Vauva 15.08.2022 Päivitetty 29.05.2023

Harlinien vauvasta tuli ikonisen muotisuunnittelijan kaima – kansainvälinen nimi on Suomessa harvinainen

Vauvan kansainvälinen nimi keksittiin jo ennen kuin raskaudesta oli tietoakaan.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
MTV

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 63, ja hänen vaimonsa Johanna, 28, ovat julkistaneet heinäkuussa syntyneen tyttärensä nimen. Instagramista selviää, että Coco Liisa Maria on kastettu Suomessa.

Onnellisessa perhekuvassa Johanna pitelee nukkuvaa Coco-vauvaa Renny vierellään. Sekä äidillä että tyttärellä on päässään muhkea kukkaseppele.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Johanna Harlin (@johannaharlin) jakama julkaisu

Nimen Coco tunnetui kantaja lienee Gabrielle ”Coco” Chanel, joka tunnetaan maailmankuulun Chanelin muotitalon perustajana.

Sen sijaan Suomessa nimi on harvinainen. Nimitilastojen mukaan Coco on annettu Suomessa nimeksi vain alle 34 henkilölle koko nimitilastoinnin historian aikana.

Lue myös: Vauva-Harlin on täällä! Pienokaisen nimi on jo päätetty – katso liikuttava perhekuva

Nimi oli pitkään tiedossa

Harlinien idea tyttären nimestä syntyi jo ennen kuin raskaudesta oli tietoakaan.

Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa Johanna kertoi, että nimi keksittiin parin oleillessa Lontoossa vuonna 2021. Pariskunnalle on kertomansa mukaan tärkeää, että lapsella on kansainvälinen nimi. Perhe matkustelee paljon töidensä takia.

Tyttären toinen nimi Liisa lienee puolestaan peruja Rennyn suvusta. Rennyn äiti oli nimeltään Liisa.

Renny ja Johanna Harlin ovat kertoneet monissa yhteyksissä, että he haluavat suuren perheen. Coco on heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa. Rennyllä on lisäksi poika Luukas aiemmasta suhteestaan.

Tällä hetkellä Harlinit asuvat Yhdysvalloissa Miamissa. Elokuvatöiden ohella he tähdittävät omasta elämästään kertovaa MTV:n tosi-tv-sarjaa The Harlins, jonka uusi kausi julkaistaan 24. elokuuta.

Lue myös: Elina synnytti Yhdysvalloissa – sairaalalasku viisinumeroinen, äitiysloma haave vain: ”Ikävöin hieman suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa”

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X