Vauva 21.07.2021 Päivitetty 29.05.2023

Chachi ja Jukka Hildén saivat toisen lapsen – Sophian pikkusisko tuli maailmaan yön pikkutunneilla

Chachi ja Jukka Hildénin tyttärillä on hieman päälle puolitoista vuotta ikäeroa.

Teksti
Toimitus
Kuvat
Tommi Tuomi

Chachi, 25, ja Jukka Hildén, 40 ovat saaneet toisen yhteisen lapsensa. Pieni tyttövauva syntyi varhain keskiviikkona puolen yön jälkeen, selviää Chachin Instagram-tarinasta.

Noin yhden aikaan yöllä Chachi jakoi tarinoihinsa tekstin ”She’s here”, eli hän on täällä, vaaleanpunaisten sydämien kera. Mukaan hän oli liittänyt myös emojin äidistä ja vauvasta.

Samana iltana noin kello 20 aikaan Chachi ja Jukka kumpikin lisäsivät tileilleen ensimmäisen kuvan vastasyntyneestä. He paljastivat myös pienokaisen nimen. Toinen lapsi on nimeltään Amélie Irene.

Tyttövauva on  perinyt toisen nimensä äidiltään Chachilta, jonka syntymänimi on Olivia Irene.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön jukka hilden (@jukkadudeson) jakama julkaisu

Jukka kirjoittaa kuvan yhteydessä, että tytär on kaunis, terve ja jo nyt hyvin rakastettu. Sekä hän että Chachi toivottavat pikkuisen tervetulleeksi ”Hildénin sirkukseen”.

Jukka myös kiittelee vaimoaan kaunein sanoin.

– Kiitos, että olet kaikista ihmeellisin supernainen, vaimo, äiti ja ihminen tässä maailmassa. Olet kaikkeni, hän kirjoittaa.

Pariskunnan esikoinen Sophia Rose syntyi marraskuussa 2019, joten sisarusten ikäero on vuosi ja kahdeksan kuukautta. Perheeseen kuuluu myös kaksi kouluikäistä lasta Jukan aiemmasta liitosta.

Chachi Hilden toinen lapsi: Sophialle pikkusisko.

Jukan ja Chachin tytär Sophia on nyt isosisko.

Synnytystä ennakoi jo Chachin tiistaina julkaisema Instagram-tarina.

Chachi päivitti tiistaina hieman ennen kello kahta iltapäivällä ”Let’s go baby girl. Can’t wait to meet you”, eli ”Nyt se on menoa tyttövauvani. En malta odottaa, että tapaan sinut”.

Tarina oli selkeästi kuvattu sairaalaolosuhteissa. Chachin vatsan päällä oli synnytyssairaalassa vatsan ympärille sidottava mittausväline.

Chachi Hildén: toinen lapsi suunnitteilla jo esikoisen synnytyssalissa

Chachi ja Jukka ovat pitäneet yhtä vuodesta 2018 lähtien. Pari meni naimisiin Suomessa syyskuussa 2019.

Pariskunta totesi vuonna 2020 Seura-lehden haastattelussa haaveilevansa useista lapsista. Chachi oli kertomansa mukaan ehdottanut Jukalle jo neljä minuuttia Sophian syntymän jälkeen, että ”pitäisikö tehdä toinenkin”.

Chachi julkaisi toisesta raskaudestaan myös Youtube-videon, jossa hän tekee raskaustestin sekä kertoo raskaudestaan Jukalle.

Lue myös: Chachin koskettavalla raskaustestivideolla jo satoja tuhansia katseluita – Katso, kuinka Jukka sai tietää raskaudesta

Tanssijana ja somevaikuttajana tunnettu Chachi on ihastuttanut raskausaikanaan upeilla tanssivideoillaan.

Yhdeksännellä kuulla raskaana olevan Chachin tanssi näyttää uskomattoman vaivattomalta myös vauvavatsan kanssa.

Kuvan yhteydessä hän vitsaileekin, että tulisten ruokien syömisen tai jumppapallolla istumisen sijaan tanssiminen on hänen tapansa yrittää edesauttaa synnytystä.

Juttua on päivitetty 22.7. klo 8.42, jolloin on lisätty kuva vastasyntyneestä ja tieto hänen nimestään.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X