Tammikuussa 2011 esikoisen saavia mammoja? =)

Tänään ei oo supistellu yhtään.. tein vähän lumitöitäki tos ulkona. En oo pitkään aikaan nukkunu niin hyvin ku viime yönä. kävin vaan kerran vessassa joskus puol 8 aikaan aamulla. yleensä tulee käytyy joku 4 kertaa..
Sitten eilen oli maha ihan kovana ja ummetti ihan hirveesti. no eipä tänään todellakaan. kerkesin just vessaan ku yhtäkkiä tuli ku vettä vaan. toivottavasti tää nyt meinaa sitä et kroppa tyhjenee synnytystä varten.
mut enköhän viel palaile illemmalla ja kerro jos tulee suppareita :D
MoccaLatte ja Toukka 40+4
 
Joo kyllä se sitä tarkoittaa ihan varamsti, niin moni on sanonut että luonto hoitaa ton tyhjentämisen ennen synnytystä niin nyt on MoccaLatte kyllä kaikki merkit ilmassa :) :)
Ja sit vielä se että nukuit hyvin, sekin luonto on hoitanut niin että kerää voimia ennen synnytystä!
JEE!! :hug:
 
Ai että miul meni hermot jessen kans ku se vähän aikaa sit soitti. Nyt ois kuulemma hyvä et toukka syntyis perjantaina tai lauantaina et kavereil ois vapaata niin ne vois sit viettää niitä varpajaisii.. :kieh:
mistään muusta en oo kohta pariin viikkoon kuullukkaan et syntyispä muksu nyt äkkiä et pääsee viettää varpajaisii nyt ku on viel kavereil vapaata.
 
Viimeksi muokattu:
Olisin niin onnellinen jos jesseki tekis sillee.. sil on kuitenki niin paha rapula seuraavana päivänä et hermot menis ku se valittelis sitten siin miun sairaalasängyn vieres miten huono olo sillä on.. mie hilpasen nukkumaan.. nyt on tullu parin tunnin aikana muutamat sähköiskut taas. ei sen kummemmin... huomen heti aamusta taas pelit käyntiin ja lumilapio käteen.. :D
 
Joo sanot vaan Jesselle et EI KÄY :) Pakko sen on totella sua :heart: Ei sinne synnärille kaipaa darrasta äijää ku itse on mitä luultavimmin aika heikossa hapessa. Mutta toki kai perinne on se että äijät lähtee oikeasti heti kun vaavi on syntynyt niin viettää varpajaisia. Tsemii, toiv saat nukuttua!
 
En mie sille voi sanoo ettei se vois niitä pitää.. kyl mie sille aijon sanoo et ei sitten hirvees krapulas todellakaan tuu sinne sairaalaan ja sitten et kämppä on siistis kunnos ku tuun sairaalasta. mie en rupee siivoo sen jälkiä täällä.. :)
 
Nyt on isoa S:sää kokeiltu et jos jotai sais aikaseks mut ei oo viel ainakaa tähän mennessä ei se oo aiheuttanu mitään muuta ku et toukka on ollu paljon liikkuvaisempi :D
Tuntunu tänään muutenki et ihan ku se olis siirtyny ylemmäs ku nyt tuntuu jalka koko ajan miun kylkiluus kiinni.. Ennen se ei oo ylttäny niin korkeelle..
 
Voi voi teidän pienellä on kyllä niin hyvä olla sun masussa ettei pidä mitään kiirrettä :) Ehkä se haluu vielä kasvaa sielä hetken? Mutta eks niin että VIIMEISTÄÄN viikon päästä vaavi on maailmassa! Mutta toiv. jo ennen sitä ;)
 
joo tiistaina on yliaikaisultra et siel sit selvitellään et käynnistetäänkö vai odotetaanko viel muutamat päivät.. toivottavasti tulee kuitenki ennen tiistaita ulos et pääsee sit ens viikol jo alottaa "ns" uutta elämää :D
 
Nonii, poika syntyi sitten maailmaan 3.1.2011 klo23.50 :) mittoja pojalla oli 50cm ja 3620g. Tuli sitten 10päivää etuajassa, taisi pojalla olla kiire maailmaan :D
Eilen kotiuduttiin sairaalasta ja eka valvottu yö takana : / paikatkin vielä sen verran hellänä, että onneksi mies on auttamassa, kun istuminenkin on vielä mahdoton tehtävä että päivät menee kyllä pojan kanssa sängyssä ollessa... Eiköhän nämäkin vielä helpota, että pääsee nauttimaan uudesta nyytistä :D
 
Hansu ONNEA!!!!! :heart::heart::heart: Mä en kestä, miten ihanaa!!! Toivottavasti kaikki on hyvin ja paranet pian, varmasti oli rankkaa mutta samalla maailman ihaninta. Täydelliset mitat pienellä, olet varmasti hurjan onnellinen. Aaawww :hug:
Onnea äidille! :hug:
 
Voi Hansu!! Onnea tosi tosi tosi tosi paljon :hug:

Olitkin sitten eka meistä :):):):) Ja hyvän kokoinen poju sieltä tuli maailmaan! Kun jaksat, niin tuuppa kertomaan synnytyksestä ja sairaalaan lähtemisestä vielä enemmän. Ja tietty, että miten vauva-arki lähteny pyörimään!

Jännää jännää, eka jo ulkona maailmassa!

Täällä ollaan pienen flunssan kourissa ja supisteluja ollu nyt aika paljon, ei mitään kauhean kivuliaita, mutta kai se johtuu vaan tästä flunssasta...

MoccaLatte tsemppiä! Jos vaikka viikonlopun aikana jotain tapahtuis, pidetään peukkuja!

s-h-h ja Vilkas 37+1
 
Noh, lähtö oli aika häkellyttävä =) aamulla klo07 aikaa tuli "nipistys" alavatsaan vasemmalle ja sit tuli tunne, että pitää pissalle mennä. Ehdin jopa vessaan, kun ensimmäiset vedet meni matolle :O hieman säikähdin kun vesi oli punaista, että jokin on vialla ja soitin synnärille missä sanottiin, että veri on ihan normaali asia veden seassa ja neuvoivat tulemaan käymään. Noin klo09 alkoivat ekat kunnon supistukset ja loput vedet meni sairaalan vessassa vähän aikasemmin, joten jäin odottelemaan käynnistymistä vuodeosastolle :) synnytyssaliin pääsin klo15 aikaa kovien supistusten takia ja ilokaasun ja epiduraalin voimin sitten poika ulos ennen keskiyötä :D rankkaa oli, mutta kyllä se palkittiin!! Väsymyskin iski moneen otteeseen, että mies joutui välillä herättelemään :p
 
Ihanaa!!! :heart: tosi hurjan paljon onnea Hansu!!! :heart:

Tänään neuvola paineista ja sokereista. Paineet taas neuvolassa koholla mutta uskoi sen nyt olevan vaan siellä, kun kotimittausket niin hyviä. Pissassa sokeri edelleen plussalla ja yks aterian jälkeinen arvo oli tän viikon aikana reilusti yli viitearvon. Tästä syystä ens tai seuraavalle viikolle aika äitiyspolille että ultraavat vielä vauvan kokoa. Jos kauheesti kasvanu ni ei kauheesit anneta mennä yliaikaseks ettei tuu mikään jättipötkäle. Sf-mitta maanantaista kasvanu 31 -> 32 eli sentti lisää. Mutta kuitenkin alle keskikäyrän. Eikä käteen tunnu isolta.

Nyt ei jaksa kirjottaa muuta, oon heränny tänään klo 4 ku ei enää uni tullu.. ja nyt supistaa joten siirryn takasin sohvalle..

Sparkle ja Viuhti 38+5
 
No voi vitsi sentään! :headwall: Hyvä yritys kuitenkin heh heh, sua varmasti ottaa päähän! Ihme et ne ei nyt voinnut käynnistää sitä tai ehkä et halunut? Mutta kyllä on nyt niin lähellä että kohta vauva sieltä pullahtaa =)
 
oisin mie voinu halutakki et käynnistäis mut se meinas antaa unilääkkeen ja jättää miut sit sinne sairaalaan mut sanoin et haluun mielummin kotiin odottelemaan et jos jotain tapahtuis.. nyt tulee suppareita ehkä tunnin välein mut ne on samaa kipu luokkaa mitä eilen..
 
Alussa silloin, kun vedet meni kotona ni muistan kun tärisin pöntöllä istuessa, kun säikähdin lapsiveden verisyyttä : / onneksi mies ei ollut ehtinyt lähtä vielä töihin, että hän oli seurana ja rauhoitteli... Lopulta osasin sitten ottaa rauhallisesti, kun soitin synnärille ja siellä sanottiin asian olevan normaalia :) itse synnytystä en sairaalassa ollessa ehtinyt oikein pelätä, kun supistukset veivät suurimman osan ajatuksista ja kun supistukset helpottivat Epiduraalin myötä, niin alkoivat ponnistus tuntemukset... Ja niitä jouduin sitten pidätellä 5h, mutta aika meni yllättävän nopeasti, kun miettii näin jälkikäteen... Ja ponnistus vaihekin tuntui 10minuutilta, vaikka oikeasti kesti 45minuuttia...
 
No hyvä ettei iskenyt paniikki muuten kun lapsiveden suhteen! Ihan varmasti pelotavaa kun vesi oli verinen, on kuullut jotain kauhutarinoita just siitä jos lapsovesi on "väärän" väristä jne. Onneksi kaikki oli hyvin ja nyt vauva jo maailmassa :)
Tuntuuko ihan epätodelliselta? Ajattele, teillä on nyt vauva :heart:
MoccaLattele jaksuja ja muillekin tietysti :)
 

Yhteistyössä