operaatio äiti - Banneri

Oma tyyli on ollut jo vuosia hakusessa, mutta viime keväästä lähtien olen sitä tarkemmin hakenut kuntoon. Opin, että kroppia on erilaisia eikä sitä omaa kroppaa tarvitse peittää, vaikka olisikin hieman ylipainoa kertynyt. Tässä postauksessa esittelyssä kesän luottomekko. 

Luottomekko

Oma tyyli

Jokaisen tyyli lähtee ihan ensimmäisenä siitä, mikä miellyttää omaa silmää. Jokaisella on makunsa tai lempivärinsä, joita suosii vaatteissa. Sitten tulee toki se loputon suo, jossa pitää löytää vaatteita, jotka istuu omalle kropalle. Olen aina ollut esimerkiksi todella reidekäs (hah, onko se edes termi!) ja tämä hankaloittaa housujen valinnassa. Usein käteeni etsiytyy kaapista, joku luottomekko.

Nuorena olin sporttinen pukeutuja

Nuorena olin sporttinen persoona ja myös pukeuduin niin. Ei tullut useinkaan vedettyä farkkuja jalkaan, mutta ei myöskään hametta. En edes tuntenut sanaa luottomekko. Lökärit oli sellainen vakio, joka löytyi päältä lähes aina. Miten teillä muuten kutsutaan college-housuja?

Haluaisin tukea kotimaista ja eettistä

Omistan luvattoman paljon ketjuliikkeiden vaatteita. Haluaisin keskittää ostoksiani enemmän kotimaisiin tuotteisiin, mutta esimerkiksi itseäni kiinnostava Marimekko on liikaa lompakolle. Siksi ostan suurimman osan omista vaatteistani käytettynä ja tällöin merkkivalikoima vaihtelee sen mukaan, mitä sattuu olemaan saatavilla.

Kaiko on luottomekko!

Uskaltauduin vähän aikaa sitten ostamaan Kaikon kauniin ruusukuosisen mekon, josta olin pitkään haaveillut. Ajattelin, että siitä tulee tämän kesän luottomekko. Materiaali on hyvä, eettisyys kunnossa ja merkki on kotimainen. Mekko on joustava ja sopii hyvin erilaisille ihmisille. Itsehän sidoin mekon narun ensin eteen, mutta huomasin sen korostavan vatsaa vähemmän takana.

Onko teillä olemassa luottomekkoa? Paljasta omasi!

Kaiko luottomekko

 

 

SEURAA MYÖS  :  INSTAGRAM  @operaatioaiti

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X