Terolut mimmit

Waude wau!! :) Pari päivää olin poissa ja mitäs uutisia täällä odottikaan!

Ihan mielettömän paljon onnea sinulle kuumeilija! Ihania uutisia :heart: Kaikkea hyvää jatkoon ja toivotaan, että kaikki menee hyvin! Olet ansainnut tämän onnen :heart:

Fossiili Ihana kuulla, että saitte hyviä uutisia! Paljon plussatuulia sinne ja onnea matkaan! Toivotaan, että kierron lopussa on yhtä ihania uutisia kuin kuumeilijalla :)

Hömelö Sinulle toivon myös tsemppiä ja sitä, että oireesi ovat totisinta totta :heart:

magy gray ihana kuulla sinusta :) Olen pahoillani kierron nollaantumisesta! :hug: Toivottavasti kesä tuo tullessaan hyvää mieltä ja voimia tulevaa ajatellen. Kovasti toivoisin jo teillekin sitä onnea ja omaa nyyttiä :heart:

Ambrosia Onpas mielenkiintoinen tilanne, toivottavasti tilanne selviää pian! :) Tämä pco kieltämättä aiheuttaa mielenkiintoisia vaikutuksia kropassa, nimim. ovistikkujen kanssa hermonsa menettänyt.

Hennu Onnea kaventumisesta! :) Täällä tuskaillaan saman ongelman kanssa, mutta kovin on takkuista. Alkuun saaminen on vaikeaa, mutta sitten paino monesti siitä lähtee tippumaan, kun innostus kasvaa :)

Oliviaa Minäkin toivon sulle selvää juhannusta ;)

Tsemppiä kaikille piinailijoille, voi miten minä toivoisin että jokainen täältä vuorotellen voisi siirtyä odotuspuolelle :)

ON: Oviksen tikutus jatkuu ja joka toinen päivä näyttää vahvoja viivoja, joka toinen päivä aivan haaleaa. Päivittäin viivat haalenee ja sitten taas vahvistuu, haalenee jne. En tiiä, hermo menee. Tämä kierto on nyt "testikierto", jossa katson miten kp:t venyy ja tuleeko plussaa ovistikkuun. Seuraavassa kierrossa otan jälleen terot lyhentämään, jos ei luonnollinen kierto ole yhtään lyhyempi, kuin viime 46 pvää. Minusta se on turhan pitkä, eikä mulla se 3kk:n kuuri näyttänyt riittävän lyhentämään luonnollista kiertoa. Pidän kuitenkin edelleen terotaukoa gynen määräyksestä ja tutkiskelen oman kropan toimintaa.

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!! :cool:
 
Nancy is back in bisnes ;) Saatiimpas asiat setvittyä ja nyt entistä vahvempina jatkamme elämäämme ja vauvahaaveitamme eteenpäin. Ihanaa nähdä, että täällä on tullut uusia plussia! Onnittelut kaikille plussanneille tasapuolisesti :heart:
 
kuumeilija onnea vielä kerran muru :heart: Nautihan mökkireissusta!

Kristiina toivottavasti saat vielä oviksen kiinni, vaikka sekavaa tulosta olet saaut tähän mennessä. Kiitos tsempistä :heart: Testasin tänään ovistikulla varsin (viikko sitten varsinainen ovisplussa) ja sain tummiman viivan koskaan!! Siis testiviiva oli paljon tummenpi kuin toinen.. ;) jos tämä ei kieli raskaudesta niin oviksen mahdollisuus otettu huomioon ja tehty talletuksia eilen :D

Nancy Great!!! :D Hieno juttu että saitte sovittua eikä vauvahaaveita tarvinutkaan kummankaan osalta haudata! Kuulosti viimeksi niin loppulliselta tilanteenne, mutta hienoa jos otette voineet kääntää sen vahvuudeksi :) Tärppi onneava teille kovasti toivotan!
 
Lopulliseltahan tuo tuntui kun avioeropaperit räpsähti postilaatikosta ja mies vaihto jo kirjatkin muualle. Onneksi tuli selvittämään asioita, on se rakkaus kummallinen juttu, kun ei sitä niin vaan haudata :heart: Välissä oli yks luomukierto, vain 29kp :) Nyt odottelen taas terojen alottamista. Gynen kanssa sovittiin, että jos tärppiä ei ala näkyä, alotellaan syyskuussa clomit.
 
Nancy hieno juttu:) hyvä että suunnitelmat ovat valmiina jos tärppi ei käy ennen syksyä.:)

Mä oon eilen ja tänään testaillu varsin ovistesteillä (kp 14 ovisplussa ja sitä pitänyt oviksena) ja saanut vahvimmat plussat ikiniä! siis testiviiva tummempi peräti.. Kummissaan nyt vähän oon? Juhannusta varten varatestattu tänään ja r-testillä nega tuli, vielä :) Nyt vasta dpo 7 joten en tidä mitä kuvittelin :D Nooh, seuraava testaus juhannuksen jälkein viikon lopulla.
Plussaonnea kaikille!
 
Nancy ihana kuulla että saitte asiat kuntoon ja toivotaan että pian tärppää...

Mistä näitä finnejä oikein sikiää? Vähän väliä naamaan ilmestyy noita ikäviä patteja :(, ja kun teroistakin tauko on nii mistä johtuu? Vai vieläkö teroilla vaikutus? Ennen menkkoja mulla ei oo koskaan tullu finnejä. Argh!!!!
Kerroin kaverille, ja onneksi otti hyvin sen että en ollu sille kertonu. Tietty oli pettynyt, mutta ymmärsi kumminkin. Puhuttiin asioista aika pitkään ja paljon. Helpottavaa, että ei tarvii enää salailla.
 
Tunnustan, tikutin eilen :D. Ja näytti keskivahvaa viivaa o-testissä. Piti varmistaa, ku mies lähti mökille, että on talletuksia oikein tehty. Eli jos oikein tulkitsin, nii ovis ollu samoihin aikoihin ku viimme kierrossa. Nyt peukut pystyyn!
 
Morjens kaikille ja mukavaa Juhannuspäivää :)

Heti alkuun onnittelut plussanneille :flower:
Olen nyt tarkotuksella pitänyt taukoa palstailusta, en ole edes laskenut kiertopäiviä yms... minut voisi tuosta listasta poistaa hetkeksi, etten turhaan roikuskele siellä :) Nyt on kaikenlaista sairastelua yms että hyvää pitää taukoa koko asiasta ja kohta taas alkaa yrittämään toden teolla :D. Mutta lueskelen teidän kuulumisia aina välillä :)
Tässä kumminkin hieman mun terokuulumisia,
Olen nyt syönyt 4 terokuuria ja nyt viimeisimmät menkat alkoi ihan samaan aikaan ku edellisissäkin kierroissa ja muutaman päivän päästä loppumisesta alkoi taas tiputtelua :O Seuraava kierto mennään ilman teroja ja katon miten menee, sitten pitänee suunnata gynelle.

Mukavaa kesää kaikille :wave:
 
Terolut-mimmien toivelista


Ambrosia85....kp48/26-?......26v.....1.lapsi...yk7.....5.tero
MoonBride......kp42/??.........20v.....1.lapsi....yv2...2.tero
rae89............kp34/29.........22v.....2.lapsi...yk2.......2.tero
Oliviaa...........Kp31/?..........23v.....1. lapsi..yk2.......terotauko
Syysmyrsky....kp27/36........22v.....1.lapsi...yk12+4..1.tero
Hömelö..........kp25/27-42...23v.....1.lapsi...yk11......tauko
Hennu86........kp22/28-30?.25v.....1. lapsi..yk 4.......3.tero
Fossiili...........kp21/27-?.....31v.....2.lapsi...yk4.......3.tero
Kristiina84......kp20/25-46....26v.....1.lapsi...yk6........tauko
kultakimpale2.kp19/31.........23v......2.lapsi...yk6.......2.tero
Macy gray......kp13/32-35...31v.....2.lapsi...yk19.....Hoitotauko
LadyBlue........kp8/24-42....28v.....1.lapsi....yk12....3.tero 1.clomi
Nancy............kp?/29...........................................



Plussanneet: :heart:
Anni776.....11.5
Saasa........16.4...kp35/37-68...27-v....1.lapsi...yk11..2.tero-kierto
Chrisu........5.5....kp32/28-95....28v.....1.lapsi...yk1...3.tero-kierto
SenSen......16.5...kp29/26-32...25v.....1.lapsi...yk11..3.tero-kierto
Namppis88.20.5...kp43/28-54...22v.....1.lapsi...yk5....tero-tauko
Ninni-Ilona...10.6..
"Kuumeilija".....kp33/36.........26v.....1.lapsi....yk20....5. tero




Jännä-klubi :confused:
Ambrosia85.......dpo 36
Syysmyrsky.......dpo 12
Hömelö.............dpo 10
Hennu86...........dpo 7


Hengessä mukana :wave:
AnniMu
Aadami
Lilli88
Tellervo


Listalle haluavat: laittakaa kp/kierto, ikä, monesko lapsi, yrityskerta ja monesko terolut tai clomikuuri menossa. :)
 
Viimeksi muokattu:
Fossiili tsemmpiä oviksen suhteen :D Jospa tärppi kävisi!

tellervo mukavaa kesää sinulle!! :)

Ladyblue mulla vähän päivät edistää, eli tänään kp 25/ dpo10, kiitos :)

Jussi juhlittu semikosteesti, kivaa oli. Tissijomottelua ja alamahan jomottelua ollut, huomenna dpo11 joten taidampa testin taas dipata. Plussatuulia kaikille!
 
Moikka,

toivottavasti kaikilla on Juhannus mennyt yhtä rattoisasti kuin mulla. :) oikein mukavaa oli ja on tullut saunottua ja pelattua pihapelejä, siideriäkin maisteltu ja grillattu lihaa kiloittain! nyt saakin sit keventää ens viikon ruokavaliota!! Onneksi aurinko myös eilen paistoi lämpimästi.

Nancy hienoa, että olette saaneet asiat järjestykseen. Niin se vaan on, että kyllä se rakkaus on sen verran vahvaa kamaa, että ei se ihan helposti unohdu ja kyllä sitä kaikkensa tekee, että yhteinen taival jatkuisi. Laitatko mulle listaa varten nuo tiedot, kun en jaksa kaivella mistään ;) Nyt vaan plussatuulia sinulle paljon :)

Fossiili tuohan on ihan mahtavaa, että alkaa ovis pysyä joka kuukausi samassa. Toivotaan, että talletukset ovat olleet riittäviä ja saat sen plussan tästä kierrosta. :) Laitan sut tuonne jännäileen, mikähän mahtaa olla dpo nyt?

Jännäklubissa jännitys tiivistyy, onkos kukaan jo testaillut? Mites ambrosia? onko ne haamut vahvistunut? et vissiin vielä ole ainakaan teroja uudestaan aloittanut?

Kuumeilija onnittelut täältäkin plussasta! vauvaliimaa lähettelen, mikäs sulla oli se raskautumispäivä niin voin tonne listaan laittaa. Älä nyt sitten liikaa stressaa siellä, vaan otat mahdollisimman rennosti :) miten sun mies on reagoinut? varmaan onnellinen?

MG millaisia tuntemuksia sulla on ollut clomien aikaan? eilen söin viimisen clomin, vuoto kesti nyt yllättävän pitkään(6päivää). Kirjoittelen vähän omaa napaa alemmas tuntemuksista.

ON Tosiaan viimeinen clomi eilen syöty. Tänään ajattelin ovista ensi kertaa tikuttaa, koska viime kierrossahan sain plussan jo kp7. Tässä kierrossa uskon clomien viivästyttävän kiertoa ja olihan viime kierto sen 29pvä. Joten eiköhän se oviskin ole myöhemmin. Menen tiistaina gynelle ultraan ja katsotaan follit ja silloin päätetään myös siitä pregnylistä. Itse en vielä piikkiä haluisi, mutta gyne saa päättää. Clomeista tullut kuumia aaltoja öisin ja iltasin, sekä pahoinvointia 3 tabl. jälkeen. Pahoinvointi on alkanut noin 3 tuntia tabletin ottamisen jälkeen. Mennyt sitten nopeasti kuitenkin ohi. Munasarjoissa on tuntemuksia, ei kipuja mutta sellaista nippailua. Jospa siellä follit nyt kasvaisi? :) eilen jo vähän harjoiteltiin talletuksia tekemään. Mies on jo ilmoittanut, että joka päivä meillä heilutellaan peittoja siihen saakka kunnes ovis on varmasti tullut! ihanaa, että mies on mukana tässä 100% :) Niin ja meille tuli nyt tarkat ajat lapsettomuuspolille. Elokuun lopussa on sitten ensimmäinen aika ja aletaan suunnittelemaan mitä tehdään. Mies käy sipat tutkituttaan elokuun alussa. Tuntuu, jotenkin helpottavalta että asiat etenee. Elikkäs meillä kesä mennään nyt clomeilla ja mahd. pregnyl. Teroja en enää aloita. Katsotaan sitten miten nämä clomit toimii ja jos lapsettomuuspolille asti joudutaan, niin sieltä sitten varmaan uudet ohjeet ja hoitosuunnitelmat määräävät mitä sitä sitten syödään :D

Plussatuulia kaikille <3
 
Toinen tero kuuri alkanut.. syöty nyt muistaakseni 4kpl.. mahassa tänää ollu outoa tuntemusta.. sellainen olo kun olis ilmapallo laitettu kohdun kohdalle.. siis tuntuu tosi jännältä:O Toisin en usko että tässä kierrossa tärppää.. kp12 heiluteltiin peittoa mutta siihen se onkin sit jäänyt.. oviksesta ei oomitään tietoa.. hyvinkin mahd. että on ollut kp11-15 kun oli silloi valkovuotoa mutta ei mitään kauheeta määrää eikä oikee jomottanutkaan minnekkään..
 
Ladyblue Kiva kuulla että hyvin menee, hienoa että miehesi on 100% mukana :) Toivotaan että ultrassa olisi toivottu tulos! Tää jännäklubilainen testaa huomenna ;) ennen juhannusta aikaisilla dpoilla testasin negan/ viivanpaikan? Mut katotaan miten likan huomenna käy, kai dpo 11 ois jo luottettava..
 
Kiitos kultakimpale, toivotaan niin :) en tiedän taas miten otan jos nega, jotenkin kevyemmin ottanu tän kierron ja kesän myötä muutakin tekemistä joten pettymys ei ehkä niin musertava...Tuun sit ilmottelemaan miten kävi! :)
 
LadyBlue En osaa oikein sanoo dpo:ta, ku en sitä ovista tikuttanu ollenkaan. Pari päivää sitten vaan testasin, että minkä vahvuunen viiva tulee :D. Mutta arvelisin sen olleen joko kp14 tai kp15 :)
Hienoa että mies mukana 100%, toivotaan että pian tärppää :heart:

Hömelö Onnea huomiseen testaukseen :heart:

ON pikkasen... Outoa, kävin äsken ihan huvikseen o-testin tekemässä ja oikeestaan yhtä vahva viiva tuli, ku tossa aikasemmin. Eli hyvin hyvin hyvin vähän oli haalistunut, jos ollenkaan. Mitä tuosta nyt voi oikein sit päätellä :confused:? Muuten ei mitään erikoisia oloja

Plussatuulia :heart:
 
LadyBlue Kiitos onnitteluista ja kiva kun kyselit kuulumisia :heart: Meinasinkin juuri antaa sulle plussauspäivän eli se on 20.6.2011. Sopiiko, että pyörin vielä täällä, kun en ihan vielä halua siirtyä tuonne odottajien puolelle, turhaan innostun liikaa ihan vielä. Ihanaa, että sun mies on mukana 100%, on se vaan ihanaa käydä tämä kaikki läpi YHDESSÄ :D Nyt alkaa etenemään teilläkin asiat hyvin, onnea siitä muru! Toivottavasti ette tarvitsisi mitään hoitoja, vaan nyt siun munis ja miehes simpat säikähtäisi tuota lapsettomuuspoliaikaa ja alkaisi tapahtua! Meilläkin heti kun otettiin gynen kanssa esille tutkimukset niin johan alkoi tapahtua :D Mies on onnellinen tästä plussasta, muttei halua innostua liikaa. Hän on samoilla fiiliksillä kuin minä, että liikaa ei innostuta ja otetaan vaan rennosti niin kuin sinäkin sanoit :D Sen takia en halua vielä siirtyä tuonne odottajienkaan puolelle ja neuvola-ajankin varaan vasta ensi viikolla. Ihan rauhassa mennään eteenpäin ja mäkin sain nyt töitä, niin on muuta ajateltavaa! Tänään aloitan uudessa paikassa. Paljon plussapuhureita sulle lähetän :whistle:

Nancy Onpas kiva kuulla sinusta! :D Ihana kuulla, että olette saaneet sovittua asiat miehesi kanssa :heart:

ON Kirjoittelen myöhemmin enemmän, nyt kiirustan pikku hiljaa uuteen työhön :D
 
Tuttua tutumpikin nega sieltä tuli :O Olin näkevinä haaleen haaleen viivan, mutta negaksi tulkittavissa ja muutenkin toivoa en vielä menetä. 5pv sitten saamani megaovisplussa voi sittenkin olla oikee ovis, joten senkin puolesta vielä mahdollisuus.
 
Hömelö älä vielä toivoa menetä. dpo11 vasta menossa. Jospa se sieltä tulis :)

Kuumeilija, seuraavaan lista päivitykseen paikkailen sit tietoja! mahtavaa ensimmäistä työpäivää ja tottakai saat täällä pyöriä :)

ON eilen aloitin oviksen tikuttelut. Pakko laittaa nyt kuva, kun alkaa vahvasti tuntumaan, että ovis olisi taas tuloillaan. tänään kp 9, gyne kyllä sanoi, että clomit myöhentää ovista, mutta kyllä tuo tämän aamuinen tikku on jo sen verran vahvaviivainen, että joskohan se ovis olisi jo tuloillaan? ajattelin digillä testata vasta huomenna, kun sen verran kallis oli laite, että käytän noita halpiksia ensin ja sitten vasta digiä kun halvat näyttää ovista. :)

Mitäs mieltä muut on kuvista? onko lie ovis tuloillaan, ei tuo viiva vielä mun mielestä positiivisen kriteereitä täytä. Talletuksia tehtiin kyllä eilenkin ja tänään tehdään lisää ;)

tässä kuva:

Aijaa.com - 8245287.jpg

ylhäällä eilinen testi ja alhaalla tämän aamuinen.
 
niin ja heikko kuva, mutta hieman tuossa kuvassa nuo viivat haaleampia kuin livenä katsottuna. Mieskin oli sitä mieltä, että ei ihan vielä saman vahvuinen ole testiviivan kanssa, mutta onpas tuo kuitenkin eilistä tummempi.. huomenna gynelle folliultraan, saapas nähdä mitä siellä on. Ei kyllä aikainen oviskaan ole hyvästä :/
 
Uijuijui, "kuumeilijalle" huuuuurjan paljon onnitteluja, ja tarrasukkia ja vauvaliimaa matkaan <3! Ihania uutisia!

ON: täällä sitä vaan kärsitään pahoinvoinnista, ensi viikolla nt-ultraan - hui! Voi kun pääsisitte pian kaikki loputkin halailemaan posliinia ;)

SenSen rv 11+1
 
Ladyblue kyllä hienosti vahvistumassa viivat, mutta ei vielä tasavahvoilta näytä, varmaan huomenna tai ylihuomenna jo ovisplussaat! :)

SenSen ihan kuulla sinusta :) Kurja että pahoinvoit, mutta varmasti meistä jokainen mieluummin yrjöäis kun syyniä raskaus, ku odottelis täällä :D Nopeasti noi viikot kertyy, käythän meitä täällä välillä moikkailemassa! Jospa pian me muutkin päästäs pönttöä halailemaan :)

Täällä mennyt tämä päivä masiksessa, onneksi kaveri kävi piristämässä. Aika epätoivonen fiilis, tuli niin menkkafiilikset kaikin puolin että ei montaa päivää mee ku täti tulee : / Tuntuu että en tosiaan koskaa tuu samaan sitä plussaa, vahvasti sellanen olo nyt. Just kuullu tarinoita siitä kuinka kaikenmaailman laitapuolen kulkijat ja lapsen kasvattamiseen kykenemättömät sikiää käsittämättömän lailla, on se niin epäreilua että itse joutuu oottamaan ja oottamaan..
 

Yhteistyössä