ihan mamina - Banneri

 

Sunnuntaina otettiin projektiksi meidän hieman kesken jääneen makuuhuoneen viimeistely ja koko huoneen tehokas siivous. Aikuisten makuuhuone on asunnon pienin, mutta ihana puoli on että makuuhuoneesta pääsee suoraan takapihan terassille. Odotan innolla kesäiltoja kun voidaan hipsiä makuuhuoneesta takapihalle istumaan iltaa ja haistelemaan kesäistä ilmaa.

Makuuhuoneessa meillä on ainoastaan 160cm leveä parisänky, vaatekaapit ja pinnasänky. Erityisen kapea pinnasänky mahtuu juuri ja juuri sänkyä vastakkaiselle seinälle niin että siitä mahtuu kulkemaan ohi, mutta pian on kuopuksenkin aika siirtyä nukkumaan lastenhuoneeseen. Olen oikeastaan alkanut pitämään pienestä makuuhuoneesta. Aikaisemmissa kodeissa meillä on ollut makuuhuoneessa työpöytä mikä on tehnyt huoneesta heti jotenkin levottoman. Pieni ja yksinkertainen huone tuntuu turvallisemmalta ja viihtyisämmältä.

 

Viime marraskuussa maalasimme sekä lastenhuoneeseen että meidän makuuhuoneeseen tehosteseinät upealla vihreällä metsäisellä sävyllä. Rakastuin tuohon seinään heti ja seinä oli pitkään kaunis sellaisenaan. Muutaman kuukauden päästä aloin kaivata makuuhuoneeseen vielä jotain. Yhtäkkiä huone näytti turhan keskeneräiseltä ja keksittiin selata Deseniolta muutama taulu luomaan entistä rauhaisampaa fiilistä makkariin.

Desenion sivuilla kiinnitin heti huomiota renesanssi teemaiseen julistekokoelmaan mikä sopi aivan täydellisesti syvän vihreän seinän kanssa. Renesanssi julisteissa seikkailee vihreän ja beigen värimaailma ja kuvat miellytti mun silmää. Tilasin viisi erilaista 30x40cm kokoista taulua ja niihin sopivat puiset valkoiset kehykset. Julisteet löytyy nimellä LUSH FACADE, OVERGROWN FIGURE, GREENERY BEHIND GLASS, BOTANICAL PODIUM ja UNTOUCHED BEAUTY

Makuuhuoneen fiilis muuttui välittömästi kun saatiin taulut seinälle ja huone siivottua. Tuuletettiin petivaatteet kunnolla ja pyyhin vaatekaappien ovet, seinät ja kattovalaisimen mikrokuituliinalla pölyn varalta. En malta odottaa yöunia puhtaassa ja fiiliseltään rauhallisessa makuuhuoneessa. Olen etsinyt kaikkialta pieniä seinään kiinnitettäviä yölamppuja matta mustan värisenä. Meille ei mahdu yöpöytiä ollenkaan, mutta pienet lamput olisi kiva saada kummallekin puolelle sänkyä.

Nyt ei voi enää syyttää huonoista yöunista makuuhuonetta, vaan vian täytyy olla muualla. En tiedä onko se sitten kaksi pientä touhupeppua jotka haluaa joka yö viereen nukkumaan vai osaako tässä kohtaa elämää edes kokonaisia öitä nukkua rauhassa. Voin kertoa teille myöhemmin fiiliksiä miten makuuhuoneen freesaus vaikutti nukkumiseen ja omaan vireystilaan. Lue: Kodin lemppari paikka – viihtyisä koti parantaa mielialaa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Niina Mantere

Niina Mantere

Blogin takaa löytyy Niina, 24-vuotias opiskelija, kahden pienen pojan äiti ja yhden miehen avovaimo.

Äitiydestä on tehty tänä päivänä suuri kilpailu ja etenkin nuorten äitien kohtaama kritiikki on kovaa. Siksi mä olen päättänyt paljastaa oman epätäydellisyyteni ja antaa vertaistukea muille täydellisen epätäydellisille äideille, jotka kamppailevat samojen asioiden parissa. Täällä puhutaan äitien kehonkuvasta, opiskelusta vauva kainalossa ja vanhemmuuden haasteista ja parhaista hetkistä. Ainiin ja onhan meillä tulossa häätkin kesällä 2023, jännää!

Ihana saada sut mukaan!

Ota yhteyttä
ihanmamina@gmail.com

Arkisto

X