ihan mamina - Banneri

Teimme ihanan extempore retken Kouvolassa sijaitsevaan Tykkimäen huvipuistoon vauvan ja 2-vuotiaan taaperon kanssa. Keskellä viikkoa huvipuistossa ei ollut päivällä juuri ketään meidän lisäksi, eikä Tykkimäki enää peri sisäänpääsymaksua. Retkestä tuli siis edullisempi kun odotin ja taapero nautti täydellä sydämellä. Jos siis mietit kesäretkeä taaperon kanssa, suuntaa Tykkimäkeen!

Tykkimäen huvipuisto on omasta lapsuudestani tuttu kesänviettopaikka. Olen itseasiassa lapsena ollut Tykkimäen mainoksessa Heppakarusellissa kyydissä. Oli ihana tuoda oma taapero huvipuistoon ja muistella itse omia lapsuuden seikkailuja kummitusjunassa ja keinukarusellissa.

Taapero on pituudeltaan alle 90cm enkä uskaltaisi muutenkaan päästää häntä vielä yksin laitteisiin. Ei siis ostettu ranneketta, vaan kaksi laitelippua millä taapero pääsi aikuisen kanssa laitteeseen. Kävimme kokeilemassa Safari-juna ja Heppakaruselli nimiset laitteet, mutta eniten taapero viihtyi perässä vedettävässä kärryssä ihmettelemässä maisemia, ääniä ja vilkkuvia valoja.

Hauska aktiviteetti oli myös huvipuistosta löytyvä leikkipuisto. Paikkoja riitti ihmeteltäväksi ja meidän 2v poika olisi jaksanut kävellä vaikka kuinka pitkään tutkimassa mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Huvipuisto on jo ympäristönä niin kiinnostava, vaikkei laitteisiin vielä pituus riittäisi.

Nautin reissusta myös itse. Oli ihana seurata maailmaa ihmettelevää lasta ja syödä pehmistä auringonpaisteessa. Ruoka puolta ei tällä kertaa testattu. Tykkimäestä löytyy ravintola, mutta otimme taaperolle eväät ja vesipullon mukaan muutaman tunnin reissulle. Kävimme testaamassa myös perinteisen narunvedon ja huvipuistosta saa kyllä parhaita kuvia perheen kesäalbumiin. Lähtisin siis ehdottomasti huvipuistoon myös pienemmän lapsen kanssa!

Sinua voisi kiinnostaa myös

Meidän kesäsuunnitelmat

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X