Kukaan ei kertonut raskaudesta..

Postauksessa muutama huumorilla heitetty juttu raskauden tuomista yllättävistä tilanteista. Näistä kukaan ei kertonut etukäteen..

Kukkapuskaan oksentaminen lennosta on ihan normipäivää

Kukaan ei kertonut, että raskaudessa oksentaminen voi tarkoittaa sitä, kun oksentaa ihan lennosta lähimpään pusikkoon. Pidin lento-oksuja ennen elokuvateollisuuden huumorina, mutta sitten eräänä lämpimänä päivänä kävelin eteenpäin ja käänsin päätäni vain oksentaakseni lennosta puskaan. Tämän jälkeen jatkoin matkaani eteenpäin normaalisti.

Kyykkääminen julkisella paikalla voi päätyä mojovaan julkipieruun

Raskaana oleminen on tuonut elämääni ilmavaivat. Voin sanoa, että en koskaan ole kärsinyt niin paljoa ilmasta vatsassa kuin raskauksien aikana. Useammin kuin kerran olen kyykännyt nostamaan jotain alhaalta ja päästänyt samalla komean pierun, joka ei varmasti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Sukkapuikkosupistukset kulkee ihan syystäkin sillä nimellä

Kukaan ei aikanaan kertonut supistuksista mitään. Törmäsin jossain vaiheessa ohimennen termiin ”sukkapuikkosupistukset” ja ihmettelin sitä. Voin sanoa, että ensimmäisen sellaisen koettuani en ihmettele hetkeäkään, miksi nuo supistukset kulkevat kyseisellä nimellä. Auts.

Sulle toitotetaan, ettei raskaus ole sairaus, vaikka hetkittäin tunnet olosi sairaammaksi kuin koskaan

Raskaus ei ole sairaus. Et ole sairas. Et tarvitse sairaslomaa. Lause, jonka kuulet kerrottavan äärimmäisen usein raskauden aikana. Silti hetkittäin olo on pahempi kuin yhdessäkään vatsataudissa tai influenssassa. Oksennat, pyörtyilet, vapiset, et pääse kivuiltasi liikkumaan. Sydämellisiä terveisiä jokaiselle miehelle, joka toteaa tuon lauseen ääneen.

Loppuraskaudessa laukussa kannattaa kantaa nenäliinojen lisäksi varapikkareita, jos sattuu aivastamaan spontaanisti

Joo, kyllä. Asia, josta pitäisi muistuttaa, koska lantionpohjalihasten treenaaminen on tärkeää. Sain tähän liittyvän pitkän saarnan aikanaan liikuntatunnilla ala-asteella sijaiselta, joka opetti meitä laittamaan ”peppua rusetille”. Olen välttynyt pissavahingoilta raskauksissa, mutta entä sinä? Onko kukaan kertonut, että pelkkä aivastaminen voi saada pissaamaan housuun?

Saatat suklaan sijaan himoita autotallin betoniseinää ja haaveilla sen rouskumisesta suussa

Tässä raskaudessa en himoitse suklaata. En halua pizzaa enkä oikeastaan mitään muutakaan. Kukaan ei kertonut, että himon kohde voi olla Doven suihkusaippua sekä autotallin betoniseinä. Huomaisikohan kukaan, jos vähän lipaisen seinää ja rouskuttelen kivimurskaa suussani?

Vauvanvaatteet voi pestä kolme kertaa ihan vain sen takia, että loputtomassa odottelussa ei ole muutakaan tekemistä

Omat lapseni ovat syntyneet ajoissa, mutta jotenkin se vauvan odottaminen alkaa jo niin aikaisin. Sitä ehtii järkätä vauvan tavarat ja pestä vaatteetkin ainakin kolme kertaa, koska haluaa vain päästä hypistelemään vauvan tavaroita.

Miehen hengitys voi kuulostaa niin raivostuttavalta

Miksi toi hengittää? Miksi kuuluu tuollainen ääni? Kuulostaa kuin virtahepo nukkuisi vieressä! Entä, jos ihan vain vähän nipistän nenästä.. eihän tässä metelissä nuku kukaan!

Vauva ei synny haluamallasi hetkellä, vaikka kävisit läpi kaikki poppakonstit, vaan juuri silloin kuin vähiten odotat

Aina liian aikaisin tai sitten niin myöhään, että kypsyt jo odotteluun. Toisessa tapauksessa puolet tavaroista on hankkimatta ja sairaalakassi pakkaamatta. Toisessa tapauksessa yrität kaikki keinot kolmesta ässästä portaiden ravaamiseen, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan.

Tässä hieman huumoria päivään! Keksitkö lisää kohtia?

Kukaan ei kertonut raskaudesta

 

SEURAA MYÖS INSTAGRAM @operaatioaiti

Kommentit

9 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Totta 😀

Avatar

Kukaan ei kertonut että nännit on tosi herkät raskauden aikana, ja pelkkä suihkun virtaus niiden päällä saattaa aiheuttaa euforisen tunteen.
Eikä sitä että sen kuuluisan ummetuksen sijaan vauvan möyriminen saattaa varsinkin loppuraskaudessa saada aikaan jäätävän ripulin.
Eikä sitä että hajuaisti on niin herkillä, että saatat haistaa vieruskaverin menkat, tai kaupan hedelmäosastolla sen pilaantuneiden hedelmien tuoksun vahvasti.
Tai sitä millaisiin keinoihin on valmis saadakseen sääret tai bikinirajat sheivattua.

Anette - Operaatio Äiti.

Siis toi hajuaisti!! Se on kunnon supersankarin ominaisuus raskaana 😆

Avatar

Tuo varapikkarien mukana kantaminen, suosittelen ihan vara housujenkin mukaan ottamista. Sillä nauroin raskauden aikana kerran niin kauhealla räkätyksellä (JULKISELLA PAIKALLA), enkä saanut sitä loppumaan vaikka tiesin että nyt käy vahinko.. opein kantapään kautta käymään vessassa aina kun oli vähänkin hätä, en halunnut toista kertaa todeta liian myöhään että oli kova hätäkin.

Anette - Operaatio Äiti.

Voi ei 😆❤

Avatar

”Raskaus ei ole sairaus” noin 60v (naispuoleisen) työterveyslääkärin suusta. Teen todella fyysistä työtä hoitoalalla ja tän lääkärin neuvo sairalomaa hakiessa noin viikolla 33 ekan kerran oli siis että älä nosta raskaita asioita ja vältä kävelyä ja seisomista. Vaikeesti kehitysvammaisia hoitaessa ei vaan oikeen onnistu, mutta tällä tyypillä ei ollut mitään hajua siitä mitä meidän työ sisältää, vaikka luulisi että työterveyslääkärillä olis hyvä olla siitä joka haju. Ei auttanut vaikka selitin. Onneksi sain myöhemmin toisen lääkärin, joka totes että asiahan ei ennen synnytystä parane päinvastoi ja kirjotti lopulta kolme viikkoa sairaslomaa äitiysloman alkuun asti.

Avatar

Sängyssä kääntyminen loppuraskaudesta on sellainen operaatio, että koko sänky heiluu. Mut pakkohan se on kääntyä harva se tunti, ettei toinen kylki puudu liikaa. (Vasta raskauden jälkeen osaa arvostaa mukavia tavallisia nukkumisasentoja.)

Avatar

Turvonneet jalat jotka tekevät kävelemisestä tuskaa!

Anette - Operaatio Äiti.

Auts!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä