"Täti"
Paras kokkeli tulee vesihauteessa uunissa ja paras munakas pannulla.
Kokkeli on kevyttä, ilmavaa ja voi olla tarjoiltaessa ehyt paksu tytinälevy. Munakas on munakas, ja munakkaaseen voi laittaa vaikka ohuita sipuli- ja tomaattirenkaita.
Kokkeli syödään haarukalla (oikeassa kädessä) ja jos munakkaassa on tykötarpeita kuten lihaa tai tomaatteja, saa käyttää veistä. Vaikka ranskalaiset kuulemma puistattelevat, jos näkevät, että joku syö munaruokaa veitsellä halkoen.
Kokkeli on kevyttä, ilmavaa ja voi olla tarjoiltaessa ehyt paksu tytinälevy. Munakas on munakas, ja munakkaaseen voi laittaa vaikka ohuita sipuli- ja tomaattirenkaita.
Kokkeli syödään haarukalla (oikeassa kädessä) ja jos munakkaassa on tykötarpeita kuten lihaa tai tomaatteja, saa käyttää veistä. Vaikka ranskalaiset kuulemma puistattelevat, jos näkevät, että joku syö munaruokaa veitsellä halkoen.