**Tässä vähän mallikuvia lapsista**

  • Viestiketjun aloittaja Venakko Milanna
  • Ensimmäinen viesti
nojaaa
[QUOTE="vieras";25787119]Venakon lapset ovat surkuteltavia.
Vanha strippari haluaa lapsensa esille. Ei se mitään. Se vaan ei toimi.[/QUOTE]

No voisi se toimia, jos olisi nätit lapset, mutta noita nyt ei voi mielestäni hyvällä tahdollakaan kovin kauniiksi sanoa.
 
"hmm"
Kaikista söpöistä pikkutytöistä saisi rahalla yhtä kauniita kuvia. Omani olisi kauniimpi erikoisine kasvonpiirteineen ja mantelisilmineen =) Mutta en halua hänestä mallikuvia. Miksi joku ylipäätään haluaa? Kuvaan häntä vain omaksi ilokseni. Mutta kukin tavallaan.
 
dgk
[QUOTE="hmm";25787205]Kaikista söpöistä pikkutytöistä saisi rahalla yhtä kauniita kuvia. Omani olisi kauniimpi erikoisine kasvonpiirteineen ja mantelisilmineen =) Mutta en halua hänestä mallikuvia. Miksi joku ylipäätään haluaa? Kuvaan häntä vain omaksi ilokseni. Mutta kukin tavallaan.[/QUOTE]

Aivan sama minkä näkönen tyttös on, sä ainakin oot sairas kun pitää tulla toisten lapsia lyttäämään 'mun lapsi on kauniimpi'. Sääliks käy lastas.
 
[QUOTE="vieras";25787268]Tämä oli kaiken huippu venakolta! Laittoi siis lastensa kuvat tänne. Ei vittu tuo akka täysillä käy :O[/QUOTE]
Kukaan muu ei koskaan olekaan niin tehnyt.

Lasten kuvia KaksPlussan palstalla. Ennenkuulumatonta! :O
 
  • Tykkää
Reactions: moona81
nojaaa
ihmettelen, mitä ihmisillä pitää vitutta niin paljon elämässä että jaksavat olla ilkeitä?:)
Itsen en tiedätkö edes laittanut mitenkään ilkeällä mielellä noita kommentteja, vaan ihan vain realistisesti arvioiden.
On selvää, että äidin mielestä ne omat lapset ovat maailman söpöimpiä, ja niin sen pitää ollakin, mutta ulkopuolisen silmissä nuo lapset eivät nyt mitenkään erityisen söpöiltä näyttäneet.... etenkään se jälkimmäinen.
 
"maaka"
Hyväähän noissa kuvissa on paljon, tytöt on todella söpöjä ja selvästi nauttivat kuvattavana olemisesta. :) Mulla pisti silmään tuon ensimmäisen tytön vasen silmä (täältä katsottuna siis oikea) onko tytöllä karsastusta? Tätä kysyn siis siksi koska meillä tytöllä epäillään karsastusta. Ja myös kuvien huono laatu. Mä olen jotenkin kuvitellut sun jutuista päätellen tällä palstalla että sun lapset olisi jotenkin ylipyntättyjä prinsessoja. Mutta ihania tavallisia lapsiahan se ovat. :)
 
"vieras"
En yleensä ole lapsen ulkonäön kritisoimisen kannalla ja ap:n tytöt on ihan nättejä, TAVALLISIA tyttöjä, mutta miksi ihmeessä pitää yrittää väkisin tehdä lapsesta mallia, jos siihen ei ole rahkeita laisinkaan?!? Jos vähääkään realistisesti vertaa kuvastoissa oleviin lapsiin, niin mallitaso on aivan toisissa sfääreissä, eikö;)?
 
"Vieras"
Eihän tämän ikäiset kapset mistään mallikeikoista edes tietäisi eli tässä tapauksessa on kyse täysin ÄIDIN unelmista ja odotuksista (ehkä osin epärealistisista) lapsiensa suhteen. Mutta toivottavasti lapset viihtyvät ja tykkäävät, vousi sitä kyllä parempiakin harrastukia lapsille keksiä.
 
Kaikki mitä kerran julkaiset internetissä on siellä aina... Eli oletkohan ihan varma että sun lapsesi haluaa nähdä kuvansa netissä 5-15 vuoden päästä??!!
Ja mä en kyllä kokenut mitään ahaa elämystä kun näin kuvat. Omat lapset on aina kauniita ja parhaita ja ihania, mutta kyyllä tää nyt haiskahtaa äidin tarpeelle saada kehuja...
 
Viimeksi muokattu:
Lapset 2v,6v ja 11v
Tuo "keltainen hammasluu" on tekosyy huonosti hoidetuille hampaille, kyllä, joillain ihmisillä on kellertävä/kuultavampi/harmaakin luusto hampaissa, mutta se ei tarkoita, että hampaat olisivat automaattisesti keltaiset.. :) Näen töissäni paljon lapsien(kin) hampaita ja paljon myös näitä joilla ei luonnostaan ole ihan valkoisimmasta päästä kalusto ja todellakin näen tuostakin kuvasta, että tuon lapsen hampaat ovat vain hoitamattomat..
 
totuus
Hui kun en haluaisi olla ilkeä, mutta oikeasti kun vertaa lapsimalleihin, siis sellaisiin missä on se luonnollinen kauneus oli sinun kuvasi ihan muuta. Toivottavasti sinun käyttäytymisellä ja siitä mihin laitat noin nuoret tytöt niitä ei alettaisi kiusata koulussa. Kuulostan kamalalle,mutta molemmilla lapsillasi on aivan suunnattoman iso nenä..molemmilla tihrusilmät, toinen ylipainoinen, ja molemmilla aivan järkyttävä tukka. Toki on "hienoa" että hiusta on, mutta kampaajana sanon että aina pitää vähän leikata että on oikeasti siistin näköinen. Ei sinun lapsista lapsimalleja tule jos ei etsitä Babe urhepossu jatko-osa näytteliöitä. Anteeksi rehellinen vastaus jos loukkaa.
 
"vieras"
Voi katkeruuden karvas vesi, te olette jo naurettavia noine takopyhine lipsautuksinenne!

Ottakaapa vaikka nyt ihan H&M: kuvasto esiin. Ei siellä KAUNIITA lapsia montaakaan ole. Persoonallisia on paljon. (tai vaikkapa M&I:n nettisivut. Montako kaunista lasta näätte? )
Edellä Rieputarallaa kirjoitti, että lapsen kasvoilla on merkitystä, ei vaatteilla. Mutta kun se asia on juuri päinvastoin. Malli myy VAATETTA ei itseään.

Erikoisen näköisiä Milanna sun tytöt. Uskon hyvinkin, että heillä voi olla mahdollisuuksia mallimarkkinoilla. Siellä menestyy jollain lailla erikoisen näköiset lapset ja sinulla sellaisia on kaksin kappalein. Nuo tukat ovat hyvinkin myyviä ja erikoisia.
Ole ylpeä tyttäristäsi ja viittaa kintaalla näille kateellisille mammoille joilla ei ole mitään muuta tekemistä kuin arvostella sinun tekemisiäsi mistä tahansa asiasta tai toimintatavasta.
Ihan sama mitä teet, joillekin olet kuin punainen vaate. Mitä tahansa kirjoitat, aina joku haukkuu.
 

Yhteistyössä