sormustin - Banneri

Kun esikoisemme syntyi, luulin, että tulisi prinsessavaihe ja nukkevaihe ja pinkki-hörselö-iik-vaihe. Mutta ei tullut eikä se haitannut laisinkaan. Meillä alkoi eläinvaihe, joka on kestänyt nyt sen seitsemän vuotta. Siksi en ajatellut erityisesti, että keskimmäisemmälläkään tulisi mitään stereotyyppisiä poika-vaiheita, samoja eläin- ja keittiöleikkejä ovat leikkineet isosiskon kanssa. Kunnes Aa näki pienen pätkän Batman-pelin traileria. Silmät laajenivat ja suu loksahti auki. Siitä lähtien Batman on ollut kovin juttu ikinä! Tsiuh pow bang ja sitten lentoon kohti taivaita. Brion ratsastettava mäyräkoira on mahtava bat-mobiili ja musta viitta ehdoton asuste. Koska siskonsa sai muutama viikko sitten kissapiponsa, oli pikkuveljen aika saada omansa. Mutta ei kissapipo, vaan Batman-pipo. Eli ”bättäni-pipo”!

Batman-pipo

Valitsin lankalaatikosta jämälankoja Batman-pipoon, käytin Drops Nordia (50g/170m) sekä Katian Seta tweediä (100g/400m) yhdessä. Batman-pipo valmistui täsmälleen samalla tavoin kuin kissapipo, jonka ohje on täälläBatmaniksi pipo muuttuu vasta loppuvaiheessa, jolloin ommellaan korvat, mutta toiseen suuntaan kuin kissapipossa.

Batman-pipo

Kun olet ommellut päälakisauman kiinni, pujota lanka pipon sivuun 10 kerroksen päähän yläreunasta. Taita tästä kohdasta pipon kulma ylöspäin siten, että pipon sivu, jossa lanka on, ja päälakisauma kohtaavat. Korva tulee siis toiseen suuntaan kuin kissapipossa. Tee muutama pisto tähän kohtaan niin, että pipon sivu kiinnittyy päälakisaumaan. Sen jälkeen nosta korva pystyyn, pujota sama lanka puoliväliin korvaa ja kiinnitä korva tästä kohdasta pidemmälle päälakisaumaan. Näin Batmanin korvat pysyvät pystyssä pipossa. Lopuksi voit halutessasi kirjoa heijastinlangalla pipon etupuolelle tuimat kulmakarvat.

Batman-pipo

Tällä pipolla on ropissut äiti-pisteitä kunnolla. Pipoa on esitelty kavereille ja sukulaisille, ventovieraillekin. Bättäni liitelee sisällä ja ulkona, puolustaa pahiksilta ja mörökölleiltä. Katsotaan, miten kauan tämä vaihe kestää!

Batman-pipo

Vekkuli-ilmeen kera toivotan ihanaa viikonloppua!

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X