sormustin - Banneri

Vaikka itse olen hyvin pelkistetyn sisustuksen ystävä, olen ihaillut boheemia boho-tyyliä jo hetken. Luonnonmateriaalit ja rentous kiehtovat boho-sistustuksessa – ehkä kotimme kliininen valkoinen ja musta kaipaavat nyt vastakohtia. Pikkuruinen rento tuulahdus kotiimme tuli kuin vahingossa. Kakkosluokkalaisen Een huoneesta päätyi siivouksen yhteydessä kirppiskoriin pinkki peili. Peilistä löytyi vanhoja tarroja ja tarrojen liimoja. Oli kukan yhdestä terälehdestä myös lohjennut pala. Olin jo kiikuttamassa parhaat päivänsä nähnyttä peiliä roskikseen, sillä kirppikseltä en uskonut sitä kenenkään ostavan, kunnes syntyi idea.

köydellä tuunattu boho-peili

Irrotin peilin kehyksestä ja maalasin kehystä hieman valkoisella kalkkimaalispraylla, jotta pinkki ei hohtaisi mistään välistä. Sitten kiinnitin kuumaliimalla kässävarastoista löytämiäni köyden pätkiä peilin ympärille. Kuumaliima toimi myös hyvänä päättelynä köydelle, kuumaliimalla käsitelty köyden pää ei purkaannu.

vanha kukkapeili

Yritin pelastaa ensin peiliä poistamalla tarrat, mutta sitten tulikin parempi idea.

Peilistä tuli ihana pieni yksityiskohta kapeaan kellarikäytävään. Vielä ei koko huushollin sisustus muuttunut tämän peilin myötä, eikä boho minun juttuni täysin olekaan, mutta tämä pieni yksityiskohta tuntuu avaavan kotiimme mahdollisuuksia myös muille kuin valkoisille ja mustille jutuille. Peilin seuraksi pääsi puoliympyrän muotoinen makramee. Kokonaisuus huutaa kolmatta asiaa, katsotaan, mitä siihen vielä askartelisin.

köydellä tuunattu peili

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X