*Keskenmenon jälkeen plussanneet huhtikuussa*

Huomenta!

Ja nosto samalla!

Mä olen nyt sitten loppuviikon sairaslomalla ja ens viikonkin, kun esimies ei suostu mua siirtämään kevyempiin hommiin. Olen sitten ens viikonkin. Selkä huutaa jo tässä vaiheessa hunajaa... Ei kiva. Hassua kuitenkin, kun on huono omatunto, että on poissa, kun ei varsinaisesti ole kipeä! Selkä vain on. Noh, se siitä.

Maha on kasvanut ihan älyttömästi. Ja sokeria tekee mieli, ihan koko ajan. Koetan nyt olla sokerittomalla, jotta tyypistä ei tulis ihan valtavaa sokerivauvaa mun mässäilyjen takia. Mä en joudu siihen sokerirasitukseen ollenkaan. Mutta olen kyllä kuullut, että vaikka olis kuinka laiha, hoikka tms. tahansa voi tulla sokerivauva, ettei kuulemma kokoa katso. Mulla ne katsoi jotan painoindeksiä tms. En kyl välttämättä halua siihen rasitukseen, on kuulemma ihan tosi ällöä!

Sokerista tulikin mieleen, että vois hilppaista vaikka verkkaiselle aamiaiselle...

kreta 20+3
 
kreta Ei sun syömät herkut vaikuta vauvaan, jos sulla ei ole raskausdiabetestä. :) On meinaan iteki tullut syötyä vaikka sun mitä, ja normaalikokoinen vauva tulossa (kuulemma!). Raskausdiabeetikkojen pitää sitten olla tarkempia tuon asian suhteen. Tosin hyvähän se kaikille on , jos pystyy hillitsemään herkujen nauttimista, eipä kertyisi omaan varteen niin paljon. :snotty: Onpas sulla kökkö esimies, syyttäköön itseään, kun työntekijä joutuu olla saikulla. :kieh:

Mä meen kohta neuvolaan, saas nähdä kuinka monta kertaa pääsee vielä käymään. :p

rv39+0
 
Hei kaikille pitkästä aikaa. :wave:

kreta Etpä oo ainut sokerihimoinen... :ashamed:

Empuuu Kiitos lohdutuksesta tuon herkkujen syömisen suhteen...

Tiistaina olin neuvolassa ja pääsen jo onneksi vielä tänään lääkärille tarkistuttamaan, ettei supisteluista ole ollut haittaa. Painoa oli tullut taas ihan tarpeeksi, mutta eipä siitä ole kertaakaan mitään sanottu. Itseä tietysti kauhistuttaa, mutta onneksi ne pakkaantuu vain tuohon eteen. Tisseihin ei tarvitsisi kyllä tulla enää yhtään mitään, taitaa olla turha toivo...

Mutta muuten kaikki oli hyvin, sain kelan paperitkin. Sydänääniä sai vähän etsiä, kun pyöri koko ajan alta pois, mutta hyvinhän ne sitten lopulta kuului.

zanz 22+6
 
Juuri näin Empuu, kiitos komppauksesta, on vaan niin huono omatunto siitä mässäilystä. Ei ainakaan esikoisesta tullut mitään sokeriongelmaista. Tosin kovin on tyttö perso makialle.

Toivottavasti zanz sun supistukset on ok, eikä ole aiheuttanut mitään pehmenemistä, ainakaan vielä :)

Ja Empuu, mä voisin nyt ryhtyä sitten päivittäjäksi, kun sulla totta tosiaan alkaa olla noita viikkoja riittämiin. Kohta ei ole päivittäjää, kun vauva pyrkii pihoille sieltä! Mulla saattaa olla enemmän aikaa, jos joudun olemaan töistä poissa selän takia. Ja pääsen siten kenties helpommin koneelle. Mutta, josko laitat mulle niitä tietoja, miten tätä päivitystä hoidetaan, niin voin joten kuten sitä hommaa alkaa työstää :)

Voikaas paksusti :)

kreta (taas)
 
zanz Saatkohan sä jo uuden äitiyspakkauksen? Vai otatteko edes sitä. :) Miks mun tissit ei oo kasvanut yhtään, edelleen menee samat rintsikat kuin ennen raskautta. :kieh:

kreta Hieno homma! :flower: Kaivan sulle heti sen yv:n, missä oli jotain päivitysohjeita. Pääset muokkaamaan etusivusta sitten mieleisesi. :p

Neuvolassa käyty. Paino ei ollut noussut, HUH! Onhan sitä tullutkin jo melkein 20kg. :x Paineet koholla, seuraava neuvola maanantaina. Vauvalla kaikki ok, alkaa olla lähtökuopissaan. Terkka veikkasi, että vauva painaa päälle 3,5kg syntyessään, mikä on musta ok. Kunhan ei paina päälle 4kg. :whistle: Ite olin noin 3,7kg.

:wave:
 
Minäpä täällä pohjamudissa kahlailen ...eli tänään rv6+6 ja viimeksi se kasvu kai pysähtyi näille paikkeille... Nyt jännittää miten käy. Lueskelin vanhoja juttujani vanhoista ketjuista milloin oireet lakkasivat ja muuta ikävää . Nyt sitten ihan kuin oireet olis tän ään vähäisemmät...mielikuvistustako?? En tiedä. Ens viikolla meen uudestaan ultraan varmistuskäynnille.
 
Empuuu Kyllä otetaan äitiyspakkaus, ja aattelin tässä hetken odotella noitten papereitten viemistä, jospa sen uuden pakkauksen saisi...

jääräpää :hug:

Tarkastuskäynti lääkärillä ohi ja paikat kunnossa. Huh huh :). Noitten "mahankovettumissupistusten" ei pitäisi olla niin vaarallisia, kuin sellaisten "syvempien" ja toisilla vaan supistelee herkästi. Eihän se kivaa ole, mutta nyt voi onneksi vähän rauhallisemmin mielin olla. Mitä nyt vähän jo kerkesi pelästyä, kun ei sydänääniä meinannut kuulua millään. Löytyi sitten lopulta tuolta ihan alhaalta kyljestä. Melkoinen vipeltäjä :heart:
 
Olen ollut täällä hieman haikeissa tunnelmissa enkä tiedä mistä se johtuu. Nyt kun vauva alkaa olla mahassa jo hyvän kokoinen ja enkä enää hirveästi panikoi vaan olen alkanut nauttimaan raskaanaolosta on viime kesäinen keskenmeno tullut mieleeni lähes päivittäin. Mietin, että millainenkohan hän olisi ollut. Tyttö vai poika ja, että hän olisi jo kohta puoli vuotias. Nyt kun huomasin, että tälle vuodellekin oli jo tullut joulukuisten pino, kosketti se minua syvästi, koska tämä keskenmenneen raskauden LA oli viime vuoden joulukuussa. Onko muilla ollut tällaisia tuntemuksia? Olo on välillä todella haikea ja tavallaan kaipaan lasta, joka ei ollut olemassa kuin hetken....
 
Keväistä huomenta tähän pinoon B)

JFJ Itsellä tulee myös näitä haikeita tunnelmia... Varsinkin kun nyt lähestyy äitienpäivä. Vuosi sitten oli äitienpäivän aattona nt-ultra, jossa todettiin keskeytynyt km :'( Sain kantaa vauvaani vielä kaksi päivää ennen kuin menin lääkkeelliseen tyhjennykseen. Pidimme silloin asian salassa, koska emme halunneet lapsillemme kertoa. Meillä äideillä on oikeus surra pientä, jota saimme kantaa hetken :heart: vaikkakin vain hetken... Vain toinen äiti voi sen ymmärtää. :hug:

(.) Maanantaina ultra =) Heppulin tapaaminen ja hematooma-kontrolli. Toivottavasti hematooma on imeytynyt kudoksiin ja saan mielenrauhan siltä saralta! Neuvolassa kaikki ollut ok, mitä nyt väsymys pääsee takavasemmalta vielä yllättämään.

Virtuaalihalit kaikille sitä tarvitseville ja ihanaa masunkasvatus aikaa!

Oliivitar ja Heppuli 31 POKS
 
Kiitos oliivitar kauniista sanoistasi :heart: Tosiaan tuntuu ettei kukaan voi asiaa ymmärtää ja siksi en ole tästä kenellekkään puhunutkaan. En kaipaa kommnetteja kuten kyllä se siitä ja älä asiaa nyt enää mieti. Tuntuu myös helpottavalta kuulla, että en ole yksin ajatuksineni.
 
Arvatkaa mitä minä tein tänään!!!!???? Mulla oli tänään kaikki oireet hävinneet mukaanlukien rintojen aristus ja olin ihan var,ma km:sta. Naama valkoisena ajoin taas kaupunkiin gynelle kun sain ajan (sama kuin viimeksi). Henkeäpidätellen siellä olin ultrattavana. Lääkäri totesi ensin mulle et oireiden häviäminen yleensä on merkki km:sta. Mutta kuitenkin näin sydänmen sykkeen ja kasvanut oli ihan kuin pitikin eli vastasi kai rv 7+0. Syke oli kuulemma ihan hyvä. Ja nyt illalla taas vähän rintojakin aristaa tai sitten oon puristellut ne ihan kipeeksi . Pientä kuvotustakin nyt ilmassa taas parin päivän tauon jälkeen . Eli toistaiseksi kaikki hyvin. Ikä mulla kuulemma vaikuttaa siihen että km:ja tyulee helpommin...kyllähän minä sen tiesinkin mut en olis lääkärin suusta halunnut sitä kuulla. Rv 12 vasta voin vähän huoahtaa enkä silloinkaan kokonaan...
 
Hienoa jääräpää, että kaikki kunnossa ! =)

Ja nyt, kun jatkan päivittäjänä, niin uudet jne. laittakoon mulle tavalla tai toisella tietoa itsestään, niin voin lisäillä niitä sitten. :attn:

Eipä muuta nyt näin aurinkoiseen aamuun!

kreta 20+5
 
Onnea nanakuulle!!!

Meillä oli viime viikolla np-ultra, jossa kaikki hyvin. Kovasti vauva tuntui potkivan siellä =) Ja aika-ajoin tunnen kuplia masussa, jotka tiedän olevan "niitä" ekoja hivenen hienoja tuntemuksia pikkuisen liikkeistä.

Kaikki siis ok ja huoli on alkanut vähenemään...

rakuuna 12+6
 
Kreta ja toki kaikki muutkin... siirryn mäkin vallan odotuspuolelle kuumeilijoista. Km 02/10 ja nyt sitten jo tärppäskin melkein heti perään, yksiäkään menkkoja ei oo välissä tullut... La menis omien laskujeni mukaan 16.12 ja viikkoja olis tuon mukaan nyt 5+2 :heart:
Kaks poikaa on ennestään ja Tays olis sairaalana.

 
Heipsun keipsun!

Näin päivittäjänä laitan tähän kohtaan päivityslistan ja sitten toukokuuksi laitan uuden pinon ja päivityslistan alkuun. Tämä nyt näin, jotta pysytään vielä huhtikuun ketjussa. Otan täten päivittäjän valtuudet käyttööni ;) ja mielivaltaisesti laitan päivityslistan keskelle ketjua :)
 



Tervetuloa kaikki keskenmenon jälkeen plussanneet keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia/tunteita tänne. Täällä tuetaan toinen toisiamme ja autamme aina kun vain osaamme. Kysy siis rohkeasti mieltäsi askarruttavista asioista!

Mikäli olet uusi ja haluat listalle, ole kiltti ja kerro tietosi niin voin lisäillä siut mukaan! Upeaa raskausaikaa!

Poistan odottajista ne, joiden laskettu aika on mennyt noin kuukausi sitten. Kun saat vauvan, laita tietoja yv:llä, niin pääset synnyttäneet-listalle.








(Nimi........ikä........synnäri.........km/tm......mones lapsi)


2010


MAALISKUU


24.3.
Ilona10..........28v....OYS..........KM1/09...............1.
Sapfo........... 35v......JS............KM 05/09...........3. (taustalla)


HUHTIKUU


15.4.
Ilona-81....... 27........?..........KM 05/09, 07/09.....1.
17.4.
Sun Rise........28v......Kät/H........KM 10/08...........1.
21.4.
Empuuu........23........Kät/KOS......KM 09/08..........1.
23.4.
Noella..........34v.........TYKS........ KM 04/09.........1.
?
mimmukka......?......?........
?
Tupu76........32v.......HYS.........KM 11/08, 04/09...2.
?
EjaV.........20v..........PHKS.........KM 03/09...........3.
28.4.
buam........29v..........OYS...........8 KM................2.


TOUKOKUU


1.5.
Varanikki.....29v........PKKS...........?................3.
?
Elwi.........?................KOS.........KM 11/08......2.
5.5.
marjutti86 .........?.......LPKS........?.................1.
26.5.
Alisa84.....25v..........?...........KM 05/09...........1.


KESÄKUU


19.6.
milkei.........29..........?...........KM 02/09.........1.
20.6.
oliivitar......38v........LPKS .....KM 05/09..........6.
23.6.
Millenia......26v........OYS........KM 08/09.........2.
30.6.
Zalmiakki......28v......KÄT........KM 03/09.........2.


HEINÄKUU


1.7.
omenaruusu...32v.....KOKS....KM 10/01, 10/08, 07/09......3.
2.7.
JulyForJoy.......30v.....TYKS.......KM 06/09........2.
31.7.
äippä-77.......32v........PHKS......KM 06/09........2.


ELOKUU


4.8.
pinpella.......?......?.......KM 02/01, 04/09, 08/09...?
11.8
Huisi.........30v........PHKS.........KM 08/09...........2.
13.8.
zanz.........25v......TAYS...........KM 06/09..........1.
21.8.
Sokruli......22v.....PHKS....KM 02/09, 05/09, pari kemiallista.....1.
?.
Sinimarja.....30v......K-PKS.......TM 02/09...........2.
30.8.
kreta.......31v.........NKL........KM 08/09, 11/09....2.



SYYSKUU


2.9.
primrose.......27v.......KOKS......KM 10/09.........2.
marsa22.......23v.......OYS........KM 06/09.........2.
13.9.
sanzibar.......30v........KYS.........KM 09/09........2.
15.9.
Eelis......31v......TYKS........KM 04/09,09/09.......2.
18.9.
Viivariina....33v.....?....TM 12/03, 05/09, KU 08/08, KM 01/09.....3.
19.9.
Hupu07......26v....TYKS......KU 04/09,07/09,11/09...1.


LOKAKUU


24.10.
rakuuna......35v......HySa.....KM 97, 08, 10, TM 09....4.
30.10.
JaJa78........31v......Kät/KOS.....KM 11/09.........3.


MARRASKUU


3.11.
Sintsu78......31v......Kät/KOS.....KM 01/09, 08/09.....4.
9.11.
Matami71.....38v......K-SKS.........KM 11/11.............8.
29.11.
Lumi-Marja........38v.......SeKs.......Enkelityttö -92, km 4/98,10/99, 11/04, 2/08, 8/08, 4 kemiallista........6. /2. yht.


JOULUKUU


3.12.
jääräpää......36v.....Tays..........KM 08/05, 01/10.......3.
jolie-03........30v....PHKS..........KM 12/09.................3.
6.12
Tesmis..........27v.....KOKS........KM 02/10.................1.
16.12.
Keffeli............25v............Tays.........KM 02/10.........3.
29.12.
manna........28v....PHKS(?)..........KM 02/10...............2.


TAMMIKUU 2011


1.1.
Minky....25v....VKS....KM 09/06, KM10/08, TM03/09, KM08/09 + 2-3kemiallista....2.
4.1.
Tuittu-..........26v.....TAYS...........KM 1/10..............1.




Synnytyssairaaloista käytetyt lyhenteet:

EKKS = Etelä-Karjalan Keskussairaala
HYS = Hyvinkään aluesairaala
IAS = Iisalmen aluesairaala
JS = Jorvin sairaala
K-HKS = Kanta-Hämeen Keskussairaala
KPKS = Keski-Pohjanmaan Keskussairaala
KAKS= Kainuun keskussairaala
K-SKS = Keski-Suomen Keskussairaala
KOKS = Kotkan/Kymenlaakson sairaala
KYS = Kuopion Yliopistollinen Sairaala
Kät, KOS = Kätilöopisto
Kät/H = Kätilöopisto, Haikaranpesä
LAS = Loimaan aluesairaala
LKS = Lapin Keskussairaala
LPKS = Länsi-Pohjan Keskussairaala
LUS = Länsi-Uudenmaan Aluesairaala (Tammisaari)
LS = Lohjan aluesairaala
MKS = Mikkelin keskussairaala
NKL = Naistenklinikka
OAS=Oulaskankaan aluesairaala
OYS = Oulun Yliopistollinen Sairaala
PHKS = Päijät-Hämeen Keskussairaala
PKKS = Pohjois-Karjalan Keskussairaala
PS = Porvoon sairaala
Ras = Raahen aluesairaala
SAS = Salon aluesairaala
SKS= Savonlinnan keskussairaala
SeKS = Seinäjoen Keskussairaala
SatKS = Satakunnan Keskussairaala
TAYS = Tampereen Yliopistollinen Sairaala
TYKS = Turun Yliopistollinen Keskussairaala
VAS = Vammalan aluesairaala
VKS = Vaasan Keskussairaala
VSAS = Vakka-Suomen aluesairaala
ÅCS= Ålands centralsjukhus








2009


Katherine.....(LA 27.12)......01.01.2009.....49cm....3500g...

Toive81......(LA 04.01.).......07.01.2009.....51cm.....3645g...

Daizz......(LA 09.01.).........11.01.2009......51cm.....3755g.....

Tuttiritari.......(LA 08.1.).......14.01.2009......51cm.....3780g..

Frizzante.....(LA 08.01.).......15.01.2009......50cm.....3960g.....

Luminia......(LA 31.01.)........28.01.2009......52cm.....3680g.....

Helmitaustailija....(LA 3.2.09)....4.2.2009....49cm...3210g....

Orchid x2.....(LA 4.2.)........ 6.2.2009..........50cm.....3670g....

Muumiska...(LA 10.2.)....11.2.2009.......53,5cm.......4400g....

Tuulen sydän...(LA 28.2.)....13.2.2009.....52cm.....3770g....

Kärppänä heinälatoon...(LA 28.2.)..24.02.2009...??cm.....??g...

Riine.......(LA 17.3.).......9.3.2009.......50cm.......3670g.....

Tauski82.....(LA 27.3.)...11.3.2009....50cm......3370g.......

Kaa.........(LA 17.3.).......16.3.2009......50cm......3070g.....

Uuna.......(La 7.4.)......31.3.2009........48cm.......3080g......

Danjuska
.......(28.3.)......2.4.2009...........??cm........??g.......

SuukkoSuulle...(LA 10.4.)....8.4.2009....49cm...2620g.....

Oxford...(LA 15.4.)....16.4.2009..........50cm.......3465g....

Allusmamma.....(12.4.)....24.4.2009....53cm.....4315g.....

iltsu-natsu......(LA 14.4.)....23.4.2009...51cm....3870g.....

s-anttu........(LA 4.6.).......3.5.2009..........48cm....2880g....

ElinaMaria......(12.5.).....8.5.2009.......50cm.........3736g....

Snowball........(11.5.).......22.5.2009....50cm.......4160g....

viuhtis......(LA 30.05.)....28.5.2009.....52cm.....4015g.....

niinuska......(15.5.)....23.5.2009.....48cm........2600g.........

herkkupeppu....(LA 18.06.)....4.6.2009....52cm....3720g....

Kleopatra84.........(18.6.)...25.6.2009....48cm.....3575g.....

SusSoo......(LA 15.7.)......12.7.2009.......48cm......3090g.....

heitu.......(LA 1.8.).......14.7.2009........46cm.......2520g.......

Sini74......(11.8.)..........8.8.2009.....50cm.........3980g.......

Päksäkkä......(LA 11.8)....19.8.2009...51cm.....3690g........

Lymypiilo.....(LA 27.8).....29.8.2009.....51cm....3660g.......

kerttu......(La 04.09)......8.9.2009.....50cm.......3130g.......

Millukka.....(La 9.9).....21.9.2009......50,5cm....3772g.......

Harhaanjohtaja....(La 21.11)...26.9.2009...??cm...1620g...

dada........(La 27.09)......25.9.........47cm........3140g........

rouva-77.....(La 15.10).....9.10.2009.....48cm...3060g.....

Barbapörrö....(La 29.10)....1.10.2009...47,5cm...3380g....

pinkkimieli....(La 30.10)....31.10.2009....50cm.....3635g...

Piki80......(La 24.10).....26.10.2009......51cm.....3654g.....

rituri.......(LA 08.11).....23.11.2009.....50cm......3355g......

Meritähti....(LA 08.12)...09.12.2009....51cm.....3710g......

Sukkapari...(LA 08.12)...16.12.2009....50cm.....3388g.....

elisar......(LA 20.12)......13.12.2009......50cm.....3070g....

Julietta....(La 25.12)....17.12.2009.....45,5cm....2295g....

Vernalis......(La 24.12)....27.12.2009.....53,5cm...4110g...

Pinguli.......(La ??)......31.12.2009....52cm.......4492g........



2010


kanella.......(La 27.2).....11.2.2010....48cm.....2770g.......

tinttamaaria....(La 12.3.)...8.3.2010....48,5cm...3500g....

MLL............(La 17.3.).....19.3.2010....54cm.....4610g......

BabyHope.....(La 13.3.)....19.3.2010....49,5cm...3290g...

kellopeliappelsiini...(La 5.4.)..30.3.2010...50cm..3580g...

nanakuu.......(La 28.3.)......9.4.2010.....49,5cm...3505g...

Jääkyynel............(La 6.4.).....30.3.2010.......46cm......2710g...

Empuuu.....(LA 21.4.).....22.04.2010.....51cm....3980g...





ENKELEISTÄ SEURAAVAT KERHO
Synnytyksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa jutustelua rauhassa kerhon puolella, pinon nimi on Enkeleistä seuraavat. Kaikki toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi! Kerho vaatii salasanan, jota voit tiedustella Vimpula 05 ja 07:ltä yv:llä.


Raskaudesta humoristiseen tapaan a la Frizzante:
1. Vessassa kannattaa käydä tarkistuksella aina, kun mitä tahansa lorahtaa pöksyihin, tai siellä tuntuu jotain märkää, tai edes hiukan kosteaa. Tarkistuksia ei kannata unohtaa myöskään silloin, kun mitään edellä mainituista ei ole havaittavissa.

2. Raskauden ajaksi kannattaa kaikki muut kuin valkoiset alushousut työntää kaapin perukoille. Muut värit häiritsevät ikävästi erilaisten eritteiden tarkastelua. Myös vessapaperin on hyvä olla täysin valkoista.

3. Jos mikä tahansa oire katoaa, kannattaa vaipua epätoivoon. Jos esim. rinnat ovat normaalisti arat ja yhtenä päivänä eivät olekaan, niitä kannattaa tunnustella, tökkiä ja puristella niin, että ne lopulta ovat taas hellänä.

4. Jos ilmaantuu mikä tahansa oire, kannattaa se välittömästi googlettaa. Ei tarvitse käydä läpi montaakaan linkkiä kun jo löytää todisteita siitä, että juuri tämä oire on jollakulla ollut ensimmäinen merkki keskenmenosta tai muusta ikävästä.

5. Jos saavuttaa jonkun rajapyykin (esim. rv 12), kannattaa taas kääntyä netin puoleen. Hyvin helposti löytää kertomuksia, jotka palauttavat sinut maan pinnalle (esim. keskenmenot viikoilla 14, 16 ja 18).

Edelliset keskustelut:

http://kaksplus.fi/keskustelu/t1450949
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1425912
http://keskustelu.kaksplus.fi/t805193
http://keskustelu.kaksplus.fi/t877205
http://keskustelu.kaksplus.fi/t912799
http://kaksplus.fi/keskustelu/t933180
http://kaksplus.fi/keskustelu/t970029
http://kaksplus.fi/keskustelu/t985288
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1036093
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1065049
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1092076
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1120949
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1158367
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1184369
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1217747
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1248264
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1254424
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1309986
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1337909
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1367953
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1478059
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1503362
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1557974
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1585550
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1638989
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1662883


[/quote]

 
POKS 21+0!

Ja on tää mainiota, kun on sairaslomalla, eikä ole ns. mitää tekemistä ja ehtii notkua koneella päivät pitkät. Etenkin, kun koneella ei ole muita ja saa rauhassa surffailla. Mustahan saattaa hyvässä lykyssä tulla oikein kunnon addikti! =)

Mahassa poika potkii ja pyörii. Nyt olen erottanut jo raajoista joko päätä tai peppua. On meinaa pikkaisen tuntuvampi liike tuo takapuolen tai pään liikuttelu, kuin jalkojen tai käsien vatkaus. Ihan kivaa silti tuntea liikkeitä, on yhä vain niin epätodellista uskoa, että olen raskaana! Tää raskaus on mennyt niin huomaamatta, kiitos esikoisen :) Tosin alku oli aika miettimistä, mutta sitten myöhemmin toki...

Ehkä se tälle päivää, mukavaa viikkoa!

kreta 21+0
 
Neuvolassa käyty ja pitää mennä huomenaamuna Kätilöopistolle. Paineet oli korkeimmillaan 153/97 ja virtsassa proteiinit ekaa kertaa plussalla. Mitähän sielläkin on edessä. :/ Uutta neuvola-aikaa ei sovittu, pitää huomenna soittaa terkalle, miten kävi. Plääh!

rv 39+5
 
Hei kaikille! :)

Ajattelin, että en kyllä tänne tunge, ennen kuin todellakin olisi varmaa, että tänne jäädään, mutta en malta pitää itseäni pois täältä.

Tänään sain haamukaisen testiin! :) Juuri kun olin lyöny hanskat tiskiin pcos-tuomion jälkeen, nin plussa tuli! :) Olo on sekava, oikeastaan ei tunnu miltään...

Mulla on nyt vasta DPO10 eli aikasessa taas testailemassa! :) Eli viikkoja olis niin ku kokonaiset 3+3! :LOL: :LOL:

Eli näillä tiedoilla laskettu olis 1.1.2011. Katsotaan nyt kuinka käy! :)
Elikkäs:

Minky....25v....VKS....KM 09/06, KM10/08, TM03/09, KM08/09 + 2-3kemiallista....2.
 
Onnitelut uusille tulokkaille :flower:

Täällä perjantaina käyty rakenneultrassa ja pikkuisella :heart: kaikki hyvin.Tytöltä kovasti näytti :D Pikkuisella painoa 298g ja vastasi näin ollen 6 päivää vähemmän kokoa laskettuun aikaan, mutta eivät ala muuttamaan la,koska alkuraskauden ultra antaa tarkemman ajan, ja monesti kirivätkin koossa kiinni myöhemmin. Ultraaja oli tosin Terveystalolla ihan hanurista,oli kovin vähä sanainen,ei kertonut mitä ultrasi ja näkymiä muutenkaan.Ei edes istukan paikkaa kertonut(sen kuitenkin alkuraskaden ultrasta tiedän että etuseinämässä on) Ainoan kuvan vauvasta saimme sellaisen missä pää puuttuu, kokonaisuudessaan jäi huono maku suuhun reissusta, ja niimpä meillä on uusi ultra 29.pv.

marsa ja Nyytti 20+5
 
Tervehdys kaikille :wave:

Täällä tuppautuis joukkoon yks heikohermo, joka pelkää jokaista valkkarin virtausta, jokaista vihlaisua, vähemmän kipeitä tissejä.... Veskiparu vaihdettu valkoiseen, jokainen vessareissu on kuin tutkimuslabraan meno, näkyykö väärää väriä!! Okei, hieman stressiä aiheuttava raskaudenalku menossa. Mulla on kyllä siihen omat syyni, kuten kaikilla menetyksen kokeneilla. Mulla on niin surkea rivi tulossa, että en tiedä tohtiiko sitä edes esille laittaa.

Tämä on nyt yhdestoista raskaus. Viisi lasta olen saanut, kiitos siitä jonnekkin...jonnekkin korkealle kait. Kaksi on mennyt viikolla 15+5, joten tuo on etappi, jota pekään hyvin paljon. Toiseen ei oikein mitään järkisyytä löytynyt, mutta toisella kertaa, kväällä 2008 todettiin pikkuisella anenkefalia. Ei isoja aivoja, eikä kallon luita. Geneettinen keskeytys oli prosessi, joka jätti syvät jäljet. Näimme pienen enkeli pojan, hyvä niin. Jaksoi paremmin ymmärtää, että hän ei ollut tähän maailmaan luotu. Sit on näitä 5-7 viikon menetyksiä ja yksi ihan valmis suloinen tyttö-vauva. Esikoiseni olivat kaksoset, joista poika pääsi kotiin, mutta tyttö lensi enkelten luo hyvin pian synnyttyään. Neljä kemiallistakin on ollut, mutta niitä ei neuvolanterkka kortiin merkinny. Ne yhtä lukuun ottamatta oli hoitojen aikaisia, joten katsottiin vain epäonnistuneeksi istutukseksi. No, olkoon sitten niin.

Siinä tarinani pähkinänkuoressa. Perjantaina olis ultra. Pelottaa. Parisenviikkoa sitten oli sellaista ruskeaa tuhrua. Sitä kesti viikon. Sen jälkeen ei oikein mitään outoa. Valkkari on vähän beesiin vivahtavaa, joten kellot lyö koko ajan takaraivossa, että kaikki ei ole nytkään ok! En ole enää mikään nuorineito, joten vaikka mitä voi olla ja sattua. Miksei nuorillekkin, mutta iän lisääntyessä lisääntyy ongelmatkin.

Haluaisimme niin kovasti tämän pienen kotiin asti. Meillä lopetettiin hoidot joulukuussa, täysin turhina. Olimme jo luovuttaneet haaveista, kunnes se plussa sitten tuli. En edes hätäillyt testailujen kans, kun ajattelin olevani vain töistä väsynyt. Mut sit ne menkat vain jäi ja ajattelin kokeilla vielä kerran tässä elämässä ja niin siihen apteekin omaan vain kaksi vahvaa viivaa piirtyi :)

Onnellista odotusta kaikille, Lumi-Marja ja Nuppunen 8+1

Lumi-Marja........37.......SeKs.......Enkelityttö -92, km 4/98,10/99, 11/04, 2/08, 8/08, 4 kemiallista........6. /2. yht.
 

Yhteistyössä