sormustin - Banneri

Elvi-laukku on tämän kevään somehitti

Elvi-laukku

Käsityövillitykset on ihania! Kun näin ekan kerran Elvi-laukun, ajattelin, että ihana mutta varppina monimutkainen tehdä. Pian @h_nnab julkaisi ohjeen laukkuun instastooreissaan ja sen jälkeen ei olekaan näkynyt päivää, ettei laukku ponnahtaisi esiin instagramin kuvavirrassa! Elvistä tuli aivan ihana hitti!

Olkalaukun yksityiskohta

Elvi-laukun hittiyden takana on varmasti ihanan persoonallinen muoto, mutta ehdottomasti myös laukun ompelemisen helppous. Laukku valmistuu sutjakkaasti ja onnistuu aloittelijaltakin. Laukkua saa kuitenkin varioitua haastavammaksi lisäämällä vuoria tai muita yksityiskohtia, kokoa ja muotoakin voi muunnella muuttamalla kangaskappaleen kokoa, makkaroiden leveyttä ja lukumäärää jne. Laskokset saa muuten siisteimmin ommeltua, kun laskosten paikat piirtää ensin liiturissalla!

Olkalaukku tekonahkasta

Itse ostin nahkajäljitelmäkangasta Eurokankaan palalaarista. Vetoketjun kera ostoksille tuli hintaa 4,5 €, ei paha. En tehnyt pikkulaukkuun vuoria, mutta lisäsin siihen parit metalliset yksityiskohdat kantohihnaan – ne tekevät aina laukuista hieman viimeistellymmän näköisiä. D-renkaat on napattu talteen jostain päiviensä päähän tulleesta kassista. Sisarniitit löytyivät mummilta perityistä käsityötarvikkeista. ”Makkaralaskoksia” on laukussa 17 kappaletta, ja tein ne 3 cm välein.  Laukku on kerrassaan soma ja ihana! Sinne mahtuu hyvin rahapussin, kännykän ja avaimien lisäksi myös pari vaippaa, neuvolakortti ja suklaapatukka.

Joko sinä olet ommellut oman Elvisi?

Anni

 

PS. Jos kaipaat lisää laukkuinspiraatiota, tsekkaa laukku korkkikangasyksityiskohdilla sekä pupu-laukku, johon löytyy kaavakin!

 

 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Kiitos😊 yritän saada yhtä nätin näköisen👌

Avatar

Kuinka tässä olet nuo päädyt ommellut?

Anni Ignatius

Olen kääntänyt päät vähän niin kuin vastakkain olevien M-kirjainten muotoon ja ommellut päältä. Ripustuslenkki tulee tuohon väliin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä