Voisiko joku viisaampi selittää, että mikä järki se on vuokratyössä? Millä tavalla se tulee työnantajalle edulllisemmaks

  • Viestiketjun aloittaja Vuokratyöläinen
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Työnantaja ostaa palvelun vuokratyöfirmalta ja maksaa jonkinlaisen könttäsumman. Työnantajalle ei tule mitään ylimääräisiä kuluja esim. jos työntekijä sairastuu, koska vuokratyöfirma vastaa kaikesta sellaisesta ja vastaa siitä, että aina joku työntekijä tulee.
 
"vieras"
Lisäksi pikkusijaisuuksiin on helppo saada työntekijä vuokratyöfirmsta, kun vain soittaa ja sanoo minkälaisen työntekijän ja milloin ja minne tarvitsee. Vuokratyöfirma hoitaa eikä tarvi itse työnantajan etsiä.
 
Keittiönoita
Tuossahan noita edellä tulikin. Lisäksi työntekijä on esim vuosilomalla vuokrafirmasta, jolloin työnantaja ei joudu hankkimaan sen paremmin sijaista kuin maksamaan lomarahojakaan. Työntekijä voidaan ottaa myös vain tarpeeseen eli silloin, kun töitä on.. vaikka vain pariksi tunniksi viikossa. Työntekijää ei tarvitse vakinaistaa eikä irtisanoa, koska työntekijä on työsuhteessa vuokrafirmaan.
 
Ja vuokratyöläisestä on helpompi päästä eroon, jos on huono, kun suoraan firmalle otetusta on vaikeempi. Meille on töihin otettu monta vuokratyöläistä omille listoille loppujen lopuks, kun on olleet hyviä työntekijöitä :)
 

Yhteistyössä