~ toukokuun toivotut 2008 alkuvuonna 2011~

onnea kovasti kirsikkatomaatti :heart: nää on ihania uutisia =)

meillä teinin kanssa odotellaan kutsua magneettikuviin et saadaan lopullinen selvyys jalan kunnosta. tollane rautahässäkkä jalassa keppien kanssa menee nyt. onneks ei kipuja ole.

Timillä on sit todennäköisesti infektioastma..sehän tästä enää puuttui...:(
mut niin kuin sanoin niin tähän taloon jaksaa ropista näitä ongelmia vaan kerta toisensa jälkeen.
mutta suunta vaan ylöspäin =)

sarbba sulla suunnaton surutyö edessä ja paljon ajatuksia käsiteltävänä..sitkeästi olet kaiken keskellä jaksanut olla tukena äidillesi loppuun asti.:hug:
olisin niin toivonut että kaikki olisi mennyt toisin..voimia kovasti:hug:
 
Kiitos kaikille onnitteluista. Repalla ilmeisesti h-hetki piakkoin. Aika monella on ollut koettelemuksia, mikähän aalto oikein meneillään. Mikäs nemikan teinin jalkaan on tullut? Infektio astman kans pärjää hyvän lääkityksen voimin (jos jotain lohtua tuo). Saas nähdä mitä meidän vauva hässäkästä tulee sillä 3v ikäero on pahin mahdollinen. On sitä leikki ikäisen touhottamista eikä kuitenkaan hirveesti vielä älliä ja mitä mahtaa olla mustasukkaisuus sillä maija on niiiiiiiiiiiin isän tyttö että :)
 
elämänilo teinin jalka meni kun koulukaveri potkaisi polveen..lumpio tippui takapuolelle ja lumpion alapuolella olevat sitten toiselle puolelle..tollane rautahässäkkä jalassa menee nyt ja magneettikuviin odotamme kutsua. onneks ei enää kipuja ole..niin jaksan uskoa ettei enää leikkaussaliin mennä sen kanssa =)
meillä on ventoline pojalla käytössä nyt..mut täytyy ottaa lääkärikäynnillä puheeksi että sais jotain muuta vaihtoehtoista..ite en tuota ventolinea mielellään antaisi kuitenkaan. mutta onneks on ohi menevä vaiva todennäköisesti =)
 
Elämän ilo alias kirsikkatomaatti mahtava kuulla sinusta :) ja tosi paljon onnea plussasta :heart:

repa...paljon jaksuja loppumetreille :hug:

Nemika....en kyllä käsitä teijän vastoinkäymisten määrää :(...eiköhän jo alkaisi riittämään, voimia sinne :hug:

Sarbba...osanotto suureen suruun ja voimia surutyöhön :hug::hug:

Meillä arki yhtä hullun myllyä :O....eli olen menossa joka päivä...joko koulussa 3 krt viikossa ja loput päivät töissä...jossain välissä yritän olla lasten kanssa ja tehdä tehtäviä....hiukan on ollut huono äiti olo :ashamed:...täytyy alkaa suunnittelemaan hiukan tätä arkea...meillä on kyllä aika tiukka tahti tuolla koulussa...tehtävien palautuksia on koko kalenteri täynnä+tentit! ...ja sitten lupauduin tuonne uuteen työpaikkaan tekemään täyttä listaa...ajattelin jaksaa sinne toukokuuhun asti painaa ja sitten lomailla kunnolla...ehkä jaksan |O...tai sitten putoan korkealta ja kovaa....Edith on viihtynyt päiväkodissa ja ollut nyt terveenä vaikka muut sairastettiin...

Jaksuja kaikille :hug:
 
Matamistakin kiva kuulla pitkästä aikaa... kyl oot sitte reipas kun jaksat painaa,meissä on selkee luonne ero...miä oon perusluonteeltani laiska:D Ihan hengästyttää sun tahti:) Hyvä et Edith viihtyy päiväkodissa:)

Täällä tosiaan loppumetrit...särkyjä kolotuksia jne. aina välillä,muuten ihan hyvässä kunnossa... kyllä tässä siihen käynnistykseen on asennoiduttu,tosiaan 14.päivä katotaan se päivä sitten jos en sitä oo vielä tänne kirjoittanut:) Uskomattoman nopeasti aika menee,vastaha tässä plussattiin....
 
Ootte kyllä ihan huippuja! Repalle tsemiä loppusessioon, just aattelin taas itteeni vaappuvana rovvana, ai hurjaa ;D Ja Nemikan pojalla ollut todella huonoa tuuria, tosin aika kovaa pitkää potkasta jotta lumpio lähtee liikkeelle....onko asiaa puitu? Tuntuu ikävältä - toivottavasti tää ei oo mitään kouluterroria vaan jonkin sortin vahinko :(
 
repa: siis aika mennyt tosissaan nopeasti.nyt vasta hokasin miten lähellä olet h-hetkeä..hui =)
tsemppiä kovasti =)

elämänilo: asiaa puitu tosi paljon..ja tää poika joka teki tämän on tosiaan tälläinen häirikkö tapaus. jostain syystä mulla silti osittain sitäkin kohtaan sympatiaa. tuskin tarkoitti ihan tällä tavalla asioiden menevän..mut jossain vaiheessa on opittava kantamaan vastuu teoistaan. ja tosiaan ei ollut pelkkä lumpio mikä lähti paikaltaan..vaan koko polvi meni ympäri..lumpio roikkui tuolla ala jänteiden kohdalla ja polven kohdalla oli sitten muut alla olevat..se oli tosissaan hurjannäköistä.

ylihuomenna on magneettikuvaus pojalla..ja perjantaina sit on kirurgin aika. sit tiedetään onko se tässä vai jotain tulossa lisää. mut mä luotan vaikka jalka on turvonnut kaksinkertaiseksi mutta enää ei kipua ole niin et se olis tässä. ja tähän uskon edelleen. kai se kipuilis tai muuta jos olis muutenki polvesta jotain rikki mennyt. onha tuo magneettikuvaus kokemus taas pojalle. mut hyvin noi elokuvat opettaa miten se tehdään ku putkiloon mennään ;)

mut eteenpäin mennään hyvillä mielin =)
 
Nemikan perheelle tsemppiä :hug

meillä elämä kulkee omaa rauhallista tahtiaan...ei oiken mitään uutta..poika kasvaa ja oppii uusia juttuja ja on kova poika puhumaan ja laulamaan..ainut uusi asia on että taidan ostaa uuden auton :D
 
Sehän on selvää ettei aikuinen oikein voi lasta syyttää tälläsistä tilanteista. Vastuu on koulun henkilökunnalla ts.välitunti valvonta on tässä kohtaa ontunut? Tällästä EI SAA tapahtua. On väärin. Eikä tätä voi rahalla korvata kun uutta polvea ei voi ostaa eikä kärsittyä kipua ja tuskaa pysty muuttamaan. Toivottavasti tapauksenne on iso herätysaskel :) Hyvillä mielin etiäpäin, mut pysy lujana ja vaadi aikuisten päitä vadille :D
 
Oikun ihana kuulla sinusta kirsikkatomskua alias elämän ilo. Ihanan positiivisen nimimerkin olet keksinyt =) Ja onnea masuasukin johdosta. Olet monasti ollut mielessä, mietin että miten sinulla menee kun kaiken maailman vastaiskuja silloin joskus tuli.

Muutenkin, voi kun jotenkin saisi takaisin edes osan "menetetyistä" mammoistamme. Mymmeliksestä olis kiva kuulla ja Birdiestä...Carmenkin on jäännyt taka-alalle. Samoin Naukuri... Niin ja Katrinainen, Weiss ja London... Tulkaa takaisin :heart:

Repa onnea tulevaan. Siellä alkaa olla jännät hetket teillä. Mitenkäs isoveikka on ottanut ajatuksen vastaan että kohta hänestä tosiaan tulee isoveikka?

Jaaha, kaksi rupikonnaa tuli äitiä pyytämään...meillä tällä kertaa märkärupi. Onneks ei kovin paha, mut niin että antibiootit kuitenkin saatiin. Yllättävän vähän tuntuu pimuja vaivaavan, vaikka näin aikuisena vois luulla muuta. Ensiviikolla sitten molemmilla korvien putkitus. Joskohan kierre vihdoin loppuisi...
 
Vuosi 2010 oli todellinen taistelutanner ja täynnä vastaiskuja. Elämä järjestää asiat. Tämä vuosi menee lyllertäessä etiäpäin ja kai toi siippa kesällä lehdellä tuulettelee vaimonsa tukalaa oloa :D Raskautuessa itselläni tulee aina uudistut olo eli tämä tietää taas jotain uutta koko elämän sektorilla. Maijaa odottaessa aloitin kokonaan uudet kuviot ja pari vuotta tein täysin uusia hommia...nyt taas luovuus muhii. Että saas nähä mitä teen parin vuoden kuluttua. Olen tällänen luova ihminen ja innovaatiot ovat elämää suurempi asia:rolleyes:
 
Jenni,Kyllä pojalle on paljon pikkuveikasta juteltu ja kirjoja aiheesta luettu. Puhelee kovasti vauvasta mut eihän se sitä konkreettisesti ymmärrä...oli mun mukana neuvolassa alkuviikosta ja kotimatkalla kysy et vieläkö se vauva on äitin masussa:D Meinas et jätettiin se sinne neuvolaan;) Hoivavietti on nostanut päätään ja halailee ja hellii noita pehmolelujaan,mikä on ihan uus juttu hälle:)
 
Viimeksi muokattu:
Repalle tsemppiä! Kohta teillä on pienen pieni vauveliini:heart: Onko minkäänlaista arviota vauvan koosta annettu?

Meillä oli oikein epäonnen viikko ja viime viikonloppu myös. Ei mitään mistä ei selvittäis, mutta kaikkee samaan aikaa yhtäkkiä. Eka lauantaina huomattiin iso vesivahinko vessassa ja samalla seinän takana vaatehuoneessa. Nyt sitten viikolla selvisi, että kyse onkin isommasta. Putki vuotanut rakenteisiin ja vessa, vaatehuone ja pepin huone pitää purkaa aivan täysin maahan saakka. Toivottavasti menee vakuutuksiin! joudutaan olemaan sitten jonkun aikaa ilman vessaa...meidän ainut vessa. Varmaan joku kemiallinen käymälä hommattava tai ulkohuussi....
Sitten sunnuntaina auto meni rikki ja sillä ei voinut ajaa metriäkään. asutaan täällä 10 km joka paikasta, niin pakko olis olla auto että saa ittensä ja ekaluokkalaisen kouluun ja pepin hoitoon. Ihmeesti sain kyytejä hommattua ja eilen saatiin onneks auto. Kaiken tuon keskellä peppi oli kipeenä ja kasperikin. Eka viikonloppuna pepillä oli räkätauti ja su-ma yön huusi korvaansa jossa oli sitten korvatulehdus. Sitten nousu 40 kuume ja oli siinä monta päivää ja oksentikin yhden kerran ja maha oli tosi kipee reppanalla. Nyt alkaa olla parempi. Monta tautia yhtä aikaa. Kasperilla tuli sillon su-ma yönä äkillinen kurkunpääntulehdus ja sen kans piti seisoo ulkona pakkasessa. Huh huh. Jospa ens viikko olis parempi:)
 
Nyt se surun kosketus löysin tiensä meidänkin kotiin. Anoppini on sairastanut aivan yllätäin, leikattiin toissapäivänä ja nyt tilanne se että lääkärit ei juuri enää toivoa anna, vaikka varsinainen vaiva on vielä epäselvä. Aivoissa nyt ilmeisesti kasvain...ja sekin etäispesäkä. En tiedä. Mummi on niin kovin rakas, minulle ollut kuin toinen äiti ja roolimallikin...maailman ymmärtäväisin ja viisain ihminen jota olen koskaan tavannut. Huomenna menemme katsomaan, toivottavasti ennätämme ajoissa. Olo on käsittämättömän sekava. Isompi neiti on puheista tajunnut että mummi on sairas, itki tänäkin aamuna että missä minun mummin on. Tekee niin pahaa. :'(
 
Jenni, voi ei :'( Voimia raskaisiin päiviin! :hug:

Mä koitan miettiä mihin ihmeeseen tyhjennän likan huoneesta kaikki huonekalut, lelut ja tavarat...ja vaatehuoneesta. Pitäs alkaa vähitellen tekemään sitä hommaa ettei sitten yhtäkkiä tuu kiire.
Viime yö nukuttiin pepin kans hyvin ja sai vähän univelkoja pois. Ens viikko olis koulua ja sitten alkais kolmen viikon työharjottelu.

Matami, kuulostaa kyllä kiireiseltä sun arki! Koitahan selvitä! Miltäs opiskelu on tuntunut? kauan sulla kestääkään työn ohessa tuo koulu?
 
Jennille paljon voimia suruun... :hug:toi on vielä niin riipasevaa pienelle lapselle selittää tätä maailman julmuutta:'(

Summer,Käytiin rv 36 kokoarviossa,ja oli sillon koneen mukaan keskikokoa 2790g ja niillä eväin pitäs olla kasperin kokoluokkaa syntyessään (3400g) Mut luotan sit enempi siihen mitä se kontrolliultra sanoo 14.päivä... Luulen et tää vois olla hiukka isompi kun Kasper:)
Mun painajainen olis et täällä kävis sama homma,siis vesivahinko... on meinaan yläkerran vessa rakennettu jälkikäteen ja oon hieman skeptinen sen suhteen...nykyäänkun noi remppahommat tehään miten sattuu. Ei mulla syytä epäilylle oo mut kuitenkin... jaksamista projektin kanssa:hug:
 
Ikäviä nuo vesivahingot.

Peukkuja Repalle loppu metreille.

Meillä on pikkumies harvasen päivä tulta ja tappuraa. Itku- potku raivaritkin osaa. Nyt suurimman ongelman aiheuttaa toi joulupukin tuoma pelikonsoli. Tai lähinnä se, että on vain kaksi ohjainta ja kolme innokastan pelaajaa :) Joka paikkaan ja asiaan menossa isompien perässä.

Pukeminen ja riisuminen on alkanut onnistumaan. Tosin usein väittää ettei hän osaa. Varsinkin, jos isä on kotona.

Mä sain tossa reilu viikko sitten "uuden kauppakassin".

Vielä Voima :hug: kaikille sitä tarvitseville.
 
repa: siellä alkaakin odotus olla jo loppumetreillä ja pian on nyytti sylissä, ihanaa...

jennille halus ja rutistus!

omaan napaan ei ihmeempiä, otin Auroralta muutama päivä sitten yövaipankin pois kun oli jo useamman viikon jo ollut kuivina, meni vaan turhaan vaippoja ns. hukkaan. hienosti tyttö käy omatoimisesti yölläkin pottalla ( isoveljellä on vieläkin yövaippa vaikka on 3v vanhempi mutta 6v neuvolassa pyydän hormoonipillerit vaivaan, hälyytyspatjaa en huoli, joten jospa saatais poikakin yökuivaks joskus.. )
Aarnikin on ens viikolla jo 3kk vanha, perustyytyväinen rauhallinen poikahan tuo on, vähän kuin isoveljensäkin vauvana :)
 
Kurpitsa: Varmasti poika oppii kuivaksi aikanaa :) mun kummipoika sai kanssa lääkityksen ja edelleen nyt 8 vuotiaana vanhemmat herättävät hänet pissille yöllä.

(.) meille ei erikoista, samaa rataa mennään. Miehen kanssa vaan meinaa tuo ns. parisuhde aika olemaan aika vähäistä. Ilmassa jopa hieman kireyttä.
 
Meille syntyi poika 1.2 noin kello 3.00 yöllä tänne kotiin,keittiön lattialle. Homma alkoi puoli kahen maissa lievillä suppareilla joita en edes aatellut ensin supistuksiksi...noin puoli kolmen maissa homma muuttui yhtäkkiä tiheimmiksi suppareiksi ja lähes heti tuntui ponnistuksen tarvetta...vain hetkee aiemmin aloin aatella et pitäs varmaan pakkailla jos tuleekin lähtö. No mummolle ja vaarille soitettiin mut tiesin etteivät kerkii,soitettiin 112 ja mies tilaíli lanssin paikalle mut siinä totesin sit et ei keretä sitäkään odottaa... mies sai ohjeet puhelimitse ja auttoi meidän pienen pojan maailmaan Koko homma oli ennen kolmee ohi ja ambulanssi tuli sitten heti perästä ja isovanhemmat. Sairaalassa tuli istukka ja olo oli mitä mainioin nopean luomusynnytyksen jälkeen vaikka kyllähän toi aika yll'ttävä synnytys oli.
Pojalla kaikki ok,verensokerit hyvät painoa 3020g ja 48cm,viikkoja oli siis 38+3.

Eilen kotiuduttiin,herra on kova tissittelijä ja olis tissillä tuntitolkulla... eilinen ilta oli vähän katastrofi sen takia kun on toi esikoispoikakin,mut eiköhän nää rutiinit tästä. Syö siis tuntikausia ja sit nukkuu jokusen tunnin... katotaan mihin muuttuu.

Enempiä yksityiskohtis myöhemmin,mut niin vaan voi olla kaks ihan erilaista synnytystä,eka oli 2 viikkoo yli käynnistyksellä ja toinen tulee täysin ilman ennakkovarotuksia alle 1,5h ja kotiin:)
 

Yhteistyössä