Yorkin osavaltio kielsi transrasvat - kolme vuotta myöhemmin sydänkohtaukset vähenivät

Parempi kuva tuohon olisi ollut paketti keksejä tai juustonaksuja. Jutussa mainitut voin ja maitotuotteiden transrasvat eivät ole sama asia kuin keinotekoisesti muokatut rasvat.
Ja leipien. Ja suklaakovehtien. Jäätelöiden. Ja muuten, esin flora-ruokakermoissa on just niitä muokattuja transrasvoja. Tai siis ei ainakaan mun tietääkseni kermassa luonnostaan ole palmuöljyä.

Ja melkein mikä vaan tuote! Lihaliemikuutiot. Mausteseokset.

Järki menee kun yrittää noita vltellä!
 
vierailija
Ja leipien. Ja suklaakovehtien. Jäätelöiden. Ja muuten, esin flora-ruokakermoissa on just niitä muokattuja transrasvoja. Tai siis ei ainakaan mun tietääkseni kermassa luonnostaan ole palmuöljyä.

Ja melkein mikä vaan tuote! Lihaliemikuutiot. Mausteseokset.

Järki menee kun yrittää noita vltellä!
Hyvin yksinkertaista. Eikä tarvi lukea tarjouksia, kun ostaa aina kunnollista, ei tule ongelmia. Eikä osta teollisia vitamiineja yhtään:)
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Florat ja muut margariinit sisälsivät noin vuoden 2000 tienoille saakka paljon enemmän transrasvoja ... eipä ihme, että sydänkohtaukset vähenee, kun ihmiset vaihtoivat voihin ja margariinin valmistajat vaihtoesteröintiin :)
 
vierailija
Mut Suomessa kasvatetaan myrkkyrypsiä, joka pilaa kaiken ympäristöstään. Lähiruokabuumi tuo myrkyt lähemmäksi ihmistä samalla kun saastuvat ne pohjavedetkin. Se liha, mikä ei mene kaupaksi, tehdään biodieseliksi "Yleensä Fazerin paistorasvat ohjataan asfaltti- ja saippuateollisuuden raaka-aineeksi. Neste käyttää esimerkiksi lihateollisuuden ylijäämärasvoja" 26.4.2017 Maaseudun tulevaisuus.

Hölmöläisen hommaa, kun ei näy edes alentuneina hintoina, mut onpa myrkyt saatu kaupaksi ja rehut syötettyä possuille, vaikka hirvittävä ylituotanto on. Nehän ovat ennestään liian isoja teurastuslinjallekin:confused:

Aurinko puolestaan paistaisi (melkeinpä) ilmaiseksi:
https://tiedebasaari.com/2016/02/27/aurinkokennojen-teho-paranee-nopeasti-kadmium-telluuri-paneelilla-jo-ennatyksellinen-22-1-hyotysuhde/
 
vierailija
Digitalisaatio tuli helpottamaan statiinikauppaa:
"Reseptien sähköinen käsittely näyttää sujuvoittaneen lääkkeen määräämistä, ilmenee Itä-Suomen yliopiston tutkimuksesta. Siihen haastateltiin julkisen perusterveydenhuollon lääkäreitä. Moni lääkäri pitää kuitenkin vaikeana selvittää järjestelmästä potilaan ajantasaista lääkitystä.

Tutkimusta varten haastateltiin 42 lääkäriä eri puolilta Suomea. Suurin osa eli 38 haastatelluista oli sitä mieltä, että tärkeimmät sähköisen reseptin laatimista helpottavat tekijät olivat potilaan tietojen saatavuus sähköisestä järjestelmästä sekä paperittomuus.

Yhtä moni haastateltu koki kuitenkin, että sähköisen reseptin korjaaminen on vaikeaa ja usein oli helpompi kirjoittaa kokonaan uusi resepti kuin korjata vanhaa. Lisäksi lääkärit kokivat, että potilastietojärjestelmän ja Reseptikeskuksen välinen yhteys ei toimi kunnolla."- Turun Sanomissa tänään.
 
vierailija
Parempi kuva tuohon olisi ollut paketti keksejä tai juustonaksuja. Jutussa mainitut voin ja maitotuotteiden transrasvat eivät ole sama asia kuin keinotekoisesti muokatut rasvat.
Kiitos oikaisusta. Omega 9, eli käytännössä kasvi (esim rypsi rapsi tai maissi yms) öljyissä friteeratut on myrkkyä! Eikä niitä pidä muutenkaan käyttää.

Käyttäkää hyvää kylmäpuristettua extravirginiä, kookosöljyä, silavaa, aitoa voita tms.
 
vierailija
Neonikotinoidijäämiä kotimaisissa...
Niin, viljat, margariinit ja oikeastaan kaikki prosessoitu; uskaltaako enää käyttää.

Myydäänkö Suomessa edes enää ruohosyötettyä lihaa? Lihoissakin nykyään saa olla tarkkana että ei ole gmo, viljalla syötettyä, antibiootteja ym. Vai haittaako viljalla syötetty? Eikö rehuissakin ole myrkkyjä?
Entä säilöntäaineet hedelmien ym pinnalla? eikö muka imeydy kuoren läpi?
Kaloissakin vaikka mitä saasteita tai omega3 köyhää.

Joku kohta viisastelee kohtuud kaikessa ja syö monipuolisesti eri tuotteita.

Mitä kannattaa kaupunkilaisena syödä?
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija 4078293:
Niin, viljat, margariinit ja oikeastaan kaikki prosessoitu; uskaltaako enää käyttää.

Myydäänkö Suomessa edes enää ruohosyötettyä lihaa? Lihoissakin nykyään saa olla tarkkana että ei ole gmo, viljalla syötettyä, antibiootteja ym. Vai haittaako viljalla syötetty? Eikö rehuissakin ole myrkkyjä?
Entä säilöntäaineet hedelmien ym pinnalla? eikö muka imeydy kuoren läpi?
Kaloissakin vaikka mitä saasteita tai omega3 köyhää.

Joku kohta viisastelee kohtuud kaikessa ja syö monipuolisesti eri tuotteita.

Mitä kannattaa kaupunkilaisena syödä?
Luomulihaa, luomukananmunia ja punaista luomumaitoa ja luomumarjoja. Sokeria ei yhtään vaan luomuhunajaa. Kahvit luomuna mut jauhot luomuspelttinä ja riisin tilalle luomuquinoa.
 

Yhteistyössä