Kuinka monta ateriaa perheenne syö yhtäaikaa pöydän ääressä arkena/viikonloppuna?

  • Viestiketjun aloittaja "Tiina"
  • Ensimmäinen viesti
viera.s
Jossain vaiheessa yritettiin tsempata ja syödä pääsääntöisesti aina päivällinen yhdessä. Sovittiin, että mies tulee viiteen mennessä kotiin ja ilmoittaa, jos tuosta myöhästyy. Ja sitten pyrittiin häntäkin odottelemaan.

Mutta nyt ollaan taas livetty siihen, että me syödään lapsen kanssa kun syödään ja sitä paitsi annan lapsen katsella pikkukakkosta samalla, jos ei sitä ennen olla ehditty syömään. Mies tulee yleensä vasta myöhemmin kotiin ja syö sitten.

Viikonloput menee vaihtelevasti, kyllä me niiden aikana nyt joku kerta ainakin syödään yhdessä. Mutta koko viikon saldo saattaa jäädä vaan pariin kertaan, ainakin jos lasketaan vaan ne kerrat, kun kaikki istutaan pöydän ääressä. Ilta- ja aamupalat kun usein syödään sohvilla istuen, vaikka kaikki samaan aikaan ne söisikin.
 
Aina kun pystytään. Tytär tekee kahta työtä ja mies enemmän tai vähemmän reissutyötä joten ne yhteiset ruokahetket on ylellisyyttä. Eilen sattui sellainen hetki, että kaikki lapset ja heidän seurustelukumppanit oli syömässä
 

Yhteistyössä