äiti ja melukylän lapset - Banneri

Olen saattanut hieman hurahtaa kukkakuosiin ja mikä helpotus onkaan, että myös tyttäremme niistä pitävät. Tosin pienin nyt ei tietenkään osaa kertoa mielipidettään vielä, hih. Syksyllä ostin viisivuotiaalle ihanan toppahaalarin kukkakuosilla ja nyt kukkaa on myös kahden nuorimman tyttäremme välikausivaatteissa. Ostin vauvalle Name itin softshell-haalarin ja isommalle takin ja ne on ihanat.

Takissa on tummansininen pohja, josta nuo kukkaset pomppaa kivasti esille. Tuohonhan saa yhdistettyä oikeestaan ihan minkä väriset asusteet vaan. Vielä kuitenkin pohditaan, millaiset asusteet nyt oikein hommataan. Takki istuu tytölle hyvin (kuvassa takin alla vielä fleecetakki). Se on kivan mittainen ja hihassa on hyvin varaa kasvaa (kädet suorana alhaalla sormen päät näkyvät). Kovasti täällä odotetaan jo kevättä, että saa pukea uuden takin päälle. Ihana juttu, että tytär on kuosista yhtä innoissaan kuin äitikin.

Näissä välikausivaatteissa on ihanat sävyt ja varaa kasvaa

Vauvan kohdalla pohdin useaan otteeseen, tilaanko haalarin tummansinisellä pohjalla vai tuona ihanana ”vaaleanpunaisena”. Tumma pohja olisi likaystävällisempi, mutta lopulta en voinut vastustaa tuota vaaleanpunaista, joka mielestäni oli ihan meidän näköinen. Päätin tilata sen ja käytetään sitten surkeimmilla keleillä vaikka kurahousuja. Mietinnässä on vielä hänellekin ne asusteet, mutta eiköhän me jotakin ihanaa löydetä.

Kokojen päättäminen oli hieman hakusessa. Kyllä, vieläkin sitä miettii mikä koko mahtaa sopia myös syksyllä. Lisäksi merkkien mitoissa on jonkin verran heittoa, joten sekään ei helpota. Päädyin ostamaan takin koossa 128cm ja tyttäremme on kotimittauksella 111cm pitkä. Vauvalle (n.69cm pitkä) ostin haalarin kertaheitolla myös isompana ja ostin koon 86cm. Koko 80cm olisi ollut nyt keväällä parempi, mutta tarkoitus olisi, että haalari menisi pidempään.

Onneksi päädyin noihin reilumpiin kokoihin, sillä mahtuvat kummallekin varmasti vielä syksyllä. Saagalla on vielä Newbien välikausihaalari koossa 74cm, joka menee kevään, mutta voi olla, että tämäkin päätyy päälle rattaisiin päiväunille mennessä useamman kertaa. Vertasin muuten tätä haalaria ja Newbien haalaria päällekäin ja niiden niska-haara mitassa ei ole oikeastaan kuin 2cm eroa. Hihoissa ja punteissa sen sijaan on kyllä isot erot.

Mutta ihanaa kun kevät lähenee ja kohta saa alkaa pukemaan kevyempää päälle. Tuskin maltan odottaa, kun lapset saavat juosta pihalla välikausivaatteissa.

Seuraa meitä myös instagramissa

Kommentit (2)

Hei!

Voi kuinka söpöjä ja suloisia vaatteita ja tyttöjä 😍Minä en sitten koskaan päässyt ostamaan söpöjä pikku-tyttöjen vaatteita, kun kaikki lapseni ovat poikia. En kyllä vaihtaisi heistä yhtäkään ❤️ On tosi vaikeaa miettiä varsinkin Eetun kohdalla minkä kokoiset vaatteet parin kuukauden päästä menee. Eetu kasvoi vauhdilla 60 senttisestä 70 senttiseksi. Nyt on suurin osa vaatteista 74 senttisiä ja 80 senttisiä olen jo valmiiksi hankkinut käytettynä sellaisia isoja paketteja jotka sisältävät monenlaista vaatetta. Mutta noista kukkakuoseista…meilläkin niitä löytyy 😉16 vuotiaani tilasi netistä itselleen hupparin jossa on selässä herkkiä vaaleanpunaisia ruusuja mustalla pohjalla 🌹Kuinka hellyyttävää 😍Tämä poika on kyllä muutenkin sellainen ihanan herkkä ja empaattinen. Kevättä päin tosiaan mennään. Pitää vain sietää tämä loskakausi tässä välissä. Mukavaa viikonloppua teille 😊

Kiitos, olen kanssasi ihan samaa mieltä.♥
Pojille on tarjolla myös kaikkea ihanaa vaatetta, varsinkin Newbien vaatteet on ihan ylisöpöjä.♥
Saaga ja Eetu käyttää samaa vaatekokoa, sillä meilläkin nyt käytössä 74/80cm. 🙂 Tuo koon miettiminen on aina yksi haaste, kun saattavat yhtäkkiä kasvaa enemmän tai sitten kasvua onkin vähemmän. Tuollaiset isot paketit on kyllä parhaita, kun niissä on just kaikenlaista. Mulla on ollut nyt niin tietty värimaailma ja en meinaa osata pukea Saagalle oikein muuta, niin ei ole tullut ostettua minkäänlaisia paketteja.
No mutta just ihanaa, kun sellaisia huppareita on pojillekin.♥
Ihanaa viikonloppua sinnekin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X