The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Se on lähdettävä juoksemaan Nukku- Masan perään ja kampattava se ja siepattava kourallinen jos toinenkin unihiekkaa ja harpottava nauraa räkättäen karkuun :D...eli sitten kun aika on sulle sopiva, niin - tuutilullailehan nätisti ja suloisesti kuola poskella unikuvissasi :)*pus*

Hyyveli yytelit
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
vierailija
:oops:
Jos menee minne tahansa kahvilaan tai metrovaunuun, huomaa, että ihmiset istuvat älypuhelimiensa kanssa.
Jos älypuhelimen ottaisi viikoksi pois, hän oireilisi. Jos sen veisi kuukaudeksi, tarvittaisiin lääkintähenkilökunnan väliintuloa.
 
vierailija
Marsupaisti olis noista helpoin saatava:)

Marsuja tarjoillaan ruokana Etelä-Amerikassa. Lisukkeena on yleensä riisiä tai perunoita

Meksikossa luteet kuuluvat osaksi Dia del Jumil -festivaalia, jota vietetään kuolleiden päivän jälkeen. Luteet tarjoillaan usein elävänä, mutta niiden syöminen myös tacojen välissä on suosittua. Luteessa on hieman kanelinen maku.

Sveitsissä joidenkin ravintoloiden listalta löytyy kissaa, jota tarjoillaan valkoviinin tai valkosipulikastikkeen kera. Myös joissain osissa Kiinaa ja Perua syödään kissaa.

Perinteinen grönlantilainen talviruoka kiviak valmistetaan pienestä ruokki-merilinnusta. Linnut saavat käydä kuukausia hylkeen nahan sisällä, ennen kuin ne ovat valmiita syötäväksi. Maun sanotaan muistuttavan juustoa.

Islantilainen herkku hákarl valmistetaan mädättämällä hain lihaa. Hai haudataan hiekkaan viideksi kuukaudeksi, jonka jälkeen se ripustetaan kuivumaan vielä viideksi kuukaudeksi.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä