**HUHTIKUISET Huhtikuussa** (86 vauvaa syntynyt!) Vielä viimeisiä vauvoja odotellaan..

Onnittelut Greddylle tytöstä! :flower:

dublo83:lla taitaa olla jo pian nyytti sylissä myös :heart:

En mie mitään makkaroita nää Empuuun masukuvassa, kivan näkinen vauvamasu
=)

40 raskausviikko alkoi täälläkin, ei edelleenkää merkkiäkään että synnytys alkaisi. Lievää menkka vihlontaa vain ilmestynyt mutta ei sitten mitään muuta, oishan se kiva jos se kohta alkais syntymään mutta jotenkin en edelleen usko että syntyy ennenkä käynnistetään tai sitten vasta viikon 41+ jälkeen. Noh senpä näkee sitten.

Nekkunen ja Iita 39+0
 
Piipahdan täällä kertomassa että meidän rakkauspakkaus syntyi 27.3. rv 40+2. Pieni ihana tyttö ja painoa oli 3505 g ja pituutta 52 cm.

Synnytys sujui hyvin ja melko nopeasti eli n. 6 tunnissa. Heräsin puoli tuntia nukuttuani "poksahdukseen". Menin vessaan ja lapsivettä alkoi tiputtelemaan ja supistuksetkin alkoivat saman tien. Olin kotona n. tunnin ja sitten lähdettiinkin jo sairaalaan.

Tyttö on maailman ihanin :)

T: Tupu
 
Tupulle onnea tytöstä.
Nyt saadaan alkaa jännätä että koskas niitä poikia taas tulee =) .

Kukas se kyselikään että mistä erottaa jos lapsivettä tulee paljon kerralla niin kyllä sen vain erottaa (en tiedä sit jos pöntöllä istuu tai suihkussa on?? ) vaikeampi varmaan hiomata jos tiputtelee vähän kerrallaan. Mulle kävi kuten Tupulle että kuului poksahdus ja tajusin vain että jotain tuolta valuu...

-C ja T-
 
Onnea Tupu tyttövauvasta!

Ensi yönä taas odotettavissa supistusten yö, semmoinen kun on ollut joka toinen yö täällä meikäläisellä. Ja huomenna olis sitten LA, ei taida meidän Sulo vaan ymmärtää tuon päälle mitään.

manteli ja Sulo 39+6
 
Pikainen ilmoitusasia vain: :)
tyttövauva syntyi 5.4. klo 20.05, rv 39+4. Painoa tytöllä oli 3215 g. Synnytys meni nopeasti ja kaikin puolin hyvin pelkän ilokaasun voimalla. Kirjoittelen lisää, kunhan kotiudutaan.
 
Rosahdus, tupu76, Greddy ja siru2006 Onnittelut kaikille pienistä tytöistä :heart:

Täällä alkanut olemaan ihan järkyttäviä selkä- ja lantio/nivuskipuja. Eilen illalla oli niin kipeä alaselkä että panadolia piti ottaa. Toivottavasti olis sellaisia kipuja/tuntemuksia, jotka saavat jotain aikaiseksikin. Kuka nyt turhaan haluaa kärsiä :whistle: . Huomenna aamusta neuvolaan.

Poppeliini ja poju 37+6
 
Onnea uusista vauvoista :D niitähän tulee ihan urakalla :D :flower: :flower: :flower:

Tänne ei kipuja kummempaa eli normaalia :) alamaha alkanut särkemään enemmän mut ne on kai sit niitä liitoskipuja joten odotellaan odotellaan...
Synnytys alkanut jännittämään ihan kunnolla, kai siitä kuitenkin jotenkin selviää.

Unico ja Toukka 36+5
 
Jospa kertoisin lyhyesti eilisestä..
16.45 alkoi virallisesti synnytys kotona. 20 aikoihin olimme sairaalassa kivuliaan automatkan jälkeen. Olisi pitänyt lähteä vähän aikaisemmin, koska supparit yltyivät nopeasti.
4cm auki heti tutkittaeessa. Ilokaasusta ei ollut helpotusta, koska supparit tuntuivat selässä ja mahassa joten en osannut ottaa ajoissa.
Vaille 21 olin 5cm auki ja kätilö sanoi että kyllä tämä synnytetään toivomallani minispinaalilla. Sain sen hyvin nopeasti. Ilokaasukännien voimin pysyin paikallani laiton ajan. Kivut loppuivat.
Seuraavaksi olinkin täysin auki ja sain hiljalleen painetta tuntiessani ponnistella. Aktiivinen ponnistaminen alkoi 22.25. Tyttö syntyi 22.32. Ooh sitä tunnetta!!!
Synnytyksen kestoksi tuli 4h55min. Aikas nopeeta, esikoisen kesto oli 12h28min.
5 tikkiä ommeltiin pienten nirhaumien takia, ei kuulemma kirvele pissatessa kun ommellaan (ei kirvelekään).

Synnytyksestä tuli polikliininen ja tänä aamuna lääkäri tutki tytön, joka on kuulemma priima vauva. Hyvän kunnon ansiosta ja oman todella hyvän vointini takia päästiin kotiin.
Todella ihanaa levätä kotona!

Imeminen on illalla ollut jo todella napakkaa. Maito noussee pian..

Huomenna neuvolan terkka tulee käymään ja perjantaina mennään tytön lääkärintarkastukseen sairaalaan.

Onnea muille vauvan saaneille!

Greddy ja Piksu vajaa vrk

 
Onnea Pingviini100, Stoppis, Siru2006, Greddy,
Tupu76, ja Rosahdus :flower: toivottavasti en unohtanut ketää ..

Omaa oloa, välillä alapäässä tuntuu kipeitä "vihlasuja" tai jotain.. vaikea kuvailla.. Selkää särkee ja mahassa tuntuu jos minkälaista painetta ja kipuilua ja vihlontaa, että huh huh..(istuminen väsyttää, kävellä ei jaksa, makuullaan on hankala olla )

Huomenna ois neuvolalääkäri, kaikilla ei vissiin ole sitä äitipolilla käyntiä ollenkaan??
Ja siitä halusin kysellä jos joku osais kertoo että miten tuo isyyden tunnustus tapahtuu?

Ja lyhentääkö pelkkä isyysloma äitiyslomaa/vanhempainvapaata?
hmm.. painokohan mun mieltä vielä joku asia
:LOL:

37+0 (aika menee kyllä tosi nopsaa tässä vaiheessa)
 
Onnittelut kaikille vauvan saaneille taas.. :) :flower: :heart:

Itsellä la lähenee eikä merkkejäkään synnytykselle... :kieh:
Ilmeisesti issias-hermo jumissa, oikea jalka ja oik.alaselkä aivan tönkköjumissa.. |O

Niin toivoisin: Isyysloma itsessään ei vaikuta äitiys-/vanhempainpäivärahakauteen, vain se isäkuukausi.
Isyyden tunnustaminen, muistaakseni tulee laput kotiin joiden kanssa mennään lastenvalvojalle "tunnustamaan" isyys. Tais meillä vuonna 2000 kestää kokonaiset 5min.. (ei vielä oltu "ehditty" naimisiin.. :D)
Äitipoleja ei kai tosiaan kaikilla ole, mulla oli siis synnytystapa-arvio, muttei viimeistä (eikä ekaa) neuvolalääkäriä.. Kunnat kai osin säästää ja polille vaan jos on aihetta epäillä että synnytyksessä olisi "poikkeamia" (näin lyhyesti.. :) )

fantastic4 39+5
 
Ei meinaa tänne ehtiä enää ollenkaan,on sen verran hulinaa näiden 7 muksun kans. :D Meidän pieni poika on kellastunu oikein urakalla,silmän valkuaisetkin on keltaiset.Huomenna aamulla on aika polille jossa otetaan bilirubiinit että pitääkö sinivalohoitoon.Saa nähdä.

Tässä meidän pieni supermies 3 vrk. :heart:
http://kuvaton.com/k/xkZ.jpg

Annabuu&Nino poika 5 päivää. :heart:
 
Hyvää huomenta !

Rosahdus suuret onnittelut tytöstä :heart: nopeaa hommat eteni kun pääsi vauhtiin siis =)
AnnaBuu ihana kuva, ihana pieni!

(.) Huomenna viikkoja 38 ja arvatkaas, supistukset melkein loppuneet :D Niitä tulee harvakseltaan (yöllä tuli yksi!) mutta napakoituvat kokoajan. tyyntä myrskyn edellä vai aikooko tämä olla ensimmäinen joka menee yli :LOL: . Minulla ei edelleen ole kiirettä laitokselle, otan ilon irti tästä pallomahasta loppuun asti :heart: Tämä kun ON viimeinen. Ja huomenna aamulla neuvola.


Supistuksia niitä toivoville :hug:

-C ja T 37+6-
 
Onnea taas uusille äideille, ketä jo en ole onnitellut! :heart:
AnnaBuulla oli kyllä ihana kuva pienestä! Toivottavasti bilirubiinit on hyvät ja sinivalolta säästytte.

Pian suunnataan sinne äitipolille ja jännittää kovasti onki missään tapahtunu mitään...Toivottavasti on.

Eipä mulla muuta, jaksamista kaikille ja suppareita kaikille toivojille!

buam
 
Huomenia!
Onnittelut jälleen vauvaantuneille!
Jokohan olisi minun vuoroni?

Eilen käyty yliaikaiskontrollissa ja lääkäri irrotteli kalvoja. Koko yön ollut menkkamaista jomottelua vatsassa ja just bongasin limatulpan.
Lääkärin mukaan tilanne oli se, että voisi syntyä milloin vaan.

Whitney 41+3
 
Isyysloma ei tosiaan lyhennä äitin vapaita. Jos isä haluaa pitää ns. isäkuukauden, niin silloin äiit luopuu 12 viimeisestä arkipäivästä (2 viikkoa) ja isä saa pitää nyt muutoksen jälkeen 6 viikkoa vapaata. Isäkuukautta saa siirtää, olisko ollut ½ vuotta, äitin vanhempainvapaan loppumisen jälkeen mutta tuona aikana lapsi ei saa olla hoidossa vaan tulee hoitaa kotona.

Äitipolikäyntejä mulla on tuon raskausdiabeteksen takia. Seurataan tuota vauvan kasvua kun esikoinen oli niin jättiläinen vaikkei sokereissa ollutkaan häikkää..

Chiq ei ole kyllä meidän pinossa vielä yhtään yliaikaista vauvaa syntynyt :wave: . Sapfo (valitettavasti) on lähimpänä saamassa sen "kunnian" :whistle:

Greddyllä ihanan kuuloinen synnytys. Tuollaisen mäkin haluan B) . Jotenkin näitä hyvin sujuneita synnytyksiä lukiessa tulee itselle jotenkin surullinen olo, kun ei oo sellaista päässyt kokemaan. On jotenkin niin pettynyt oman kropan toimintaan. Siksi tuntuukin niin ihmeelliseltä että vauvoja syntyy ihan itsestään melkein kaikille :ashamed:

Neuvolaan ois parin tunnin päästä. Näin viime yönä unta, että terkkari sanoi vauvan kääntyneen perätilaan. Istui sellaisessa risti-istunnassa, että sain ihan masun läpi kiinni vauvan polvista :LOL:

Poppeliini ja poju 38+0 *POKS* :heart:
 
Vauvoja, vauvoja satelee =) Onnea jakautuneille :flower:

13 päivää yli lasketun ajan :headwall: Fiilikset on juuri sen mukaiset. Tuntuu että olen joku luonnonoikku. No, huomenna kirjaudun Jorviin enkä tule takaisin ilman vauvaa.

 
Onnea taas uusista vauvoista!! :D :flower: Joka päivä näköjään muutama tupsahtelee.

AnnaBuun vaavi on :heart:

Sapfolle jaksuja, on varmasti jo tooosi kypsä olo kun noin yli mennyt :hug:

Tänne ei mitään uutta, illalla vauva veti taas semmoiset mylläysrumbat mahassa ettei nukkumisesta tietoakaan ennen puoltayötä. Liikkuuko teillä muilla vielä vauvat paljonkin?? Tuntuu että tää vaan yltyy, vaikka luulis ettei tilaa ole :whistle:
Valkovuotoa on erittäin runsaasti, vois sormet ja varpaat ristissä toivoa että siinä olis joukossa vaikka limatulppaakin, mut saahan sitä toivoa :LOL:

Jospa pitäisin tänään leivontapäivän kun mihinkään ei ole kiirusta....

:heart: Lanfear 39+1 :heart:
 
täällä ei mitään uutta tai ihmeellistä. Tänään ois neukkupäivä eli iltapäivällä ja kävellen mennää esikon kans. OI ihanaa vesisade päivä et just tätä tuuria :headwall: mut jospa selvitään tosta reissusta hyvin. eilenki esikon kans 1h 45min ulkoiltiin pihalla ja käytiin jopa lenkilläkin et olihan sit väsynyt ku sisälle tultiin mut ei päikkyi otettu enään.

mut voi olla et neiti nukkuu päikyt ku mennää neuvolaan päi kärryissä. jos ei nii ihme kyllä. Tuleepahan ulkoiltua siin samalla ku mennää neuvolaan. saa nähä monen aikaa ollaa kotona sen neukku käynnin jälkeen ku aika kl. 15.15.

annabuulla: ihanan suloinen vauva

=)


arska äippä+ typy 37+6
 
AnnaBuulla suloinen pieni mies <3 toivottavasti ei tarvii vauvaa sinivalohoitoon viedä...

Greddyn synnytyskertomusta luin vihreänä kateudesta...' *toivoo samanlaista itselleen hän*

(.) yön nukuin hiukan paremmin nyt. mutta haukotuttaa edelleen. |O
verenpaineet oli makuultaan suht hyvät mutta istualtaan taas huiteli alapaineet pilvissä :|
elikkäs pitäs makoilla vaan kokoajan, mut ei pysty kun oon kotona yksin lasten kanssa päivät.

eilen illalla käytiin hetken verran kävelemääs ulkona ja panadolin voimin lähdin kun pää oli ihan tajuttoman kipeä. ulkoota tultiin niin otin pikku päikkärit sohvalla torkkuen. piristi ihan mukavasti.

Huomenna neuvolaan noitten verenpainehommeleitten kanssa...aamulla jo klo 9:00 ja sitten ma aamuna klo 8:00 pitää olla polilla...
Mies tosin meinas et viikonloppuna olis hyvä syntyä :) tehään kuulemma kikkoja ;D :LOL:

just tuli kappahllista viesti et ota 3 maksa 2 aletuotetta . halvin ilmaiseksi. pitänee iltapäivästä käydä kattomassa :p
haluaisin vauvalle uuden pipon ainakin. :)

nasum ja neiti 37+4 :heart:
 

Yhteistyössä