Te jotka ette ole antaneet tuttia vauvallenne, niin miksette?

  • Viestiketjun aloittaja assi81
  • Ensimmäinen viesti
Mindre
Alkuperäinen kirjoittaja eräs:
Alkuperäinen kirjoittaja mie :
Mä taas mietin että miksi olisin antanut?
Pieni vauva ei itke tai kitise turhaan silloin pitä reagoida ja "hoitaa" kun kitisee. Miksi olisin opettanut vauvan hakemaan turvaa ja lohtua tutista kun siihen tarkoitukseen on vanhemmat?

Juurikin näin.
Tosin minulle on ihan sama antaako joku tutin vai ei.
Peesaan tätä. Ja lisäksi huomasin, että meidän esikoisella ei ollut kova imemisen tarve, tissiäkin söi kiivaasti sen 3 minuuttia, jolla sai mahansa täyteen ja se riitti.
Kuuntelin kauhulla kavereita, jotka sai laittaa tuttia vauvalle suuhun yöllä tämän tästä.
Ja kavereiden isompien lasten kohdalla (1½-3v ) huomasin, että moneen mielipahaan huudettiin tuttia kuin hyeena. En halunnut sellasta vaan lohduttaa muuten lasta. Ja hyvin pientä olikin esikoisen kitinät, kun ei sitä tuttia tarvinnut huutaa.
Mutta kohta syntyy kakkonen, katsotaan, millasta maata hän on...
 
Mindre
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Ihan vaan tuohon viimeiseen NinaTT:n viestiin pitää kommentoida, että onko sekään hyvä, että lapsi opetetaan siihen, että aina voi olla sylissä eikä koskaan irti vanhemmista?
Meillä tyttö oli vauvana paljon sylissä enkä paljon sosisaalisempaa lasta ole nähnyt. Heti kun vähän liikkeelle pääsi, ei välittänyt enää sylistä. Olikohan saanut tarpeekseen;)

 
Ei ole kelvannut kummallekaan. Esikoiselle yritin - PITKÄÄN! Oli tosi tirisevä vauva ja olisin todella kaivannut tutin tuomaa rauhaa, mutta ei kelvanut. Huuto vaan yltyi kun tutin antoi.

Kakkoselle alkuun yritin muutaman kerran, mutta oli niin tyytyväinen vauva että en sitten lopulta enää edes tarjonnut tuttia kun ei sitä kaivannut. Ja jos yritin itkua tyynnyttää tutilla, huuto vaan kiihtyi. Eli ei ole kumpikaan syöneet tuttia meillä - hyvä niin toisaalta. Osasi reagoida aina lapsen itkuun muuten ja eipä tarvinnut vieroittaa ja täysimetys onnistui hyvin kummankin kanssa =)
 

Yhteistyössä