äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lapsille on pitänyt tänä poikkeuksellisena aikana keksiä vähän erilaista tekemistä kotiin. Lapsilla on ikävä kavereita ja koulua, sitä vanhaa perus arkea ja harrastuksia, joissa pääsi viettämään aikaa ystävien kanssa ja liikkumaan. Niitä ihan heidän omia juttuja. Halusin hankkia lapsille kotiin jotakin ihan erilaista, jotta he saisivat vähän ajatuksia muualle ja niin tilasin meille meidän perheen ensimmäiset bOblesit. Sen jälkeen kun ne meille saapuivat, mietin miksen ole niitä aiemmin jo meille hankkinut. Ihan huipuja! Toisaalta hyvä, että ne hankittiin vasta nyt, sillä nyt niissä on vielä lisänä uutuudenviehätys.

Taapero on kova kiipeilemään ja nyt hän saa sitten kiipeillä ihan luvan kanssa. Tuon ison norsun päälle kiipeily onkin hauskaa ja sen päällä seistessä hän levittää kädet sivuille ja hymyilee niin iloinen hymy kasvoillaan. Isommat lapsista kääntävät nuo väärinpäin ja tasapainottelevat niiden päällä. Se vaatiikin hyvää tasapainoa.

Kiva tarjota lapsille nyt vähän erilaista tekemistä

Jätin nuo bOblesit meillä olohuoneeseen, jolloin ne ovat jatkuvasti esillä. Silloin ne tulee vähän kuin huomaamattakin käyttöön ja olenpa itsekin niiden päällä keikkunut. Lapset ovat keksineet niille muutakin hyvää käyttöä. Niillä voi istua samalla kun pelailee pleikkaria (norsu väärinpäin taitaa olla vanhimman poikamme suosikki paikka istua ja pelailla) tai pelaavat porukalla lautapelejä olohuoneen pöydän ympärillä ja samalla voi keinua tai istua bOblesin päällä. Lisäksi ne saa hyvin osaksi erilaisia temppuratoja, joita onkin tehty nyt tosi paljon. Myös majat ovat olleet nyt kovaa huutoa ainakin eskarilaisen, nelivuotiaan ja taaperon mielestä.

Lapset ovat yleensä lainanneet kirjastosta pleikkarille just dance pelin. Nyt kun kirjastoon ei pääse, niin laitettiin yksi päivä YouTubesta soimaan niitä biisejä ja lapset tanssivat niiden mukana. Innostuivat siitä sitten niin, että päätimme kurkata minkä hintaisia pelit ovat pleikkarikaupassa. Siellä sattuikin olemaan tarjouksessa just dance 2019 (25€), joten ladattiin se lapsille ja johan löytyi taas päiviin kivaa tekemistä lisää.

Jospa noiden bOblesien ja uuden pelin avulla sekä paljon ulkoilemalla saataisiin päiviin vähän erilaista tekemistä ja se harmitus kun ei voi nähdä kavereita pienemmäksi. Ainakin lapset ovat tykänneet. Ja sitä ei tiedä, vaikka ensi viikolla pääsisi rakentamaan ulos lumiukon, kun lumikuuroja lupailivat.

ISO kiitos teille kaikille, jotka luitte ja laitoitte kommenttia nimipostaukseen. Ihana ollut lukea minkä nimisiä lapsia teillä on.♥

Iloista pääsiäistä!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X