äiti ja melukylän lapset - Banneri

Hugo on nyt ahkeraan testaillut tuoliaan, joten tässä teille Stokke Steps syöttötuoli kokemuksia. Voin kyllä sanoa, että hän todellakin näyttää viihtyvän siinä. Päivä päivältä pidän tuosta enemmän ja olen vain aina tyytyväisempi siitä että päädyimme juuri tuohon tuoliin. Hugo syö vielä vain kerran päivässä sosetta, mutta istuu syöttiksessä kun me syömme, ellei sitten touhota lattialla. Siinä istuessa on samalla kiva katsella leluja. Pian, oikeastaan jo ensi viikolla, Hugo syö kiinteitä kaksi kertaa päivässä. Näin tuolissa istutaan aina vain enemmän ja enemmän.
Suurena plussana pidän tuossa tuolissa valjaita. Olemme käyttäneet niitä alusta asti ja Hugo ei ole niistä mitään mieltä. Välillä hän ottaa niistä kiinni ja ihmettelee mitkä ne oikein ovat, mutta sen jälkeen antaa olla. Nyt kun hän tottuu niihin alusta asti, niin ei tule myöhemmin sitten kamala ongelma niiden laittamisesta. Kun säädöt laittoi pienimmälle, niin ne olivat juuri oikean kokoiset Hugolle. Avaus systeemi on helppo ja myös sellainen, ettei tarvitse pelätä että poika oppisi sen kasvaessaan heti itse avaamaan.
Hugo istuu tuolissa todella tukevasti ja vaikka on valjaissa pystyy silti liikkumaan hyvin. Jalat ovat mukavasti leveän tason päällä. Selkänojan taakse jää kiva tyhjä kolo, jonne on kiva laittaa muutama lelu jemmaan, jos ruokailun aikana tarvitaan jotakin katseltavaa. Samoin sinne voi laittaa vaikka ruokalapun säilöön. Meillä sieltä löytyy usein kirja sekä se ruokalappu. Tuota selkänojaa pystyy siirtämään yhden pykälän taaksepäin, kunhan Hugo kasvaa. Siirrettäessä se myös nousee pykälän ylöspäin, jotta se on istujalle mukavammalla korkeudella.
Tuolin istuinosa on muovia ja annan siitä ison plussan. Se tulee olemaan niin helppo puhdistaa, varsinkin kun aloitamme sormiruokailun. Nytkin sen puhdistaminen on ollut niin helppoa ja jopa hieman kuivahtaneet tahrat hedelmäsosetta lähti hyvin irti kostealla liinalla. Ainoa pieni miinus tuossa muoviosassa on se, että se imee tehokkaasti koirankarvaa. Ei kuitenkaan mitään järkkyä määrää, eikä tavitse olla jatkuvasti niitä poistamassa, mutta jonkin verran kuitenkin. Eipä tuo nyt kuitenkaan ole meitä haitannut.

Isot plussat tuoli saa myös siitä ettei se heilu ja hytky, vaikka Hugolla onkin siinä välillä vauhti päällä. Kertaakaan ei ole tarvinnut jännittää että tuoli kippaisi tai vastaavaa. Meidän testailut jatkuu tästä eteenpäin edelleen ahkeraan. Kiva nyt seurata millainen tuoli on käytössä kun poika tuosta kasvaa vauhdikkaaksi taaperoksi. Tähän asti olemme kyllä olleet erittäin tyytyväisiä ja voimme ihan aidosti suositella tätä muillekin.

Alla olevista linkeistä pääset kurkkaamaan mitä olen aiemmin kirjoittanut tästä tuolista
Mahtava syöttötuoli kasvaa lapsen mukana
Aino testaa Stokke steps

*Postaus toteutettu yhteistyössä Oz Baby kanssa.
Kannattaa käydä kurkkaamassa heidän sivuilta pääsiäisen oztos ale koodit. Alennusta koodeilla koko pääsiäisen ajan 22.3.-29.3.2016.

Kommentit (16)

Musta tuntu tänään vaan siltä että julkaset tän postauksen. Sitten kun katsoin sun blogia ja näin et tää on tullu ni mä vaan hämmennyin. Kiva postaus!

Noi valjaat on kyllä hyvät olemassa niin pysyy pieni varmasti aloillaan 🙂 Meillä ei vielä ole Tripp Trappiin valjaita, mutta saa nähdä joutuuko jossain vaiheessa hommaamaan, kun siitä tuolista yritetään nykyään punkea omin päin vähän ylös!

Ne on ja kiva kun Hugokaan ei välitä niistä. 🙂
Jaa Tripp Trappiin ei tullut valjaita ostettaessa mukana? Ne on kyllä kätevät siinä vaiheessa kun paikoillaan ei maltettaisi olla ja yritetään nousta ylös. 🙂

Tää vaikuttaa kyllä niin huippu tuolilta! Ja ihana Hugo siellä :* <3

Ainakin meidän mielestä tämä on sellainen. Myös J on tykännyt tuolista. 🙂
Hugo on kyllä niin ihana tapaus.♥

Voi mikä söpöliini Hugo on! <3 Hienoa, että hän viihtyy tuolissa. Nuo valjaat ovat varmasti alkuun ainakin ihan kätevät ja tarpeelliset, jos lapsi ei malta pysyä paikoillaan. Tuon kun saisi vielä täysin valkoisena. 🙂

No se hän kyllä on.♥
On kyllä ollut kaikin puolin todella hyvä tuoli. Hih, meille tämä ruskea jalkainen istuu kivasti tumman pöydän kanssa. Tätähän saa myös hieman vaaleammilla jaloilla, muttei kyllä kokonaan valkoisena.

Tuo kuulostaa kyllä niin huipputuolilta, ja onhan se nättikin! Ehkä meillekin aikanaan hankitaan tuollainen…

Se kyllä on, meillä on todella hyvät kokemukset. Vielä näin hyvää tuolia meillä ei ole ollut. Edellisiin on pitänyt alkuun viritellä tyynyä selän taakse kun ovat olleet niin tilavia, jottei vauva heiluisi siinä. Tässä sitä ongelmaa ei ole. 🙂

Ihana Hugo ja olen edelleen niin ihastunut tuohon tuoliin! 🙂

Hih, Hugo on sellainen äidin murunen.♥ Ja tää tuoli on kyllä vaan niin hyvä.

Tää on kyllä huippu tuoli ja valjaat ovat kyllä tosi kätevät.. Etenkin jos ruokapöydässä istuu monta lasta jotka välillä tarvii äitin apuja! 😀

Tämä kyllä on, voisin hehkuttaa vaikka kuinka. 🙂 Ja nuo valjaat on ne joita olen kaivannut meidän edellisiin syöttötuoleihin.

Jos mun äiti ei olisi ostanut meidän lapsille kastelahjoiksi tripptrappeja niin mekin oltais hankittu tää steps! On mielestäni kauniimpi muotoilultaan, mutta tosiaan tätä ei saanut vielä esikoisen vauva-aikaan joten kaikki meidän lapset saa nyt sitten nuo tripptrappit 🙂

Kiva perinne siellä tuo tuolin saaminen kastelahjaksi. 🙂 Mäkin pidän enemmän tämän stepsin ulkonäöstä. 🙂

Hih, hyvin arveltu ja aika hauska sattuma kyllä. 🙂
Ja kiitos.:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X