Turun äidit II

Alkuperäinen kirjoittaja nitsku:
Miten Myyllä meni kutsut? Me oltiin mökkeilyn jäljiltä niin väsyneitä et oli pakko jättää väliin..
Kiits kysymästä! :) Ihan kivasti muuten, paitsi porukkaa oli tosi harmillisen vähän. Tää kesä on vähän huono aika, mut jospa tää tästä lähtis.

Meillä ei emalipottaan osuis varmaan liruakaan, kun toi jätkä istuu sillai äijämäisesti ja losottaa kaaressa lattialle tolla nykyaikasellakin potalla. Meillä pitäs olla sellanen extralevee se jalkoväliin tuleva osa siinä potassa. :LOL: Jöötit tietty osuu helpommin millaseen kuppiin vaan... Sikäli kun ajotus osuu eikä ehdi murjasta vaippaan.

Perjantai käy meille. Mikäs se olis se vaihtoehto puistolle, jos sää ei meitä suosi?
 
Oli kiva puistopäivä perjantaina, tosin en meinannut jaksaa enää kävellä kotiin:) Meillä oli ihan kiva viikonloppu muutenkin, käytiin siskon luona grillailemassa. Mies oli lauantaina viettämässä synttäreitään, tuli jo klo 1 yöllä kotiin "kun tuli ikävä" :heart: :) Se oli hyvä, koska mä en saa unta jos se ei ole kotona. Sain laitettua vauvelin vaatteet hyllyyn omalle paikalleen ja ompelin loput vaipat valmiiksi. Nyt on myöskin isommat vauvanvaatteet koon mukaan järjesteltyinä, että on sitten helppo löytää kun jää pieneksi...

Hienoa, pikku Nita!:) Vernerikin harjoittelee ahkerasti kävelemistä, nyt ottaa ehkä 5-10 askelta ennen kuin horjahtaa:) Ja ihana ilme ja nauru seuraa aina, kun on onnistunut.

Tää viikko menee sitten synttärijuhlien järjestelyssä, että välttis ei keritä puistoilemaan... torstaina on Vernerin 1-vuotiskuvauskin:)

Meillä on muuten pottailu nyt ihan out, ei poika jaksais yhtään istua paikallaan, vaan ponkaisee heti ylös. Tai sitten repii pippelin potasta ulos ja kaikki pisut tulee lattialle:) Ehkä kannattaisi kokeilla jotain toisenlaista pottaa...olisikohan BI:n anatominen potta hyvä?
 
:attn: Joillekin teistä on yksityisviesti, käykää lukemassa pian.

Onnea Verkulle uudesta taidosta! :flower: Meillä on se Babyidean potta. Toimii ainakin meillä, vaikee sanoo, saako poitsut siitä ohi suihkittua. Meillä on se pienempi versio, Meeryläinen olis pudonnu sen isomman pohjalle, vaikka se oliskin painon mukaan (10 kg) ollu parempi. Tyhmää kyllä vaihtaa uuteen myöhemmin, mut katotaan jos vaikka sais vaipattomaks ennen sitä. Ehkä toivon liikoja, mut saahan sitä aina haaveilla...

Meeryläinen sanoi tänään ekan sanan: pappa. =) On se sitä tapaillut jo aiemminkin, mut on jääny vajaaksi tai sit en oo ollu ihan varma kuulinko oikein. Mamma tuli mustasukkaiseksi... :LOL: :LOL: :LOL: Mummon Meeryläinen on sanonu jo ajat sitten, mut sitä en laske oikeaksi sanaksi, kun se tuli vahingossa.

Mites se perjantai, nähdäänkö taas puistossa vai Aula cafessa? Kahdeltatoista vai yhdeltä? Meille kävis puoliltapäivin paremmin, kun ollaan menossa kylään viideksi.
 
Sappirakottomana täällä nyt sitten kirjoitellaan, eilen aamupäivällä leikkasivat ja tänään aamulla pääsi kotiin kun vointi oli niin hyvä.Neljä reikää löytyy vatsasta ja olo on kohtalainen.

Meille käy varmaan perjantai paremmin, ja paikalla ei mitään väliä.Aikojen puolesta klo 12 meille parempi.

Hurjasti onnea Vernerille kävelyn jalosta taidosta, meillä ei tuollaisista vielä edes haaveilla.
Julia osaa kyllä sano hei, ei , äiti ja tyttö.Ei aina kyllä sanoa koko sanaa tai toistelee ensimmäistä tavua.Tuon taputuksen Julia oppi jo muutama kuukausi sitten, nyt on oppinut vilkuttamaan harvoille ja valituille sekä puistelemaan päätään aina kun lauseessa esiintyy sana ei :LOL: , ei kyllä ymmärrä vielä mitä se tarkoittaa koska esim. repiessään vaatteita alas kaapistosta puistelee päätää ja hokee ei,ei,ei ja repii lisää vaatteita alas :heart: .
 
Meillä meni niin päin, että vilkutuksen poika oppi jo aikaisemmin, nyt tuon taputtamisen. Päätään on pyöritellyt jonkin aikaa ja yhdistää sen ei-sanaan... Kiellettäessä pudistaa päätään ja näyttää viattomalta, hetken päästä jatkaa kepposiaan. :LOL:

Syötöt on taas tosi kärsivällisyyttä vaativia... Maito sentään uppoaa ihan ok. Jospa ne hampaat alkais sieltä poksahdella, kun alhaalla vaikuttas olevan ihan pinnassa. Ylös on siis pukkaamassa myös, mutta se ei o ihan niin hyvässä vaiheessa. Sen toisen hautomuksen bongattuani en o ollu ihmeissäni särkylääkkeen tarpeen osalta... Mikään ihme ole, jos kahta kulmahammasta puskee samaan aikaan.

Ja nyt kiskotaan laturin piuhasta, tavotellaan mun kännykkää ja kahvimukia, käpälöidään työpapereita yms... Vissiin täytys mennä. :D
 
Unohdin ihan Raitapaita että sulla oli se operaatio! Meni sitten vissiin ihan putkeen kun noin jo perjantaina olet reippaana treffeille aikomassa. Ei voi enää sappi vaivata, kun pois ottivat, siitäs sai mokoma kiusanhenki!

Me ostettiin tänään Baby Hawk, kun jotenkin rupesi se tuntumaan täysin välttämättömältä. Mies sitä jo kaupungilla testailikin. On se hyvä ja hieno! Kiva ottaa se mukaan reissuun, onhan se kätevä siellä mökillä, kun ei siellä millään rattailla mennä, ja kukaan ei jaksa tuotaa pötkylää kovin kauaa käsivarsillaan kanniskella.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Raitapaita:
Kyllä mä meinasin perjantaina puistoon könytä jos vaan ei kivut tästä ylly.Hitaasti mutta varmasti edetään, "sairaslomaa" sain 2 viikkoa mutta milläs tässä sylihiiren kanssa lomaa pidät :heart: .
Juu toi on "hauska" toi äitien sairaslomahomma... Saikkulapun kyllä saa, mut ei aikaa toipua rauhassa. Ei siis mitään apuja siihen, että oikeesti vois sairaslomailla. Toivottavasti ei kivut ylly.
 
Muistutus... otatteko yhteyttä Raitapaita, VIB ja nitsku...

Huomiselle iltapäivälle on luvattu pilvistä ja 18 astetta, aamulle puolipilvistä, joten eiköhän siellä puistossakin tarkene. Oliko muita tulossa kuin me, Myy ja Raitapaita?

 
Huomenta kaikille!

Me ei tänään tulla ku lähdetään jo tänään sinne meriteijoon, ollaan siel sit vähän yli viikko, oli tosi helppo pakata vaatteita mukaan ku ei yhtään tiedä et oks kylmät tai kuumat ilmat, koitin ny sit pakata vaan mahollisimman paljon kaikkee. Siel on lähin kauppa 30km pääs et se on kyl hiukka inhottava jos huomaa mökillä et jotain puuttuu, vaik esim wcpaperi ni lähtee sit ajaa 60km sen takii, noo mä oon kyl kirjotellu aikamoisen kauppalistan ettei mitään unohtuis.
Pinkeen juhlat mua harmittaa ku ne tarvii nyt missata, mut eiks se aina niin mee et kaikki kiva tapahtuu aina samaan aikaan.
 
Onks nyt niin, että miittiin on tulossa vaan Meeryläinen, Raitapaita ja allekirjottanut?

Täällä ollaan silmät ristissä... Poika nukku ehkä muutaman tunnin viime yönä. Ysiltä vein sänkyyn, meidän mennessä nukkuun heräs ja aamulla oletettavasti nukku vähän. Ite kömmin sohvalle, kun en jaksanu sitä kitinää pinniksessä tai kylkiin potkimista ja möyrintää vieressä. Onneks mies on saikulla, niin voidaan vuorotella. Jos ei se hammas o nyt läpi tai vähintään ihan hilkulla, niin mulla loppuu kärsivällisyys... |O
 
Niin se viikko vaihtu taas... Ollaan tässä valvottu jo toinen yö, (sentään kaks nukuttua oli välissä) kun poika oireilee hampaitaan. Vissiin kolme kulmahammasta on tulossa, jos en väärin kattonut. Luulis yhden olevan kohta läpi, kun ihan pinnassa on... Ien näyttää aika hurjalle, kun on turvoksissa ja punanen.

Mites olis innokkuutta tapaamiseen? Juhannus tulossa, mutta kai sitä vielä ehtis. Puistoilu olis kiva, ehkä piknikin merkeissä.
 
pinja tekee hampaita myös, oli jo korkea aikakin :D yksi näkyvissä ja toinen varmasti itkun määrästä päätellen tulossa.
me oltiin mummolassa viimeviikolla, niin ei ehditty. mutta tällä viikolla kyllä voitais, mikäli jorin saa aisoissa pysymään..
 
No jopas on porukka kadonnut kesälaitumille...

Sssalla... Ootko edelleen innostunu kahvittelusta / puistoilusta? Mä voisin ihan mielelläni käydä vähän ihmisten ilmoilla. Nyt on kyl tosi kurja sää, mut jospa tuo muuttuis paremmaks. Olisko huoeminen vai torstai parempi? Perjantaihan onkin jo jussi.

Muut huhuu! Missäs hengaatte? Mitä kuuluu? =)
 

Yhteistyössä