyvääkin, myös tää meidän kolmas on Rh- kuten minäkin. Eipähän tarvi stressata sitä sen enempää :)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1648
 24. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  310
  Saadut tykkäykset:
  107
  Kyllä alkaa tuntumaan että viikot on jo 29+ Huh huh. Jäin lomalle joten ei tarvii sen enempää jaksaakaan. Tuntuu vaan ettei meinaa jaksaa mitään perus juttuja edes. Oon ihan tosi poikki. Kohdunsuuta polttelee tuikkimalla kun liikuskelee. Neuvolassa käskivät vaan välttää tuikkimista aiheuttavaa toimintaa. Musta tuntuu että näin niinkun perheellisenä ihmisenä, koiran ja omakotitalon omistavana on jopa mahdotonta olla vaan. Ihan pakkohan tätä arkea on kuitenkin pyörittää ja ihan huomaamatta vaikken olevinaan tee ”mitään” niin silti huomaan taas tekeväni jotain joka tuikkii. Nukkuminen alkaa olla hankalaa, vaihdan kylkeä ees taas ja oikea lonkka kipeytyy:ROFLMAO: oon niin rampa. Mutta silti koen voivani tosi hyvin ja olen elämäni kunnossa. Raskausaika on kyllä aika ihanaa. Sokeritkin on omaseurannassa pysynyt hyvin aisoissa, vaikken muista niitä mitatakkaam ihan niin ohjeen mukaan kun pitäis.

  Mitäs muille? Joko synnytystä ootellaan kovasti?

  Ite tavallaan odotan jo sitäkin mut just päivä päivältä odotan enemmän sitä nyyttiä syliin, en niinkään sitä tapahtumaa sitä ennen. Välillä on niitäkin hetkiä kun mietin oliko tässä mitään järkeä, kuinka helppoa olis elämä noiden kahden koululaisen kanssa. :love: Mut kyllä tänne yksi pieni tuhisija sekaan mahtuu. :love:
   
  #1649
 25. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  268
  Saadut tykkäykset:
  83
  Mulla oli tänään kasvukontrolliultra ja lapsi on kuulemma liian pieni :( en saanut kuitenkaan vastausta siihen, että mitä viikkoja lapsi vastasi ja lääkäri oli muutenkin tosi tympeä ja hirveellä kiireellä hoiti koko tutkimuksen koska oli itse myöhässä. Ei lukenut edes mun tietoja etukäteen eikä tiennyt edes miksi mua seurataan siellä polilla. Voikohan tässä olla kyse jostain mittavirheestäkin kun hällä meni noin 15 sekuntia mitata lapsen reisiluu, päänympärys ja vartalon ympärys? Aiemmin lapsi on vastannut suunnilleen viikkoja. Nyt siis painoarvio 1067g kun rv 28+2. Onko muut käyneet viime aikoina seurannoissa ja jos kyllä niin mitä teidän ultralla tehdyt painoarviot ovat olleet? Huolestuttaa nyt kun koko asia jäi ihan auki :(
   
  #1650
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti