operaatio äiti - Banneri

Bloggaaja. Vaikuttaja. Instagrammaaja. Ihminen, joka astuu someen ja tulee niin sanotusti seisomaan alasti kaikkien eteen elämänsä kera avoimena.

Julkisuudessa kaikki ”pitää kestää”

Sitä sanotaan, että julkisuuteen astuminen on oma valinta ja sitten tulee vain kestää kaikki sen tuoma negatiivisuus. Oma valintani oli kirjoittaa blogia ja se oli myös oma intohimoni, mutta en koskaan tajunnut nousevani näin korkealle. Nyt palstoilla arvaillaan asioita meidän elämästä, meistä tehdään aiheettomia ilmoituksia ja ihmiset saattavat kirjoittaa kaiken, mitä sylki suuhun tuo. Se pitää kestää. ”Pitää kestää” kuulostaa oikeutukselta, jota kiusaa tekevät ihmiset huutaa ääneen salliakseen sanansa sekä tekonsa. MITÄÄN, MISTÄ TULEE PAHA MIELI, EI TARVITSE KESTÄÄ!

Kehorauha ja rauha olla oma itsensä

Ihmisellä tulisi olla somessa ja livessäkin kehorauha. Kehorauhan lisäksi pitäisi olla sellainen käsite kuin minärauha, joka sallii ihmisen olla juuri omanlaisensa. Tämän rauhan tulisi toteutua – oli ihminen hiljainen tyyppi bussipysäkin nurkassa tai isompi nimi somessa.

Miten kaikkea tätä jaksaa

Miten tätä jaksaa? Millä voimilla ottaa vastaan kaikki ne pahat sanat, joita ihmiset viljelee palstoilla? Miten välttää suorat loukkaukset seisoessaan kuvainnollisesti alasti somen edessä? Se kyky painaa eteenpäin tulee siitä, että uskon nykyään itseeni. Asia oli toisin vuosia sitten. Boostia tuot myös sinä siellä, kun laitat viestiä ja kiität, että näytän epätäydellisyyden olevan okei ja olen valanut suhun roppakaupalla uskoa. Yritän lisäksi ajatella, että joskus niiden kurjien sanojen takana voi olla yksinäisyyttä tai pahaa oloa, joka saa ihmisen toimimaan hölmösti.

Ihmisraunio, joka halusi lyödä peilin rikki

Olin aikanaan ihan ihmisraunio. Vihasin itseäni maan syvimpään rakoon ja halusin iskeä peilinkin rikki, kun minäkuva oksetti. En kestänyt itseäni alasti enkä edes vaatteet päällä. En nähnyt itseäni kauniina enkä osannut kohdata persoonaani hyvillä mielin. Olin sellaisessa syöksykierteessä elämäni kanssa, että siitä ei helpolla noustu. Pitäisi oikeastaan muistuttaa, että hyvä olo ei lähde laihduttamisesta, itsensä muokkaamisesta tai muiden miellyttämisestä. Itse aloin voimaan hyvin vasta, kun opin hyväksymään itseni tällaisena ja kävelemään peilin ohi hymyillen. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin..

Läski. Pöhöttynyt naama. Hanki stepperi. Huono äiti. Sekopää. Päästään vialla. Narsisti. Lapset pitäis viedä pois. Laiska. Huono kumppani. Itsekäs. Ruma. EN OLE. Olen kaunis. Pyöreäpiirteinen. Vapaa päättämään itse liinunnastani. Äärimmäisen hyvä äiti. Vakaa. Fiksu. Normaali tyyppi. Paras äiti lapsilleni. Hidastempoinen. Oikea rakastamalleni miehelle. Ajattelevainen. Nätti.

Rakasta itseäsi

En ole jaksanut enää pariin vuoteen välittää siitä, mitä ihmiset sanovat. Olen päässyt eroon siitä epävarmuuden kierteestä, jossa koko ajan mietin muiden mielipiteitä. Voin sanoa, että voin hyvin ja sen takia haluan kannustaa muita ihmisiä samaan. On tottakai olemassa sanoja, joista tulen surulliseksi, mutta se ei tarkoita, että uskoisin niitä sanoja enää. Älä sinäkään usko sitä, mitä sinusta kirjoitetaan. Älä usko rumaa sanaa, vaan usko ennemmin itseesi. Olet todellakin sen arvoinen.

Latasin eilen instagramiin kantaa ottavan kuvan. Kuvan, jossa seison kaikkien edessä kaikkine piirteineni käytännössä alasti. Myös niiden piirteiden kanssa, jotka herkästi nähdään virheinä. Olen synnyttänyt kolme lasta ja kehoni todella näyttää siltä. Olen silti jokaisesta kohdasta kroppaani ihan tajuttoman ylpeä enkä häpeä itseäni. Olen ylpeä juuri nyt, kolme kiloa painavampana tai seitsemän kevyempänä. Ihmiset näkevät itsessään liian helposti virheitä ja se synnyttää epävarmat ajatukset. Voisipa jokainen nähdä itsensä toisen ihmisen silmien kautta. En nimittäin koskaan nää muita katsellessani rumia piirteitä, lihavuutta tai mahapussia. Itse kiinnitän huomiota ihmisten kauneuteen ja siihen, mikä tulee sisältä.

Uskaltakaa olla oma itsenne. Uskaltakaa katsoa peiliin ja rakastaa. Meitä epätäydellisiä on tässä maailmassa miljoonia.

 

SEURAA MYÖS :  INSTAGRAM @OPERAATIOAITI

Kommentit (13)

Lässyn Lässyn.. Niin kauan kuin kirjoitat tyytymättömyyttä itseesi niin, et ole tosiaan tyytyväinen itseesi. Karu tosiasia.

Toi vika kuva vois olla suoraan musta. Mun keho näyttää 2,5v synnytyksen jälkee just tolta. Kiitos kun jaoit kuvan <3

Kiitos kun kommentoit ❤

Oisko mahdollista saada taas kuvia vaikka kirppisostoksista tai vaikka tulevista välikausivaatteista?
En halua että ajattelen tämän tulevan pahantahtoisena mutta nämä postaukset alkaa olla aika raskasta luettavaa.
Ymmärrän toki että kirjoitat päiväkirjamaisesti mutta näin lukijan näkökulmasta kirjoitukset alkaa jo toistaa itseään.
Kirjoitat paljon itsensä ja muiden hyväksymisestä, kehorauhasta yms mutta tunnut silti paljon huomioivan edelleen sitä, mitä sinusta kirjoitellaan.
Itse kaipailisin tosiaan kirppispostauksia, lasten kuulumisia ja vaikka jotain myday meiningillä tehtyjä postauksia.
Kaikesta huolimatta, ihanaa, alkavaa kevättä koko perheelle!

Kiitos palautteesta. Kai tuo vaatemaailma on karannut instagramin puolelle 🙂 huomaan täällä blogissa luvuissa, että vaatteet ei kiinnosta nykyään tyyliin yhtään. Kai se on vähän jäänyt 🙂

Hienoa että osaat olla välittämättä satuttavista kommenteista, koska sehän niiden tarkoitus on, satuttaa. Jos ihmisillä olisi oikeasti halu antaa kehittävää palautetta, niin silloin täytyisi olla taito kirjoittaa se rakentavasti ilman ilkeilyä. Eksyin vahingossa lukemaan tälläistä haukkumiskeskustelua, joka löytyy todella monesta bloggaajasta. Surullista että niin moni voi huonosti ja purkaa omaa pahaa oloa ja elämän sisältömyyttä nettiin. Jos käyt töissä, näet ystäviä, harrastat yms niin eihän sitä yksinkertaisesti jää aikaa kaivella toisista väkisin pahaa sanottavaa. Täytyy nostaa itsensä jalustalle haukkumalla toista. Kukaan ei kuitenkaan ole täydellinen, ihmisiä me vain olemme. Ihmiset voisivat niin paljon paremmin jos jokainen saisi olla juuri sellainen kuin on 🙂

Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi! Ja kiitos kun olet oma itsesi 🙂

Kiitos ihanasta kommentista sinulle!

Mielettömän rohkeasti tuot esiin itsesi, kaiken sen joka tekee sinusta persoonallisen, ainutlaatuisen, Sinut.
Kiitos siitä, sillä pitäisi itsekin osata nähdä oman kehon tehneen suurenmoisen työn saadakseen maailmaan useita pieniä ihmeitä ja nähdä sen kauneus.
Sinä olet hyvä sinä. 🙂

Kiitos ❤

Lässyn lässyn itelles. Yleensä en laita tällaista kenellekään, mutta vyöryi malja yli. Miksi pitää olla toisille noin negatiivisesti varautunut????

Jos on käynyt prosessia läpi, itsestään kykenee kuvan laittamaan… Silloin on aika sinut vartalonsa kanssa.

Okei 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X