äiti ja melukylän lapset - Banneri

Yritän yleensä ajatella positiivisesti ja pysyä positiivisena, mutta tällä hetkellä se on todella haastavaa. Tuntuu, että ollaan jatkuvalla syötöllä oltu kipeänä sen sairastetun koronan jälkeen. Flunssia on ollut ties kuinka monta ja jälleen kerran täällä on osa porukasta flunssassa, joka on osalla nostanut kuumetta. Onneksi ei ole kuitenkaan tarttunut kaikkiin, jos tästä asiasta etsitään jotakin positiivista.

Viime viikolla meidän pienin sairasti vatsataudin ja siitä asti olen elänyt viikon jännityksessä, kuka seuraavaksi alkaa oksentaa ja olin varma, että saan sen itsekin, kun sain muutamat oksennukset päälleni. Jokohan sitä reilun viikon jälkeen uskaltaisi sanoa, että me muut taudilta selvittiin. Kyllä muutamat hikipisarat näin tuota tautia kammoksuvana valui.

Siinä kului monet yöt valvoen ja tarkkaillen oksentaako nuorin koska ja alkaako kenties joku muu oksentamaan. No sen oksennustaudin sijaan osa sai sitten flunssan, samoin sen nappasi nuorinkin vielä vatsataudin päälle. Toki ennemmin tämä flunssa, mutta kyllä nyt oikeastaan ihan sama mikä tauti, niin pänniihän se.

Sitä on kuitenkin koitettava pysyä positiivisena ja uskottava, että joskus tämä sairastelukierre vielä helpottaa

Kirjoitin viime viikolla, että olen tuskin menossa lapsimessuille. Ja oikeastaan olin jo päättänyt etten mene, mutta nyt kun tämä flunssa tuli ja kukaan muu ei sitä vatsatautia saanut, tuli tunne että hitto kyllä tarvitsen nyt aikaa itselleni ja nyt ollaan ystävän kanssa suunniteltu menevämme yhdessä messuilemaan. Saapahan aikaa ihan itselle ja todellakin toivon, että olen ja mieluiten koko meidän perhe on silloin terveenä.

Oikeastaan viime vuoden marraskuusta asti meillä on ollut jotain hässäkkää, sairauksia tai jotakin muuta joka on rikkonut meidän arkea paljon. Koita siinä nyt pysyä positiivisena, kun arki potkii välillä koko ajan päähän ja talloo jalkoihinsa. Luulen, että tämä jatkuva sairastelu johtuu siitä, että parin vuoden ajan ihmiset on eläneet tosi varovasti ja on ollut kaikenlaisia rajoitteita ja nyt kun ne puretaan on kaikki tauditkin villiintynyt. Ja toki meidän sairastama korona on varmasti laskenut meidän kaikkien vastustuskykyä ja napataan sitten kaikki taudit mitä pyörii.
Jälleen kerran toivon, että kun tämä flunssa nyt selätetään, niin saataisiin olla loppu kevät terveenä, eikä minkään sortin taudit enää meille löydä.
Meitä voi seurata myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X