Eilinen Susi ilta

  • Viestiketjun aloittaja ..
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
No tunne mitä tunnet, itse tunnen onneksi älyllisiä ihmisiä, jotka asuvat korvessa mutteivät ole menneet toistaseksi shokkiin.

Yksi näistä ihmisistä on lapseni isä, jolla on kolme lasta, ja lapset jopa leikkivät ulkona. Ihan hirveää, minunkin likkani on siis nyt parhaillaan siellä suden suussa.
Kauheaa, hirveää, soittakaa Tiltulle, soittakaa jonnekin, poliisit, palokunta ja ambulanssi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :LOL:

Sori, en harrasta eläintarhoja.
No, toivottavasti se tosiaan on sun likkas, jota se susi esnimmäisenä hieman näykkäsee, niin voit joskus ymmärtää myös tämän asian toisenkin puolen. Kukaan ei ole shokissa, mutta ei se sun fantasiontikaan ole ainoa oikea mielipide aioissa. Mutta niinhän se usein on, että kaikkia asioita ei voi käsittää, ennen kun ne sattuu omalla kohdalle... Niin ja minäkään en ole kommentoinut, että koko susilaji pitää tapaa sukupuuttoon, vaan ne täytyy karsia niin, että ne mahtuu olemaan siellä korvessa, minne ne kuuluu, eikä tule ihmisen riesaksi. Mutta Lunahan voi sinne cityboxiinsa ottaa muutaman hukan täältä meidän muiden riesoina olemasta, eikö niin? ;) Petaatte yhteispedin vaikka olohuoneeseen ja syötät niille paahtopaistia suoraan lihatiskiltä, ulvot niiden kanssa yöt läpeensä kilpaa ja rapsutat korvan takaa... =) Sillähän tää homma on äkkiä ratkaistu, kun muut fantasioissaan kieriskelevät susiystävät tekevät samoin. ;) Ottakaa TE ne hoteisiinne meidän muiden kiusana olemasta, jos niitä ei kerran tapaakaan saa...
 
Lunatic
[QUOTE="vieras";28060685]No, toivottavasti se tosiaan on sun likkas, jota se susi esnimmäisenä hieman näykkäsee, niin voit joskus ymmärtää myös tämän asian toisenkin puolen. Kukaan ei ole shokissa, mutta ei se sun fantasiontikaan ole ainoa oikea mielipide aioissa. Mutta niinhän se usein on, että kaikkia asioita ei voi käsittää, ennen kun ne sattuu omalla kohdalle... Niin ja minäkään en ole kommentoinut, että koko susilaji pitää tapaa sukupuuttoon, vaan ne täytyy karsia niin, että ne mahtuu olemaan siellä korvessa, minne ne kuuluu, eikä tule ihmisen riesaksi. Mutta Lunahan voi sinne cityboxiinsa ottaa muutaman hukan täältä meidän muiden riesoina olemasta, eikö niin? ;) Petaatte yhteispedin vaikka olohuoneeseen ja syötät niille paahtopaistia suoraan lihatiskiltä, ulvot niiden kanssa yöt läpeensä kilpaa ja rapsutat korvan takaa... =) Sillähän tää homma on äkkiä ratkaistu, kun muut fantasioissaan kieriskelevät susiystävät tekevät samoin. ;) Ottakaa TE ne hoteisiinne meidän muiden kiusana olemasta, jos niitä ei kerran tapaakaan saa...[/QUOTE]

Olipa taas asiallinen kommentti, ja minua syytetään asiattomuuksista. :D
Voi yhrenkerran.

Mun täytyy nyt lähteä hakemaan tytärtäni sieltä suden suusta, mutta palaan myöhemmin astialle.

Jätän vielä tähän pienen pähkinän pohdittavaksi teille arvon foobikot: Aiheuttiko susipelkonne itse susi, vai susivihan lietsoja.
Miettikääpä tätä hiljaa tykönänne.:)

Kyllä mä ymmärrän että ihmisiä on helppo pelotella ja pelko tarttuu ja muuttuu hysteriaksi. Mutta ei mun empatiat nyt mene sille puolelle, niin ikävää kuin se teidän mielestänne onkin.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic:
Olipa taas asiallinen kommentti, ja minua syytetään asiattomuuksista. :D
Voi yhrenkerran.
Ei toki - sinähän olet niin fiksu ja hyväkäytöksinen... ;) :whistle: Poimitaanpa muutama sinun muita arvostava ja muutenkin hyvin salonkikelpoinen lausahdus tästä ketjusta:

Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic:
…vittu mikä ääliö. Olis saunan takana tilaa.
Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic:
Niinhän sinä luulet, pälliaivo
Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic:
…vedä kuule sinäkin v päähäs olettamuksines
Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic:
…teidän latvalahojen fantasiaa…
Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic:
Hoitoa te tarvitsisitte, vihreekattosessa.
;)
 
[QUOTE="vieras";28060833]Ei toki - sinähän olet niin fiksu ja hyväkäytöksinen... ;) :whistle: Poimitaanpa muutama sinun muita arvostava ja muutenkin hyvin salonkikelpoinen lausahdus tästä ketjusta:












;)[/QUOTE]

Kipakka nainen:LOL:
 
Metsä, suden suojelija
Pihasudet on saatava ampua pihoista pois heti tavattaessa!
Laki ja sen soveltaminen on ihmisten säätämä, niin myös susien suojelulaki. Lakia laadittaessa ei osattu ottaa huomioon sitä, että osa susista ei korvessa pärjää ja muuttuu pihasusiksi. Nyt viimeistään saatava välitön muutos lakiin tai ainakin viranomaisten hyväksymään toimintaan. Pihasudet on saatava ampua pihoista pois heti tavattaessa. Ei edes pihasusi jää pihalle odottelemaan byrokratian rattaiden pyrimistä vaan menee nälisään seuraaville pihoille kun lemmikit on syöty. Seuraavaa pihaahan byrokraatin antama lupa ei enää koske. Vaikkei sillä ole merkitystä, kun lupa tulee jos tulee on kylä syöty jo puhtaaksi syötäväksikelpaavista lemmikeistä ja hyötyeläimistä. Suomelle käy todella huonosti mikäli susiasioita hoitavien virkamiesten taso ja älynlahjat ovat keskimääräistä virkamiesten tasoa!
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Miksi, oi miksi? Miksi ihmiset hyvät haluatte hävittää kaikki eläinlajit luonnosta? Miksi pelkäätte ja inhoatte kaikkia metsästäviä eläinlajeja? Miksi haluatte säilyttää ainostaan talitintit? Miksi vuosittain tapetaan satoja mäyriä, supikoiria, näätiä, hillereitä, eläimiä joilla ihminen ei edes tee mitään. Jotka me luokittelemme roskaksi, joita saa tappaa kerran halutaan, emme tarvitse mäyrää esim turkin takia, tapamme vain tappamisen ilosta senkin ja niin monet muut.

On ylmä ja julma fakta että pihaan puuhun sidottu koira on sudelle HELPPO SAALIS, ei se sitä vie ilkeyttään tai siksi että se haluaa kiusata ihmisiä. "Häirikkö"susi toimii vain lajilleen tyypillisellä tavalla, yksin sen on paha lähteä kaatamaan peuraa. Typerä ihminen joka on jättänyt koiransa yksin kiinni pihaan on asettanut sudelle helpon ruuan esille. Susi käyttää tämän tilaisuuden hyödyksi ja kas, syö koiran.

Niin se vaan on! On typerä ajatella että luonto taipuisi ihmisen tahtoon, että luonto kumartaisi ihmistä. Ei ikinä. Ihminen tuhoaa kaiken minkä kokee uhkana, outona ja kesyttämättömänä, tämä ominaisuutemme ikävä kyllä meidät joskus myös tuhoaa..
 
"vieras"
Niitä kuvia, juntit? Nykyään kaikilla on kamerat kokoajan mukana, ja jos niitä otuksia on edes kerran yksi käynyt jonkun pihalla, niin siitä olisi jo kuva, mutta ei niin ei.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28064411]Sudet ei suomesta lopu vaikka niitä saisi ampua läpivuoden rajoittamattomasti. Venäjän puolelta jolkuttelee joka päivä lisää susia suomen luontoon.[/QUOTE]

Eikä lopu myöskään kameraa omistamattomat susihukkia pelkäävät juntit. Ne kun lisääntyvät siellä "kylällänsä" vaikka keskenään.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28064463]Eikä lopu myöskään kameraa omistamattomat susihukkia pelkäävät juntit. Ne kun lisääntyvät siellä "kylällänsä" vaikka keskenään.[/QUOTE]

Joku peruste sille on olemassa että haluaa susista eroon, tuskin ihan huvikseen vaan haluavat niitä häivyttää.
 
"vieras"
Miksi, oi miksi? Miksi ihmiset hyvät haluatte hävittää kaikki eläinlajit luonnosta? Miksi pelkäätte ja inhoatte kaikkia metsästäviä eläinlajeja?
Edelleen - KUKA on tässä ketjussakaan sanonut, että KAIKKI eläinlajit pitää hävittää? Nyt puhutaan ainoastaan susista ja niiden KARSIMISESTA niin, että niille riittää ruokaa ja elintilaa siellä korvissa, jonne ne kuuluu, eikä tuppaa asutuksiin syömään lemmikeitä ja hyötyeläimiä. Kumma tapa teillä puolustelijoillakin heti vetää mielkipiteenne överiksi... Ja eikö tässä juuri ole hyvä esimerkki siitä, että susienkin luonne / käytös on muuttunut vuosien saatossa, joten kyllä lain ja toimitatapojen niiden kanssa pitää muuttua? Mutta sano mun sanoneen, että jonkun lapsen tai vaikka aikuisen on ensin kuoltava, ennen kuin nämä kiihkopuolustelijat ymmärtävät asian...

Ja edelleenkään täällä ei ole vastattu siihen, että miten koko suomen luonnon tasapaino muka järkkyy siitä, jos näitä ihmisten riesana / vaarana olevia susia karsitaan?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28064472]Joku peruste sille on olemassa että haluaa susista eroon, tuskin ihan huvikseen vaan haluavat niitä häivyttää.[/QUOTE]

Ahdistus, tunne elämän arvottomuudesta, jota yritetään pönkittää viimeisin epätoivoisin keinoin.

Sivistys ei tarvitse verta.
 
  • Tykkää
Reactions: Wolf's Tear
surullista yllä on ihminen ajatellut ennenin että "jos nyt niitä tappaa niin tuskinpa häviävät suomen luonnosta"
Vaan miten kävi mm. tunturipeuran? Mustarotan? Tammihiiren? Vesikon?

Sitä paitsi ihminen ihan itse kaataa tieltään metsät, rakentaa asutukset ja ihmettelee kuinka nyt karhutkin ja sudet tunkee pihoihin ja jopa kaupunkien keskustaan. Ne ei kohta mahdu muualle.

Ja susi on todistettavasti tappanut ihmisen viimeksi 1800-luvulla, että hetki on siitä.
 
"Jokke"
Wolfs Tear, pistätkö lapsesi vaunuihissa parvekkeelle nukkumaan jos tiedät rotan vierailevan siellä päivittäin? Historian tiedoissasi susiturmien suhteen voisi olla päivittämisen tarvetta, 1930 luku on lähempänä totuutta.
 
Lunatic
En ole missään väittänyt että kielenkäyttöni olisi salonkikelposta. Mistähän toi taas repästiin. Tarkotin "asiallisella" nyt ihan muuta kuin kiroilua.

Eli tällästä mitälie ihmetekstiä:
Lunahan voi sinne cityboxiinsa ottaa muutaman hukan täältä meidän muiden riesoina olemasta, eikö niin? Petaatte yhteispedin vaikka olohuoneeseen ja syötät niille paahtopaistia suoraan lihatiskiltä, ulvot niiden kanssa yöt läpeensä kilpaa ja rapsutat korvan takaa... Sillähän tää homma on äkkiä ratkaistu, kun muut fantasioissaan kieriskelevät susiystävät tekevät samoin. Ottakaa TE ne hoteisiinne meidän muiden kiusana olemasta, jos niitä ei kerran tapaakaan saa...

:headwall:
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Lunatic
[QUOTE="vieras";28063921]Kuvia niistä pihasusista? Tai edes jäljistä pihalla.

Aivan, niitä ei ole. Jos niitä olisi, niin juntit kiimoissaan panisivat ne taatusti nettiin.[/QUOTE]

Todellakin, hyvin outoa. Jokainen näitä näkee, mutta se kännykkä on ilmeisesti aina jotenkin viallinen tai sammunut näissä tilanteissa.:whistle:
 
Lunatic
surullista yllä on ihminen ajatellut ennenin että "jos nyt niitä tappaa niin tuskinpa häviävät suomen luonnosta"
Vaan miten kävi mm. tunturipeuran? Mustarotan? Tammihiiren? Vesikon?

Sitä paitsi ihminen ihan itse kaataa tieltään metsät, rakentaa asutukset ja ihmettelee kuinka nyt karhutkin ja sudet tunkee pihoihin ja jopa kaupunkien keskustaan. Ne ei kohta mahdu muualle.

Ja susi on todistettavasti tappanut ihmisen viimeksi 1800-luvulla, että hetki on siitä.
Luultavasti sekin pelkkää fantasiaa.
 

Yhteistyössä