Turun äidit II

K oppi eilen illalla nousemaan seisomaan pinnasängyn laitoja vasten! Siinä sitä sitten tovi seisateltiin, vaikka nukkumaanmeno olisi ollut ohjelmassa. Oli tyttö pikkuisen innostunut uudesta taidostaan, oikein kiljahteli ja hetkutti jalkojaan tärkeänä. Kyllähän tuota jo osasi odottaakin, kun ikääkin on kypsät 10 kk... mutta on se vaan jotenkin erinäköinen nyt, kun osaa mennä itse pystyasentoon. Taas askeleen kauempana vauvasta :'( :heart:

 
K:lle onnittelut ja ylpeälle äidille toki myös! :flower: Ihania kyllä nuo uusien taitojen oppimiset, vaikka ne meinaakin yöunia välillä häiritä.

Meillä juhlittiin lauantaina jätkän synttäreitä ja kivasti meni. Poitsu oli enemmän innoissaan pakettien naruista kuin lahjoista siihen asti, kunnes laatikosta kuoriutui mopo. Sellanen soiva hauska vekotin, jota myös tääperokärrynä voi käyttää. Oli tosi onnellinen sen saatuaan ja innoissaan sillä ajelikin... Selkeesti edistää myös kävelyn opettelua, kun alkoi pian kävellä useampia askelia ilman tukea. Metrin verran pisimmillään. :heart:

Muista paketeista kuoriutui reissuilla tarpeellinen matkasänky, collegetakki jolle oli myös suuri kysyntä, legoja, junarata ja sellanen puulelu, jota paukutetaan nuijalla. Nyt saa sit purkaa kovaa hakkaamisintoaan ihan luvalliseen kohteeseen. :D Tuli siinä sit itekin vähän leikittyä... :whistle:

Melkosta hulinaa on ollu... Aika väsynyt fiilis on itellä, mut ei oikein malta rauhottua vielä nukkumaan.

Olisko alkavalla viikolla tapaamiseen innostuneita? Jos vaikka piknikille pääsis. :)
 
Suuret onnittelut K:lle uudesta taidosta.

Meillä on myös tuo taaperokärry osoittautunut mitä mainioimmaksi, varsinkin nyt kun likka uskaltaa jo nousta sitä vasten seisomaan ja käveleekin kärryn kanssa pitkin poikin.Moposta ei olla vielä innostuttu, rehevien reisien takia kun ei jalat vielä ylety maahan :heart: .

Koko loppuviikko on meillä ainakin vapaa eli kyllä meistä piknik-seuraksi olisi.Onpahan loppuviikoksi luvattu ihan hellesäitäkin B) .
Vai olisiko halukkaita lähtemään maa-uimalaan tai uimarannalle ?
 
Kyllähän mä ratsuunkin voisin lähteä, mut taidan ujostella kilojani... :ashamed: En siis todennäköisesti uimaan. Mut vois kai sitä piknikkiä rannallakin pitää... Tarkemmin tosin pitää sit tota lapsosta vahtia. Maauimala ei saa multa kannatusta.

Millekäs päivälle sovittais? Onkohan niihin sääennusteisiin kuinka luottamista? :/
 
Onnittelut K! Tuossa vaiheessa muuten meidän iltanukkumiset meni ihan hulinaksi, kun sängyssä piti tanssia ja hyppiä:) Onneksi nyt poitsuliini nukahtaa jo oikein nätisti ja kohtahan hän jo siirtyy isojen sänkyynkin.

Ihania lahjoja oli Myyn Poikanen saanut, kiva:) Meillä poika sai aika paljon vaatteita, kirjoja ja sitten muutaman lelun. Meidän kaveripariskunta oli saanut pojan samana päivänä kun Verkulla oli synttärit!

Jos tulee lämmintä ilmaa, niin me voitaisiin tulla rannalle:) Uimalasta en niin kauheasti perusta, on aina niin täynnä...

Mua harmittaa kun Vernerillä on sitä ihottumaa vieläkin eikä se ole yhtään parantunut, joten me joudutaan menemään sen kanssa lääkäriin. On muuten eka kerta.. Vaipasta tuskin johtuu kun on poika nyt jo ollut monta päivää ilman vaippaa kotosalla, eli suurimman osan päivästä. Matot vaan on rullattu ja minä kulkenut rätin kanssa perässä, osa on saatu pottaankin, mutta ei tuo ikiliikkuja oikein tässä vaiheessa enää potalla jaksa istua:) Se ihottuma myöskin selkeästi sattuu/kutittaa kun poika rapsuttelee... välillä on ollut kalsarit jalassa ettei repisi rikki.

Miettikää, että meillä on ensi kuussa kaksi lasta =) Jännää!!
 
Terveiset helteisestä Itä-Suomesta! Ollaan kohta lähdössä Joensuuhun shoppailemaan, ihan kun ei olis paikat täynnä vaatteita muutenkin...heh. Kummi (sisko) ostaa Meeryläiselle matkasängyn etukäteen synttärilahjaksi, niin saadaan se jo käyttöön kun mennään sukuloimaan ja mökille. Voihan sen roudata sit pappan luokin, kun menee sinne hoitoon. Pian voi jättää yökyläänkin, kun ei tartte tissimaitoa. Töihin mennessä siitä pitää viimeistään luopua. Ellei sit illalla anna... Katsotaan nyt.
Pinkee, Meeryläinen on noussut tukea vasten jo kuukauden (ja keikkunut ylhäällä myös yöllä ja nukkumaan mennessä...), joten oltiin teitä selvästi edellä. Eilen puhkesi se kauan odotettu kahdeksas hammas. Poskihampaita hankailee siihen malliin, et varmaan sieltäkin on jotain tuloillaan.
Jees, näkyillään sit ensi viikolla, me tullaan vasta tänä lauantaina kotiin. Nyt ehkä pikku pötkötykset ennen shoppailua, tyttökin kun on vielä unilla ja hoitajia riittää vaikka heräisikin.
 
Heipä hei mammat!

Onkos ketä tulossa tapaamiseen? Perjantainakos olis tarkotus nähdä? Jos rantsuun mennään, niin mille rannalle? Mulle sit ajo-ohjeita bussilla, kun en o ihan sisäistäny vielä tätä kaupunkia kovin laajasti. :ashamed:

Käytiin tänään taas näyttään noita pojan korvia kontrollimielessä ja ihan hyvältä näytti. Toisessa on hieman nestettä, mut lääkärin mielestä tuskin oireilee. Taitaa siis olla vaan hampaat, mitkä jätkää kiukuttaa nukkumaan mennessä... Silti ajattelin pientä hellää unikoulua lähiaikoina. Kattoo nyt kuiten hetken vielä syliin nukuttamalla, kun on ihan puhkeemaisillaan ainakin yks. Jospa se sit helpottais, kun läpi saa. Nyt menee ruoka vaan kylmänä ja näkkäri maistuu.

Poikkesin toisen pinon tapaamisessa ja kivaa oli. Ihana oli nähdä niitä vauvojakin, kun tuo oma on jo taaperoitunu. Meinaa lietsoa mun vauvakuumetta, mut pitää vielä hillitä. Avasin taaperopuolelle pinkan, mut eilen ei ainakaan ollu siihen ilmottautunu porukkaa... Aika hiljaselta vaikuttaa se osasto muutenki. Varmaan tää kesä vaikuttaa, kuten muuallekin.

Millos Pinkee kotiutuu? Tääl on nyssäkkä oottamassa. :)
 
Heippa,
kotiutuminen on varmaan edessä joskus viikon kuluttua... tavataan sitten Myy purkkien merkeissä :D

Ihanaa kun tuli lämpimät säät, viimein pääsee tytöllekin hellemekkoa pukemaan! Jospa vielä huomenna sää suosisi. Me käytiin jopa Rovaniemellä asti mutka, oli hauska reissu, ja tavattiin Joulupukkikin! K katsoi vaan että mikä äijä se tuossa eikä vierastanut ollenkaan. Tutinkin vei se pukki suusta, eikä sitäkään K pitänyt pahana. Sitten tietysti syötiin poronkäristystä ja soviteltiin neljäntuulenhattuja. Kyllä turistina on mukavaa!
 
Jopas teillä on Pinkee ohjelmaa ! Minä odotan ihan hiilenä meidän tulevaa viikonloppumatkaa Helsinkiin.Listaan paperille kaikki ne paikat jossa on pakko käydä, onneksi on tukku rahaa säästössä kaikkiin turhiin ostoksiin :ashamed: .
Meilläkin on nyt pari yötä mennyt rauhattomammin, tyttö kun ei nukkuisi kuin meidän välissä tai saan jatkuvasti hyppiä pinnasängyllä hyssyttelemässä.Voipa olla vaikka ne yläposkihampaat kun vaivaa, mistä näistä koskaan tietää.
En silti nää unikoulua tarpeellisena kun ei tämä tilanne sinällään ketään häiritse.Tuskimpa tuo tyttö enää yläasteella meidän välissä nukkuu, tai ainakin silloin meillä on toivottavasti leveämpi punkka :D .
Kiipeilyn harjoittelu on meillä nyt alkanut, tomerasti likka saa jalan jo keittiötikkaiden ensimmäiselle askelmalle mutta ei vielä uskalla irroittaa otetta maasta.Nyt jo onnistuu ihan oikea käveleminenkin taaperokärryn kanssa, ja on jopa oppinut kääntämään moista härveliä jatkuvien yhteentörmäyksien välttämiseksi.

Oltaisiin tulossa miitinkiin, mikä paikka vaan käy meille.Jos nyt säät suosii niin rannalle lähtisin mieluusti, huonommalla säällä puistoilu/kahvittelukin kelpaa.

Täytyy nyt hehkuttaa, löysin kirppikseltä käyttämättömät Rukan kurahousut kolmella eurolla!Säästö se on pienikin säästö!
 
Pimu on tänään ottanut ensiaskeleensa!! :heart: Vähän yli metrin matkan käveli äidiltä isille ja taas takas ja uudestaan!! Typy oli aivan innoissaan! Ja tietty oli äiti ja isikin! :whistle:

Me tultais kyllä huomenna, jos vaan päätettäis, missä nähdään. Meille käy mikä vaan ja milloin vaan. :)
 
+27 helle jos tulossa, ulos paahtuu ainakin 12-15 :D mites ois joskus vähän myöhemmin, niin ois viileääkin.. kun ei tuota joria voi saada varjossa pysymään kun ei se reppana vielä tajua miksi sitä vaaditaan istumaan paikallaan..
me tosiaan nukuttiin sillon juhannuksena ohi, sittemmin tuli pieni koneongelmia.
meninpä syöttämään pinjalle eilen kakkua, mutta se pieni murunen kauraa+soijaa ja muita ei kyllä ainakaan vielä aiheuttanut mitään \o/
 
Meidän puolesta sopii esim. klo 12 alkaen mutta myös n. klo 17 alkaen ---> taitaa kyllä olla suurimmalle osalle liian myöhään ?
Menipä tämä järjestely viime tipassa nyt vaikeaksi, jos tavataan puistossa piknikin merkeissä niin seikkailupuistossa - ei tarvitse sitten sopia mihin rannalle mennään ja kaikilla on sinne kohtuullinen matka.
Jos rannalla niin Ispoisten uimarannalle on kaikkein yksinkertaisin bussillisella päästä (nro. 13 kulkee vierestä).

En osaa päättää muiden puolesta :ashamed: .
 
mää en rannalle taida uskaltaa yksin näiden kanssa, jori on kokoaika menossa veteen ja pinjaakin pitäis vahtia. samoin ei jori seikkiksessä istu nurmikolla, vaan haluaa niissä leikkipuistoissa olla :) tää on vähän hankalaa tällä hetkellä..
 
Voihan sen piknikin tehdä puistonkin puolelle, eihän sitä nurtsilla o pakko. Toi klo 17 on vähän myöhään, mut miten olis siinä välissä joku aika? Ei siis heti puolen päivän aikaan, mut siinä iltapäivällä? Klo 14 tai 15 vaikka?

Mä voisin keitellä kahvia ja kattoo mitä pientä syömistä tosta löytys mukaan. Eihän sitä tarvi paljon olla. Jos siis kahvitella siinä meinataan, mut voin mä ottaa muutenki. :)
 
Me taidetaan nyt passata tällä kertaa sittenkin, tuli hurjasti menoa tälle päivälle eikä nuo aikataulutkaan tämän päivän tapaamiselle taida olla meille suotuisat.
Mutta pitäkää hauskaa jos tapaatte tänään !
Me lähdetään nyt nauttimaan ulos tuosta harvinaisesta helteestä B) .
 
Me käytiin miehen kans kävelyllä joen rannassa, kun ei tapaamista saatu kasaan. kivaa oli. Koitettaisko ens viikolle sopia tapaaminen sillai ajoissa? :) Varmaan kaikille helpompi, jos tietää päivää paria ennen mitä on tulossa.

Huomenna jätkä pääseekin Meeryläisille hoitoon ja serkkunsa kanssa leikkimään, kun me mennään kesäteatteriin. Tiedä vaikka poikettais olusellakin tai syömässä... Täytyy vielä keskustella kuinka myöhään poitsu saa hoidossa olla. Ei olla aikoihin kahdestaan missään käyty, joten kiva nyt mennä.
 
Hei äitimuorit,
yllätin itseni ja vähän muutkin eilen ja kävin siskon kanssa illalla ulkona - karaokebaarissa ja sitten yhtä bändiä kuuntelemassa. Muutama tunti oltiin, K:kin oli juuri saatu nukahtamaan eikä ollut herännyt poissaollessani, joten soimaavalta omatunnolta vältyttiin..! Ei kai siitä nyt olisi tarvinnut muutenkaan kärsiä, onhan tuo tyttönen jo yli 10 kk ja tämä oli eka kerta, mutta arvaahan sen että sydän olisi särkynyt jos olisin kuullut että ilta olisi mennyt tissiä itkiessä yhdellä. Vissylinjallakin olin, ja oli kivaa! Taidan mennä toistekin, ehkä jopa aiemmin kuin ensi kesänä.

Siis meillä on pakko ruveta pitämään sitä unikoulua, ei tuosta tissinukunnasta enää tule yhtään mitään. Viime yönäkin K oli tissillä laskujeni mukaan viidesti :eek: eikä todellakaan nälkäänsä, ihan tunnelmoinniksi meni. Ei osaa oikein nukahtaa ilman sitä nahkatuttia enää. Noh, ei me näin kylässä raskita lasta ruveta kiusaamaan, täytyy päästä oman kodin rauhaan.

Onnea muuten Pimulle ensiaskeleista!

Tapaamisesta: mekin ollaan ensi viikolla loppuviikosta kotosalla, joten jos sovitaan vaikka että treffit on perjantaina puolilta päivin, olemme mukana.
 
Alkuperäinen kirjoittaja pinkeärouva:
Tapaamisesta: mekin ollaan ensi viikolla loppuviikosta kotosalla, joten jos sovitaan vaikka että treffit on perjantaina puolilta päivin, olemme mukana.
Mulle käy myös perjantai ja klo 12 (tms) vaikka pitääkin kyseisenä päivänä pakkailla viimesiä kimpsuja reissua varten. Lauanataina aamulla suunnataan kohti Oulua, mahdollisesti Kokkolan kautta. Siitä se kierros sitte lähtee ja pari viikkoa viivytään... Toivotaan hyviä mökkeilysäitä. :)

Oltiin eilen miekkosen kanssa pitkästä aikaa vähän niin ku treffeillä. Ainakin kahden ulkona. :) Käytiin siis kattoon Hääkeikka ja kyllähän se hyvä oli. Sit istuskeltiin Pikku Havannassa maistellen viiniä ja sikaria poltelllen. Tuli vähän sivistystäkin harrastettua tietokilpalupelin muodossa, joten ei ihan pelkkiin paheisiin keskittyny se reissu. :LOL: Enemmälti ei passannu kuiten ottaa, kun sit haettiin Meeryläisiltä jätkä kotiin mennessä. Kivaa oli... Täytynee ottaa uusiks tossa reissun aikana, kun innokkaita lapsenlikkojakin on. :)

*Muoks* Täytyy vielä lisätä, että jätkällä on uus taito... Ostin sille muumimukin ja nyt on opeteltu: Missä Pikku Myy, Muumipappa, Muumimamma, Muumipeikko, essu, pata, teltta jne. Pikku Myyn osottaa kysyttäessä. :D
 
Meeryläinen kävelee tukea vasten... *äiti ylpeänä ilmoittaa*. Johan se viime viikolla keikutteli sängyn kulmassa, mut en oikein saanut selvää liikkuiko se mihinkään. Tänään mentiinkin sit jo puoli kierrosta pinnasängyssä. Jahas, pikavisiitiksi jäi, nälkä kurnii pienoisen masussa.
 
Onneksi olkoon pikku-Meeryläiselle !

Tulin vaan herättelemään teitä, mites sen perjantain miitin kanssa ? Meille sopii vaikka puolenpäivän aikaan, alustavien säätiedotusten mukaan perjantaina kyllä tihuttelisi vettä eli mites paikanvalinnan kanssa tehdään ?
 
Heippa,
onnea Meeryläiselle - uusia edistysaskelia tulee jatkuvasti! On se huikeaa menoa. Yhä jaksan kauhistella sitä, kuinka vauvuus vain karisee... K:kin tuossa järsi lihapullia ja tomaattia ihan itse kuin mikäkin iso tyttö.

No missäs sitä tosiaan tavattaisiin perjantaina sitten... se Kupittaan paviljonki voisi kyllä toimia siinä mielessä, että sadesäällä voitaisiin pysytellä sisällä. Ennusteethan vielä onneksi ehtivät muuttua suotuisammiksi. Mutta ehdottakaa toki jotain muuta, jos mieleenne tulee!

Muoks. onnea myös Myyn pikkumiehelle käsitevaraston karttumisesta :D
 
Miekkonen taitaa jatkaa saikkuansa huiman puolentoista päivän työssä olon jälkeen... Kuinkahan käy kesäloman, kun reissuun pitäs päästä? Ei kai sitä koko ajan voi päivystää millon on työkunnossa... Kirottuja noi käsivaivat! Mulla oli raskausaikana rannekanavan oireyhtymä tms ja kuukauskaupalla sormet puutuneina... Tolla samaa ja särky päälle. Ei tiedetä vielä vaikuttaako saikun jatkuminen reissuun lähdön ajankohtaan, mut voi olla että tapaaminen jää meiltä väliin. :(

Pikku- Meeryläiselle onnittelut uudesta taidosta! :flower: Huima on vauhti neitosella, kun useita sanojakin matkii... Meillä keskitytään nyt tuohon kävelyn oppimiseen, joten sanat on vähissä. Sillai kausittainhan tuolla poitsullakin on taitoja tullu, samoin ku hampaita. Ne kulmikset muuten on edelleen työn alla. |O

Mun pitäs nyt viimein tehdä ainakin matkasyöttis, kun reissulla sitä tarvitaan. Rengasliinankin pyöräytän, jos ehdin, mut ilman sitäkin pärjätään. Tuntuu jotenki valuvan aika käsistä välillä, kun ei tuommosiin ehdi keskittyä. Kutsutkin pitäs saada aikaseks, joten taitaa siitä tulla mun lomaprojekti... Täytyy hyödyntää monipäinen hoitajalauma pojan osalta. :D

Jos tapaamiseen päästään, niin meille käy paviljonki. =)
 

Yhteistyössä