äiti ja melukylän lapset - Banneri

Bugaboo Donkey2 Duo rattaat ovat olleet meillä käytössä nyt reilun vuoden, joten nyt on kertynyt sopivasti käyttökokemuksia niistä. Niitä on käytetty niin yhdellä kuin kahdellakin lapsella. Onko ne niin hyvät kuin hehkutetaan ja mitkä on isoimmat plussat ja mitkä puolestaan miinukset.

Meidän Bugaboot oli ensimmäisen vuoden ajan paljon käytössä tuplarattaina ja nyt taas enemmän olleet yhdellä. Näiden rattaiden ehdottomasti paras ominaisuus on muunneltavuus ja sen nopeus. Vain parilla klikkauksella rattaat saa muutettua tupliksi ja hetkessä taas yhdelle. Lisäksi pidän siitä, että istuinosat ovat vierekkäin ja ne saa laittaa joko molemmat kasvot työntäjään päin, molemmilla kasvot menosuuntaan tai toinen toisin päin ja toinen toisin päin.

Bugaboo Donkey2 Duo

Pidän myös siitä, kun rattaat ovat käytössä yhdellä, saa istuimen/kopan viereen korin, johon saa pakattua vaikka mitä. Siinä on tullut kuljetettua niin ostoksia kaupasta, hiekkaleluja, vaatetta, omia tavaroita, eväitä ja vaikka mitä muuta. Ihan huippu siis. Miinuksena mainitsen kuitenkin sen, että jos korissa ei ole painoa, pitää sen puolen eturengas ääntä (miten sitä nyt kuvailisi, kolinaa?) tietyssä maastossa. Johtuen siitä, että paino ei silloin jakaudu tasaisesti. Kuulisin mielelläni onko muilla tätä samaa, erityisesti, jos jollain on ilmatäytteiset renkaat, onko tätä ongelmaa niissä? Ainakin näillä meidän puhkeamattomilla sitä pitää, mutta onneksi vain tietynlaisessa maastossa. Se taitaakin oikeasti olla ainoa miinus näissä rattaissa ja tietysti hintahan näissä on aika kova.

Mutta takaisin Bugaboo Donkey2 Duo rattaiden hyviin puoliin

Rakastan noita jatkettavia kuomuja, joilla saa suojattua hyvin. Meillä vetoketjut niissä pysynyt ehjänä ja parasta on myös se, että vanhemman mallin kuomut sopii tähän myös, joten niinpä meille Torista ostin näihin valkoisen kuomun. Meillä mustat kankaat eivät ole pahasti haalistuneet, mutta ilmeisemmin niissä on sellaista tyyppivikaa. Valjaat ovat hyvät, kun voi pitää valillä vaikka vain lannevyötä kiinni tai pelkkiä olkaremmejä. Plussana näihin löytyy paljon lisäosia joita voi ostaa, joista erityisesti hankkisin kaukaloadapterin.

Työntöaisan muoto ei ole pyöreä, joka oli aluksi hetken outo, mutta oikeasti tosi hyvä työntää. Lisäksi korkeuden säätö on loistava.  Tavarakori on tilava. Vaunukoppa mielestäni riittävän tilava, oli meillä pitkään käytössä. Ratasosa on ihana ja siinä tuntuu olevan kiva istua. Siinä on myös unet maistuneet loistavasti ja kallistus tapahtuu helposti. Ollaan siis tykätty ja lapset niihin mielellään kipuavat istumaan. Myös meidän kolmevuotias, joka mahtuu kyytiin vielä hyvin. Rattaat on tarvittaessa helppo kasata ja menevät yllättävän pieneen tilaan. Tosin meidän ei ole tarvinnut kasata ollenkaan, koska mahtuvat vaikka tuplina täysin kokonaisina meidän auton perään.

Kokemuksia on nyt liikkua näillä eri vuodenaikoina ja eri paikoissa

Lukittavat etupyörät on plussaa lumisohjossa tai vaikka hieman upottavalla hiekkatiellä. Pahimmat kohdat pääsi helposti vaikka pakittamalla, näin mentiin monien ”lumikasojen” yli. Meidän reilun vuoden käytön aikana ei ole tullut tilannetta, ettei jossain olisi näiden kanssa pystytty liikkumaan. Nämä mahtuvat tuplana normaalista oviaukosta. Hieman hankaluuksia teetti, olikohan Prisman vai Citarin kassalta, päästä pois siitä isojen hälyttimien välistä, mutta mahduttiin.

Me ostimme meidän rattaat ulkomailta (Baby Plus) ja mitään ongelmia ei tilaamisessa tai toimituksessa ollut. Saatiin todella hyvää palvelua. Meillä alkoi näiden Bugaboo Donkey2 Duojen runko napsua satunnaisesti yhdestä kohtaa. Laitoin tästä kyselyä paikkaan josta nämä ostin ja sieltä ohjeiden mukaan tein takuuilmoituksen Bugaboolle. Laitoin videon ongelmasta ja viikossa meille oli tuli uusi Bugaboo Donkey3 Duo runko. Eli takuuasiakin toimi ihan todella hyvin.

Olen tykännyt näistä todella paljon, mielestäni näitä hehkutetaan ihan syystä. Suosittelen tietysti jokaisen käydä ensiksi testaamassa näitä liikkeessä, sillä jokainen ei varmasti tykkää. Minä taas olen tykännyt valtavan paljon ja olen tyytyväinen siihen päätökseen, että nämä Bugaboo Donkey2 Duo rattaat hankittiin.

Seuraa meitä instagramissa @_terhin_
Sinua saattaa kiinnostaa myös:
Kannattaako niitä tuplarattaita hankkia?
Meidän tuplarattaat on täällä!!

Kommentit (2)

Hei,

Meillä samaa vaivaa tuossa renkaassa. Voisitko kuvailla tarkemmin tuota napsumista, joka meni takuun piikkiin. Täällä donkey3 -runko ja pitävät myös välillä epämääräistä napsumista. En ole osannut paikantaa mistä kuuluu… kiitos jo etukäteen vastauksestasi!

Varmasti johtuu renkaassa sitten juuri siitä, kun yhden kanssa rattaiden paino enemmän toisella puolella.
Jos seison työntöaisan takana, niin rattaiden vasemmalla puolella se pyöreä iso kohta, alkoi meillä pitää ääntä. Se ääni oli sellainen klik, klik tai naks,naks (vaikea kuvailla sitä ääntä) ja ilmeni satunnaisesti, kun työntöaisasta joko nosti tai painoi rattaita alaspäin, esimerkiksi rotvallin yli mentäessä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X