äiti ja melukylän lapset - Banneri
Kuvat instagram. Voit seurata meitä siellä nimimerkillä  _terhin_ (pahoittelut kuvan laadusta)
No niin se maaliskuu sitten oli ja meni. Mukava kuukausi joka piti sisällään kaikkea kivaa, mukaan lukien uusien ihanien ihmisten tapaamista. Lämmöllä jään muistelemaan maaliskuuta. Tämän kuukauden viisi luetuinta postausta oli Minä äitinä 21 ja 31-vuotiaanaMiksi kävinkään Helsingissä?Äitiyspakkaus 2016 + arvonnan voittajaMitä hankkia ennen vauvan syntymää? ja Paljon muuttuu kuudessa kuukaudessa.

Tänään onkin sitten älä usko mitään päivä, eli aprillipäivä. Lapset muistivat tämän vielä eilen illasta, mutta tänään aamusta eivät, joten päätin hieman höynäyttää heitä. Iidalle sanoin, ettei isi ole vieläkään perillä Kemissä ja ajavat edelleen autolla (lähtivät eilen illalla). Iidalle se meni ihan täydestä, vaikka todellisuudessa J on ollut jo yöllä perillä. Lumia huijasin niin, että kun hän oli syönyt aamupala leipänsä menin hänen peräänsä ja kysyin, ettet kai syönyt näitä kun ne ovat jo pilalla. Lumi otti sen ihan todesta ja sitten paljastin huijanneeni, lorun kera tietty. Matiakselle vuorostaan sanoin että kurkkaa pihalle millaisen lumiukon rakensin. Hih, kyllä häntä nauratti kun kurkkasi eikä ulkona ole edes yhtään lunta.

Huijauksieni jälkeen lapset koittivat tehdä kaikkensa huijatakseen minua. Ihan huippu jutuilla koittivat, muttei mennyt läpi. Viime vuonna he keksivät niin hyvän huiputuksen, kun olin päästänyt koiran takapihalle ja hetken päästä kirkuvat ”äiti, miks Nooa juoksee tuolla etupihalla!” Menin niin halpaan ja siinä samalla sydän heitti aika kärrynpyörää. Tänä vuonna en tee enempää huijauksia, vaan koitan vain olla joutumatta itse sellaisten kohteeksi, hih. Ihan varmana joku saa vielä huiputettua, joka vuosi se on onnistunut. Keksitkö sinä aprillipiloja? Mikä on paras pila jonka olet tehnyt?
Kävin kirjoittamassa vieraskynä postauksen Vekaran vieraskynä -blogiin. Kirjoitin otsikolla Vanhempi sillä omalla tyylillä. Käy ihmeessä lukemassa se täältä. Muista myös osallistua arvontaan jossa voit voittaa lipun lapsimessuille. Arvontaan voit osallistua täällä.

Kommentit (10)

Meillä isä AINA huijasi aprillipäivänä niin että aamulla ensimmäisenä "laura, perttu tulkaa kattoo pihalla sataa lunta" upposi joka kerta 🙁
Aion siirtää tämän perinteen jahka lapset vähän kasvavat 😀

Mä koitin huijata siskoja ja Aleksia koiranpennulla 😀 oon haaveillu ruttuotsaisesta basenjista ja väitin että olen viestitellyt kasvattajan kanssa että mennään viikonloppuna katsomaan pentuja mutta eivät menneet jekkuun 🙂

Hih, no mut aina voi yrittää jekuttaa. 😀

Mä en oo kikkaraa jekuttanu, on ehkä vielä liian pieni ja aika herkkä =D mutta isia poika jekutti ihan hulluna =D tein postauksen siitä =D

Kävinkin kurkkaamassa..hauskoja piloja. 🙂
Meillä lapsia nauratti nuo minun "kepposet". 🙂

En ole tainnut yhtään kovin onnistunutta jekkua keksiä. Mutta jo edesmennyt mummini huiputti aikoinaan pappaa huijaten, että heidän talossaan oli sattunut paha vesivahinko. Soitti siis papalle töihin, joka tietysti oli ihan kauhuissaan ja saatuaan tietää asian olevan pilaa, oli hän kuulemma todella kiukkuinen. 😀

Hah, aikas hyvä pila. 😀 Oliskohan toiminut meillä miehelle, kun noita vesivahinkoja on ollu. 😀

Lapsia tulee jekutettua, mutta mies ei usko apsillipäivinä yhtään mitään 😀 Lasten jekut taas on hauskoja, kun heistä selvästi näkee kuinka yrittävät jekuttaa ja täytyyhän niihin joskus leikillä lähteä mukaan, että saavat lorutella 🙂

Hih, kyllä täälläkin lähdetään välillä leikillä mukaan jekkuihin. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X