sormustin - Banneri

Rakastan jouluvalmisteluja ja joulukalentereita. Lasten joulukalenteri oli viime jouluna hiirien seikkailuja. Mietin, millaisen joulukalenterin itse haluaisin, mutta mikään ei innostanut, kun en oikein tarvitse mitään. Siksi päätin osallistua Niina Laitisen Ave Maria -joulukalenteri-yhteisneulontaan. Joulukalenterini oli siis villasukat, jotka neulottiin pikku pätkä kerrallaan päivittäin.

kuvioneule villasukat

Neuloessa ajattelee sukkien saajaa

Mietin, kenelle neuloisin nuo joulukalenterin villasukat. Lopulta päädyin neulomaan sukat itselleni. Usein neuloessaan ajattelee lempeitä ajatuksia neuleen saajasta. Koin, että nyt oli oikea hetki ajatella noita lempeitä ajatuksia itsestä. Esimerkiksi, että kylläpä olet muuten hienosti jaksanut tämän poikkeuksellisen vuoden, hei nyt on hyvä hetki hengähtää ja neuloa ihan rauhassa, tämä hetki on sinulle nyt ja tämä hetki on sinulle myös myöhemmin, kun sukat ovat valmiit.

 

Ave Maria -villasukat ovat runolliset

Neuloin villasukat 3-puikoilla Kaupunkilangan Rotvalli-langasta kolmosen puikoilla. Kuviointi on todella kaunis ja suorastaan runollinen. Sukat ovat kerrassaan kauniit ja ihanat. Iloitsen ja nautin joka kerta sukkia jalkaan vetäessä. Tämä oli paras joulukalenteri!

Ave Maria -villasukat

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X