äiti ja melukylän lapset - Banneri

Aino ensimmäistä kertaa syöttötuolissa vuonna 2013
Hugo sai 5kk neuvolassa luvan opetella istumista sylissä. Toinen kun punkee aina istumaan niin nyt voidaan aloittaa sen harjoittelu hiljalleen ensin ihan äidin tai isin turvallisessa sylissä. Hugo onkin aivan innoissaan kun saa istua kunnolla, eikä olla siinä tylsässä puoli-istuvassa asennossa. Tässähän aletaan kuukauden kuluttua kiinteiden maistelu ja kohta poika pääsee jo syöttötuoliin. Se onkin yksi hankinta mikä pitää tehdä, sillä vanha syöttötuolimme sanoi Ainon jälkeen sopimuksensa irti.

Voi olla että alkuun maistelu tapahtuu äidin sylissä. Olen kuitenkin hieman jo katsellut syöttötuoleja ja niitähän on tarjolla aivan järkyttävästi. Ostin aikoinaan Lumille Emma- merkkisen syöttötuolin, joka ajoi myös junnutuolin virkaa kun kaaren nappasi pois, mutta se oli jotenkin aika rimpula. En siis yhtään ihmettele että kolmen lapsen jälkeen tuo sanoi sopimuksensa irti. Tuollaista tuolia en meille enää ostaisi vaan nyt etsitään jotain muuta.

Tähän mennessä olen miettinyt ihan perussyöttötuolia valkoisena ja siihen jokin kiva pehmuste. Se voisi olla meille ihan passeli ratkaisu, koska meiltä löytyy sitten tuo ikean junnutuoli. Se mikä miellyttää omaa silmää ihan kamalasti on Stokken steps syöttötuoli. Toisaalta tekisi mieli hommata se, mutta jos taas ostaisi tuon perustuolin niin säästäisi pitkän pennin, pikaseen kun laskin niin melkein 200€. Äh, miksi tämä on niin vaikeeta? Jos hinnan perusteella niin tuo perus olisi kyllä järkevä ratkaisu, jos taas ulkonäön ja pitkäikäisyyden, niin tuo stokken. Noissa on kyllä aika raju hintaero ja pelkästään sen vuoksi tuo perustuoli on tällä hetkellä voitolla. No mutta onhan tässä vielä aikaa miettiä ja tuumailla, mutta tämmöisenä kaikkimullehetijanyt -ihmisenä  haluaisin tehdä päätöksen pian, heh.
Nyt saa siis kertoa millaisia tuoleja teiltä löytyy? Oletteko olleet tyytyväisiä? Nyt saa suositella jos teillä on mielestänne hyvä syöttötuoli?

Kommentit (41)

Me ostettiin käytettynä Stokken Tripp Trapp. Oli tosi hyväkuntoinen ja säästettiin siinä edes jokunen penni. ? kuvaa laitan blogiin kun saan pehmusteet ja baby setin vielä kotiutumaan. 🙂

Meille hankittiin juuri 1v 2 kk ikäiselle tytölle Stokke steps. Vaikuttaa ihan loistavalta, kaariosaa ei enää ostettukaan ja hyvin toimii ilmankin, on niin tukeva. Alkuun meillä oli Lastentarvikeliikkeestä hankittu Safety1:rst, joka hajosi kirjaimellisesti noin 8 kk käytön jälkeen! Sitä en ainakaan kenellekään suosittele. Ihana blogi sinulla, jään seurailemaan. 🙂 -Riinalotta

Ihana kuulla hyvää kokemusta tuosta stepistä. 🙂 Se vaikuttaa oikein hyvältä ja kestävältä tuolilta.
Kiitos ja tervetuloa meitä seuraamaan.♥

Meillä on ollut viimeksi tällainen käytössä, aikaisemmin on ollut vaan niitä perinteisiä, tämän ostin käytettynä..
Tykkäsin siitä että sai vyön kiinni ettei ala kiipeilemään ja siitä tarjottimesta joka on vähän kuin oma pöytä.. Ja pehmusteetkin saa pestyä koneessa kun ne ensin saa irti =) Tämä olisi meillä nyt ylimääräisenä 🙂
http://www.babypark.nl/koelstra-dino-kinderstoel.html?color=1722

Vyöt olisi kyllä hyvä juttu. 🙂
Mä en vaan halua meille sellaista tuolia jossa on tuo tarjoitin, sillä vaikka ideana se on tosi kiva niin ei vain mahdu järkevästi keittiöömme. 🙂 Vaikka iso keittiö onkin niin tulisi sitten hassusti juuri kulkuväylälle.

Saatoitkin huomata viimeaikaisesta sämpylänleivonta-postauksestani, että meiltä löytyy nimenomaan tuo Stokke Steps. Hankimme tuolin noin vuosi sitten 2-vuotiaallemme, sillä pikkusisko tarvitsi vanhan syöttötuolin. Varsinainen syöttötuolimme onkin jo aika ikäloppu, sillä se on minun vanha tuolini ja näin ollen monet aamupuurot nähnyt ja kokenut 😀

Arvoin itse vuosi sitten pitkään Tripp Trappin ja Stepsin välillä, mutta päädyin Stepsiin, joka vaikutti 2-vuotiaalle jotenkin tukevammalta vaihtoehdolta. Meillä ei siis ole siinä sitä syöttötuolin kaarta. Löysin tuolin jonkin firman alennuksesta ja minusta se on kyllä ollut hintansa väärti! Steps on tukeva, kaunis, helppo puhdistaa ja leikki-ikäinen lapsi pääsee siihen ja siitä pois helposti. Lisäksi tuolia voi käyttää myöhemmin esim. koulutuolina. Jos siis haaveilet Stepsistä, niin kannattaa bongailla tarjouksia ja alekoodeja, jolloin tuolin voi saada huomattavasti normaalia halvemmalla 🙂

Juu tunnistin kuvasta. 🙂
Pitää vähän kyttäillä noita alennuksia. On se vain kaunis tuoli ja pitkäikäinenkin vielä. 🙂 Hetki on vielä aikaa pohtia millainen meille lopulta päätyy. 🙂

Meillä on Treppy, joka oli hinnaltaan Triptrapin ja Emman vastaavan tuolin välistä. Ei ole moitittavaa, hyvin tukeva tuoli ja helppo muunnella. On ollut esikoisella syöttötuolina kaaren kanssa ja sen jälkeen hänellä junnutuolina (ikää nyt 2v4kk). Nyt kiinnitin kaaren uudelleen, kun kohta tuolin saa pikkusisko (nyt 5kk). Käydään viilon päästä Ikeassa ja tarkoituksena on ostaa esikoiselle semmoinen junnutuoli 🙂

Pitääkin tutustua myös tuohon tuoliin. 🙂 Kiitos vinkistä.

Meillä ostettiin nellalle sotkken tripptrapp ja jouduttiin ostaa urholle oma kun siitä sai näppärän junuorituolin missä aikuiset voi myöa istua. Tykkäsin kyl tosi paljon siitä. Ei tarvinu pelätä et tuoli kippaa alta jos kiipeilee. Nyt kiivetää enempi eikä vieläkää oo tuoli kaatunut ?

Tripptrapista oon kyllä kuullut hyvää. 🙂 Varmasti hyvä tuoli ja tukevan oloinen kun olen ystävien luona niitä nähnyt. Omaa silmää miellyttää vaan enemmän se steps. 🙂

Meillä Tripp Trapp ja oli pakko kommentoida edellisen anon jälkeen, heti kun olin lakannut nauramista kippurassa. Meidän lapset on ilmeisesti sitten jotain ihan omaa luokkaansa koska pyörivät melkein ympyrää tossa Tripp Trappissa. ;-D

Mutta hyvä tuoli se on ei siinä mitään, mutta jos teillä junnutuoli jo löytyy, perustuoli riittää. Ostat säästyneillä rahoilla itsellesi vaikka jotain kivaa. 🙂

Valjaat kyllä ainakin auttaa siinä ettei pyöriminen oo niin helppoo. 🙂

Meilläkin pikkuinen kyllä pääsee siinä halutessaan pyöriskelemään. Mutta valjaillahan senkin turvallisuusriskin voi tietysti minimoida 🙂

Mä myös luulen että jos Hugo sisaruksiinsa tulee niin pyörii tuolissa kuin tuolissa. 🙂 Triptrapista olen kyllä kuullut pelkkää hyvää ja on varmasti hyvä tuoli. 🙂
Näinhän se on että jos ostaa ton perus syöttiksen niin sillä lopulla voi sitten ostaa jotain muuta. 🙂

Ehdottomasti kalliinpi! Stokke on pitkä sijoitus, kun kasvaa lapsen mukana, joten maksaa kyllä itsensä takaisin. Meillä stokken triptrappi, ja en voisi olla tyytyväisempi. Lapsi istuu siinä ryhdikkäästi eikä pääse "pyörimään" kuten muualla istuessan tälläisissä "perustuoleissa"..

Kova hinta kirpaisi, mutta syöttötuolia käytetään useamman kerran päivässä, joten panostaisin!

Onhan syöttis joka päivä kyllä käytössä ja arvonsa sälyttää, mutta hintaero on näissä aika huima. Luulen kyllä että meidän lapsi pyörii tuolissa kuin tuolissa. 🙂 Ainakin edelliset ovat.
Tuo steps vaikuttaa kyllä oikein kivalta ja houkuttaisi kovasti, mutta silti pohdinnat vielä jatkuu. 🙂

Tuo (tai jokin) Emma-tuolihan vedettiin taannoin pois markkinoilta turvallisuussyiden vuoksi!

Meillä on käytettynä ostettu vanhan mallin syöttis, jonka saa siis myöhemmin pöydäksi. TrippTrapista haaveilen vaan ei todellakaan mahdu budjettiin nyt.. Ja tappeluhan siitä tulisi eli niitä pitäisi olla joka lapselle oma! 😀

Taisi olla juurikin tuo Emma joka meillä oli. Meni kyllä niin kiikkeräksi, etten olisi enää sitä suostunut käyttään.
Perus syöttis ajaa kyllä hyvin asiansa, varsinkin kun meilläkin on se junnutuoli valmiina. 🙂
Hih, siinä vois äkkiä käydä niin et kaikki haluis sellaisen. 🙂

Meillä on Stokken TrippTrapp, ja tähän mennessä on kyllä täyttänyt odotukset 🙂 Aluksi tuolissa oli kiinni kaukalo ja nyttemmin sitten kaari. Perinteinen syöttötuoli on myös hyvä valinta, mua itseä Tripp Trappissa miellytti ajatus siitä että pienemmänkin vauvan saa sillä mukaan ruokapöytään – ja että tuoli on pitkäikäinen. 🙂 Steps-tuolin tiedän, mutta käyttökokemuksia mulla ei siitä ole. Kiinnostaisi kyllä ihan hirveästi 🙂

Toi vauvakaukalo tuoliin kiinni on kyllä niin kiva juttu. 🙂 Triptrappi on kyllä pitkäikäinen, niin kuin tuo stepskin. Näistä tuo steps miellyttää enemmän omaa silmää. Jos meille olisi tullut vielä lisää lapsia niin panostaisin muita vaihtoehtoja edes miettimättä. 🙂

Meillä on triptrap ja ainakin meille ollut tosi hyvä!Hintahan on aika kova varsinkin ,jos hankkii kaikki lisävarusteet, mutta mä kans ajattelen jälleenmyyntiarvoa 🙂

Arvohan noissa säilyy. 🙂 Ja rahaahan noihin saa kuluun jos kaikki lisävarusteetkin ostaa. Jos olis tullut vielä lisää lapsia niin olis voinut panostaakkin, mutta nyt kun niitä ei enää tule niin siksi mietin olisko se edullisempi kuitenkin järkevämpi?

Meillä on stokke, joka on ostettu käytettynä. Tykkään tosi paljon 🙂 ja nätti ja pitkäikäinenkin on. Meillä ei sitä steppiä oo vaan se 'perusmalli'. Eikös se step ookin se ihan uusin? Hyvä puoli on kans se, että jälleenmyyntiarvo pysyy aika kohillaan.

Steppi on uusin ja se miellyttää ulkonäkönsä puolesta kyllä paljon ja arvonsa säilyttää varmasti ja olis kyllä pitkäikäinenkin. 🙂

Hih, meillä on ollut Ikean se ihan halppiksin varmaan, antiloop-syöttis, ja niin helppo pitää puhtaana ja saa oman tarjottimenkin. 🙂
Mutta oishan se Stokke nyt tietysti hieno 🙂

Sitä antilooppia on kyllä kehuttu juuri tuon puhtaana pitämisen vuoksi. Stokke on hieno, mutta mutta…

Meiltä löytyy sellainen wannabe stokke, Emma-merkkinen. Se on pähkinänvärinen joten se on täydellinen meidän keittiöön :3 ollaan oltu todella tyytyväisiä siihen syöttötuoliin 🙂

Meillä oli juuri sellainen, joka sitten hajosi kolmannen jälkeen. Lopussa oli kovin rimpula ja koko ajan sai kiristellä ruuveja, niin en uskaltanu enää käyttää. Ehkä tuoli sai tarpeekseen kolmannen jälkeen. 😀

Meiltä löytyi ikean musta puinen omalla tarjottimella. Nyt olisin ottanu tilalle sen muovisen viel edullisemman (myös tarjotin), koska muovinen helpompi pitää siistinä. Ikealaista suosittelen ajaa yhtälailla asian ja säästät rahaa, ku junnutuoliki jo löytyy. Myös meidän junnutuoli on ikean, muovinen ja edullinen… nehän on väliaikaisia ratkaisuja vaan.:) osta stokke rahoilla jotai muuta kivaa tai säästä huvinvuoks 😉 oon postannu molemmista !

Oma tarjotin oli ihan huippu kun sotkut ei levinny keittiönpöydälle ja tarjotin helppo viedä vaikka suihkuu suoraan

Pitää myös tutustua paremmin siihen ikean puiseen. 🙂

Meillä myös se Ikean puinen omalla tarjottimella. Blåmes (?) tai jotain sinnepäin 🙂 Antiloop on kyllä kans hyvä, meillä on se mummuloissa!

Moni on sitä ikean antilooppia kehunut juuri sen vuoksi kun on helppo pitää puhtaana. 🙂
Pitää käydä kurkkaamassa sun blogiin. 🙂

http://millivaniliini.blogspot.com/2015/11/ruokailua.html?m=0 Meillä Flexa tuoli käytössä ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen! Helppo pitää puhtaana, todella tukeva ja istumaan opettelevan kanssakin, valjaita käyttämällä, sai lapsen hyvin tuettua penkkiin. Itse pidän myös paljon ulkonäöstä 🙂

On kyllä kaunis ja vaikuttaa oikein hyvältä. Pitää tutustua lisää. 🙂

Meillä on stokke, mulla on viha-rakkaus suhde siihen 😀 Meinasin Almalle ostaa sen perinteisen, mutta Ava istuu niin hyvin normaalilla tuolilla niin en sitten ostanut. Siihen saa kyllä kivoja pehmusteita 🙂 se steps on kyllä kivan näköinen:)

Ai jaa. 😀
Ne pehmusteet on kyllä kivoja niihin ja toi steps olis kyllä kaunis ja näyttää mukavalta istua. 🙂

Meiltä löytyy ihan perus valkoinen ikealainen. Toimivahan se on muttei kovinkaan kaunis,sellainen perus tuoli! 😀 Haaveilen stokken tuolista mutten raaski millään sellaista hankkia 😀

Stokken tuolit on kyllä ihania, mutta niin hintavia. Vaikka onhan ne pitkäikäisiä. 🙂

Hei pitääkin tulla kurkkimaan sun blogiin. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X