äiti ja melukylän lapset - Banneri

On kulunut pieni ikuisuus siitä, kun ollaan päästy juhlimaan kenenkään meidän lasten syntymäpäiviä. Aina on ollut jokin este ja tässä kuussa se tulee olemaan tämä koronan sairastaminen. Meidän taapero täyttää viikon kuluttua kaksi ja yksi lapsista täytti juuri tällä viikolla yhdeksän.

Ainakaan tässä kuussa meillä ei syntymäpäiviä päästä juhlimaan. Harmittaa tämä tilanne todella, mutta eipä näille sairastamisille mitään voi. Täällä päin pyörii nyt myös noroa todella paljon ja tuntuu olevan todella tarttuvaa sorttia, joten kai sekin vielä tähän päälle saadaan. Toivon kyllä todella että ei. Tämä alku vuosi kun on ollut aivan kamala kaikenkaikkiaan, joten olisi kiva jos joltakin asialta vältyttäisiin.

Jos syntymäpäiviä vaan siirtäisi reilusti

Ollaan vähän mietitty, jos vain siirrettäisiin syntymäpäiviä reilusti vaikka kesälle, kun kaikki nämä tautitilanteet toivon mukaan siihen mennessä helpottaa. Saisi viettää juhlat ulkona. Tietysti se ei ole sama asia kun juhlat mahdollisimman lähellä oikeaa päivää, mutta nyt tuntuu, ettei muuta vaihtoehtoa oikein edes ole. Osaa lapsista ei ole haitannut, vaikkei juhlia ole ollutkaan. Tai ollaan kyllä pienesti oman perheen kanssa niitä aina juhlittu ja se on osalle sitten hyvin riittänyt.

Eniten harmittaa meidän yhdeksän vuotiaan kohdalla, kun aina hänen syntymäpäivän aikaan ollaan sairastettu. Isossa perheessä kun se sairastaminen vie vielä helposti pitkän aikaa. Yhtenä vuonna meillä oli vatsatauti ja kuumetauti samaan aikaan, seuraavana flunssaa ja oli vielä kaikki kokoontumisrajoitukset ja nyt tämä korona. Helmikuu on siis selvästi meidän perheessä kuukausi, jolloin sairastetaan eniten.

Nyt tällä hetkellä täällä sairastuvan keskellä, ei kyllä edes olisi energiaa suunnitella lähi viikoille mitään juhlia. Jotenkin on mennyt täysin voimat ja sitä vaan ajattelee, että kunhan seuraavaan päivään selviää. Syntymäpäiviä voi onneksi juhlia hyvin jälkikäteenkin ja voidaan sitten juhlia useampi siinä samassa, kunhan joskus ne juhlat päästään järjestämään.

Nyt keskitytään parantelemaan tätä sakkia ja toivotaan, että me päästään pian normaaliin arkeen kiinni ja kaikki olisi terveenä. Kieltämättä täällä sairastuvalla alkaa kaikilla vähän kaatumaan seinät päälle.
Seuraile meitä myös instegramissa @_terhin_

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X