** Syysunelmasta 2008 -haaveilijat **

Jos mahtuu mukaan niin ilmoittaudun minäkin remmiin:) Eli täälläkin kovasti haaveillaan syysunelmasta 2008 :heart: Nyt meillä menossa 1. yrityskerta ja kierto 31/33. Viime vuoden huhtikuussa jätin pillerit pois ja sen jälkeen kuukautiset ovat heittäneet todella paljon. Nyt syksyllä sitten söib pari Primolut-liuskaa, että tasaantuisivat edes vähän nuo kierrot. Eilen tein testin viimeksi ja negatiivistähän se näytti, mutta pieni toive elää silti vielä.... Ja Hyvää Uutta Vuotta 2008 teille kaikille!
 
tatomira kyl sitä ruokoo ossaa tehä jos sitä vaa opettellee.. siittä vaa keittokirja kauniisee kättee ja sit tekeen ohjeen mukaa :) siittä se sit harjaantuu ja jokusen kerran jälkee tarvi koko kirjaa :) ja kyl mäki toivon et se täti sielt tulee, tai oon lähinnä iha varma siit. Koska enne ei oo täs kierros tällei juilinu ja tää o just sitä menkkamaista juilintaa. Ja kyllähä niit oireit tulee ko niit oikeen miettii et no oiskohaa tää ny raskausoire.. et tikruliini uskosin sul olevan hitusen samaa ;)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Charlott:
Jos mahtuu mukaan niin ilmoittaudun minäkin remmiin:) Eli täälläkin kovasti haaveillaan syysunelmasta 2008 :heart: Nyt meillä menossa 1. yrityskerta ja kierto 31/33. Viime vuoden huhtikuussa jätin pillerit pois ja sen jälkeen kuukautiset ovat heittäneet todella paljon. Nyt syksyllä sitten söib pari Primolut-liuskaa, että tasaantuisivat edes vähän nuo kierrot. Eilen tein testin viimeksi ja negatiivistähän se näytti, mutta pieni toive elää silti vielä.... Ja Hyvää Uutta Vuotta 2008 teille kaikille!
Tervetuloa! Monennestako haaveilet, että osaan lisätä sinut listalle! :flower:
 
RD toi on niin ihanaa, kun muut saa vauvoja. Meidän yhdellä tutulla on la keväällä ja kun tiedetään kumpi sieltä on tulossa niin sitten alesta ostettiin ristiäislahjaksi vaatteita, ostettiin pari bodya ja parit puuvillahousut ja yhdet "siistit housut" ja ne oli niin ihania etsiä niitä pikkuisia vaatteita. Ei nuo mitään erikoisen hienoja ole, mutta itse tykkäsin ainakin enemmän, että vauvalle tuotiin käytännöllisiä vaatteita kuin siitä, että tuotiin hienoja farkkuja ym. joita ei oikeasti voi vielä ihan pikkuisella käyttää.

Voi kun saisi jo omalle nyytille ostella vaatteita :) Ei sillä, olen lapsilta ihan vauvavaatteet säilyttänyt kun ne on niin söpöjä, kaikki yli 80cm on menneet kiertoon, kunnes nyt olen alkanut taas säästelemään seuraavaa varten, vaunukaupoille menoa kyllä jo odotan, voi kun vain olisi enemmän tilaa silloin kun vauva tulee :) hups... mentiinpäs taas ajassa eteenpäin :LOL:

Mites muuten, olenko ihan hullu jos huudan huuto.netistä yhtä äitiyspaitaa, se on tosi hyvännäköinen ja sopisi erinomaisesti työvaatteeksi just kesälle kun maha alkaa oleen jo iso, sit se menee kyllä ihan hukkaan jos en raskaudukaan, mutta se on niin hieno se paita eikä kovin kalliskaan.
 
tatomira, onks se millane paita, et voiks käyttää syksylläkin tms? Ja onha se vähä ennen aikasta huudella äitiysvaatteit :D vaiks kovasti iteki o mieli tehny ja sit miettii et no voihan ne sit myydä eteenpäin.. mut sit jos ei saakaa rahoja niist takas ni järkevää ole ei :LOL:
 
Hyvää uutta ja vauvakasta vuotta kaikille! Oltiin reissaamassa Keski-Suomessa, ja tultiin sunnuntaina kotsaan, kauhia määrä tekstiä tullut sillä aikaa.
Uusi vuosi meni kotosalla, mies poikien kanssa paukutteli ja käytiin sitten kaupungissa vielä katsomassa iso ilotulitus. Eli hyvinkin rauhallisesti, tuossa justiinsa huomasin että viimeeksi olen ollut kännäämässä uutena vuotena tasan 10 vuotta sitten. :eek:
Huomenna pitäisi mennä synttäreiden kunniaksi sitten vähän koluamaan ale-koreja.
 
Neljäs koneellinen pyykkiä pyörimässä, ajattelin ottaa urakaksi tuon pyykkikorin joka ei ole aikoihin pohjaa nähnyt, mutta nyt näkyy :D Nyt ei siis olisi pyykkivuori jäljessä :LOL:

Ruokaakin sain aikaiseksi..
Nyt tuntuu, että olen vasta herännyt :p

Tuli ihan outo olo äsken kun tein ovistestin tuossa tunti sitten ja eihän se viiva näytä tummenevan ei suuntaan eikä toiseen. Aloin miettimään, että entä jos onkin vaikka tärpännyt jo.. kun kierto kuitenkin ollut nyt vähän sekaisin niin jos ovulaatio onkin ollut ihan silloin alkukierrosta.. Kun sehän ei ole varma asia, että se aina olisi silloin puolen kierron aikaan..
Aloin jo miettimään, että pitäisikö kokeilla mitä r-testi näyttäisi, mutta enpä tiedä sitten.. :headwall:
 
Jee täti kurvaili paikalle eli ei kovin hirmuseks kierto venyny :) ny siis kp 1/29-36 ja yk 2 :) Tais vaikuttaa tuo vuoden vaihtuminen ko ei ehtiny miettiä vauvajuttuja :D muuteski pitäs palstailua vähentää ni ei tulis nii hirmusti mietittyy et millo tulis raskaaks ni ei kierrot venyis :p :D mutta kahtellaan ny ko ei malttais olla täält poiskaan :)
 
Khimaira
Wellcommen charlott & Ssammakko :wave:
Voi Miilukka- jospa se ovis sieltä kuitenkin bongautuisi :) Kannattaahan sitä tekemispuolta kuitenkin harrastaa, vaikka testi ei ovista löytäisikään :saint:

En huomannutkaan että haavekuva sai tätskän kylään..Noh- hyvä (kai?) että tuli- nyt pääset ainakin uudelle kierrolle "puhtaalta" pöydältä- uuden vuoden kunniaksi :whistle:

Me sanottiin tasan 7 vuotta sitten "tahdon" :heart: :D
Hui, miten aika on mennyt :eek: :whistle: :saint:

Huoh..Täti edelleen poissa :eek: Ikinä ole ollut näin kauan pois :/ :kieh:
 

Yhteistyössä