äiti ja melukylän lapset - Banneri

Joskus ihan vieraat ihmiset voivat tulla ja yllättää. Onko sinut joskus tai nyt lähiaikoina yllättänyt jollakin tavalla joku täysin vieras ihminen? Oletko itse joskus yllättänyt jonkun sinulle vieraan ihmisen?

Olin lasten kanssa eräs päivä kylällä kävelyllä ja puistoilemassa. Sen jälkeen olimme menossa lasten kanssa  kauppaan, kun takaani kuulin ”Odota” huudon. Ääni ei ollut tuttu ja yllätyin, kun edessä seisoi pian täysin vieras ihminen. Hän kertoi miehensä kanssa asuvansa Saksassa ja ovat olleet täällä päin lomailemassa ja siivonneet mökkiä. Sieltä oli löytynyt paljon leluja ja hiekkaleluja, joille ei heillä enää olisi käyttöä ja roskiinkaan ei viitsisi heittää. Kun hän näki minut kahden pienen kanssa, hän halusi luovuttaa ne lelut meille jos vain huolisimme ne.

Ei ole kyllä koskaan kukaan ennen tämmöisellä tavalla yllättänyt

Lupasin ilman muuta ottaa ne vastaan, sillä hiekkalelut on meillä kovassa käytössä. Hänen mies kantoi lelut auton perästä meille ja juteltiin siinä kaupan edessä hetki. He molemmat olivat oikein sydämmellisiä ihmisiä ja tuo kohtaaminen heidän kanssa oli aivan ihana. Tuli niin hyvä fiilis heidän tapaamisesta sekä toki tästä yllätyksestä. Heidän kasvoilla oli hymy, kun pääsivät heille tarpeettomasta eroon ja näkivät kenen leikkeihin ne lelut päätyisivät. Itseäkin hymyilytti pitkän aikaa tuon tapahtuman jälkeen.

En aamulla kävelylle lähtiessä osannut kuvitella, että kävelymme päätyisi tähän kohtaamiseen ja siihen, että kannan mukanani isoa määrää leluja. Varsinkin nyt, kun maailmalla tilanne on ajanut ihmiset aikalailla omiin oloihin ja kohtaamiset ihan vieraiden kanssa ovat viimeisen vuoden aikana kuitenkin olleet normaalia vähäisemmät, on tämmöiset ikimuistoisia juttuja.

Kuvan laatu huono, on napattu videosta, mutta tämmöinen iso pötkö saatiin, jossa niitä leluja oli.

Tästä tuli kyllä tosi hyvä mieli ja osa lapsista hämmästeli, että hekö vain antoi tuon kaiken. Itsellä on vierähtänyt jo tovi siitä kun on jonkun vieraan ihmisen yllättänyt. Tutuille kylläkin aina välillä, mutta vieraan yllättämisestä on aikaa. Silloin kyllä en tiennyt kenet yllätin. Tein kaksi vaippakakkua vaipoista, jotka olivat meille jo jääneet pieniksi. Muutamista vaatteista, jotka olivat meillä jääneet vähälle käytölle, sideharsoista ja parista vauvan lelusta. Kiikutin ne neuvolaan ja siellä ne annettiin kahdelle perheelle, joille ne tulisi tarpeeseen. Vaikka en tiennyt keille ne meni, niin tuli kyllä hyvä fiilis. Vanhan juttuni ”Hieman erilaiset vaippakakut” voit lukea tästä.
Seuraa meitä myös instagramissa

Kommentit (2)

Saksalaiset ovat juurikin näin ihania!😍 Kokemusta on Saksasssa asuessani!

Niin ihanaa kyllä. 🙂 Itse olen kerran Saksassa käynyt, kun oltiin luokkaretkellä, muutama ikäisemme siellä silloin tavattiin. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X