Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

Onnea onnea kaikille valtavasti!!!! :) :) :)
Mua ei sais päästää kauppaan, kuin pakkomielteisenä nappasin mukaani vielä yhden pc-paketin, kun ovat niin halpojakin :D :D no anyway, kyllä ainakin raskaushormonia tuntuis olevan kun laimeesta päiväpissasta ehti testiviiva tummua kirkuvan punaiseksi ennenkuin kontrolliviiva ehti edes muodostua. Ja loppujenlopuksi testiviiva jäi tummemmaksi kuin kontrolliviiva. Ihmeen vähäisillä oireilla mennään, mutta oon siitä vain tietysti tyytyväinen :)
Huomenna varhaisultra ja jos siellä kaikki kunnossa niin sitten lopetan testailun ja alan nauttia :)
 
Ensimmäisenä; plussanneille onnea suuresti! Tammikuu on ihana saada vauva. Meidän esikoinen 2v on tammikuun lapsi. ❤

Täällä alkaa ovulaatiotesti tummumaan, oiskohan huomenna jo plussaa? Tänään kp 15. Olen vähän sivusta seuraillut vaan täällä. Kävimme lääkärissä ja hän määräs minut nyt verikokeisiin ja siitä mahdollisesti jatkotutkimuksiin. Loppukuusta on kontrolliaika, jossa käymme verikokeiden tulokset läpi.
Tässä ovistestin kuva tältä päivältä. http://aijaa.com/RifIKL
 
Ihan ensimmäisenä suuret onnittelut plussanneille! :love:

Tsemppiä ja kärsivällisyyttä piinailijoille ja halaus uuteen kiertoon joutuneille.

Täällä on jo ruiskut jääkaapissa odottamassa ekaa ivf-hoitoa, menkkoja vaan venailen. Pahemmin ei ole ollut mitään oireita mihinkään suuntaan. Nännit ja tissit oli kipeät n. ekat 5-6 päivää oviksen jälkeen, mutta sitten väheni ja lähes loppui. Juilintoja on ollut ihan vähän molemmin puolin, tänään alkoi juilia vähän keskeltäkin mikä mulla on ainakin aiemmin tietänyt menkkoja. Muita menkkaoloja ei ole pahemmin vielä ollut. Päätä on kyllä särkenyt muutamana päivänä aika sitkeästi, mutta arvelen sen johtuvat Crinone-lääkityksestä. Testi aamulla puhdas nega, nyt siis dpo11 ja kp26/26-31.

Tein tossa semi-laimeesta pisusta huvikseni ovistestin, ja siinä oli viivat aikast tummat, mutta mulla on aiemminkin lähtenyt tummumaan kierron lopussa, että tuskin mitään merkkaa.

http://aijaa.com/d9X917

Ehkä aivan näin vahva ei ole tuo testiviiva aiemmin ollut, mutta kai sitä nyt näillä dpoilla pitäisi jo r-testissäkin jotain näkyä jos olis näkyäkseen. Eiköhän ne hanat huomenna aukee.
 
  • Tykkää
Reactions: Mariani
:unsure::unsure:
Hyvältä näyttää Välli, huomenna varmaan jo tasavahvat :) Mitä sinulta tutkitaan? Toivottavasti ei vakavaa (n)
Sitä mäkin toivon. :( Ihan kilpparit, keliakiat, jotkut hormonit jne. Nyt on yk 10 menossa ja toinen haaveissa. Vaan ei meinaa kuulua, esikoinen tuli 5 kierrosta. Lääkäri epäili että hormoneissa häikkää, tammikuussa kävin gynellä ja sillon ei ainakaan näkynyt että ovuloisin. Eli siitä kierrosta en ainakaan ovuloinut sillon. Sen jälkeen testit tummuneet kuitenkin aina ovulaatioplussaksi mutta eihän se sitä sano kait :( Terolutia söin 3 kiertoa keltarauhasen vajaatoimintaan. :unsure: Kauhee omanapa-kirjoitus. Mutta ehkä tästä voi olla vertaistukeakin jollekkin/ jollain omia kokemuksia. Kuulisin mielelläni. Nyt menossa Terojen jälkeen toinen "oma" kierto.
 
Okei. Hyvä kun tutkitaan :) Mullakin kilpparin vajaatoiminta ja sen takia kolmosen yritys kesti yli vuoden :/ Kaksi isompaa oli saanut alkunsa ekasta ja kolmannesta kierrosta. Ja nyt kun on lääkitys kunnossa (ehe ehe), niin nelonen sai alkunsa ekasta kierrosta ja tämä vitonen toisesta :)
 
  • Tykkää
Reactions: Maria82
  • Tykkää
Reactions: Välli
Okei. Hyvä kun tutkitaan :) Mullakin kilpparin vajaatoiminta ja sen takia kolmosen yritys kesti yli vuoden :/ Kaksi isompaa oli saanut alkunsa ekasta ja kolmannesta kierrosta. Ja nyt kun on lääkitys kunnossa (ehe ehe), niin nelonen sai alkunsa ekasta kierrosta ja tämä vitonen toisesta :)
Ihana kuulla, kiitos kokemuksestasi ja onnea! ❤
Kuinka pian kilpparilääkitys tehosi "lapsettomuuteen"? Ja mitä oireita kilpirauhasen vajaatoim. aiheutti sinulle? :)
 
Huomenta. Olevinaan jotain iiiiihan haaleeta sain nyt aamulla, mutta ton aijaan kautta sekin hävisi kuvasta :(

http://aijaa.com/K4tpaB

Huomenta!

Uskon sua nelHM! Nyt ei kiireessä kännykän näytöllä sun viiva löytynyt, mutta varmasti se sun silmään näkyy niinku näkyy munki silmään taas tänään aamuviiva.

Tässä ruudullahan toi omaki näyttää puhtaalta negalta ja sitä se varmaan on. Ei ainakaan eilisestä vahvistunut :(

Torstai aamun mennessä pitäis menkat alkaa, sit ainaki voi taas hengittää... Toivotaan nelHM, sun viivan vahvistumista.

Ihanaa päivää kaikille!image.jpegimage.png
 

Yhteistyössä