sormustin - Banneri

Joululahjojen itse tekeminen on minulle lähes periaatekysymys. Alunperin motivaatio itse tehtyihin lahjoihin on noussut rahan säästämisestä, kun opiskeluaikoina rahaa ei ollut juurikaan. Vaikka rahan säästäminen ei olekaan enää se motivaattori numero yksi, itse tehden säästää kyllä. Koska haluan muistaa monia perheemme elämässä olevia ihmisiä, niin kummeja, mummeja kuin hoitotätejä, opeja ja harrastuksissa olevia aikuisia, on itse tehdyt joululahjat tultava aika lailla liukuhihnalta. Tässä muutamia helppoja ideoita liukuhihnalahjoihin, jotka ehtii oikein hyvin valmistaa vielä itse!

pyykkietikka

Tänä vuonna useampaan pakettiin sujahtaa itse tehtyä pyykkietikkaa – se on käytännöllinen, kuluva tuote, ja kun sen antaa sievässä pullossa, on lahja kauniskin. Nämä lasipullot löytyivät Ikeasta. Sisuksissa on pyykkietikkaa reseptillä 5 dl väkiviinaetikkaa ja 15 tippaa Puhdas pyykki-nimistä tuoksuöljyä. Näiden tekemisessä sai myös Ee olla mukana!

pyyhemerkit

Joihinkin paketteihin saattaa sujahtaa myös näitä pyyhemerkkejä. Meillä nämä ovat olleet aivan täydellisen hyviä, ei mene sekaisin keittiö- eikä astiapyyhkeet, eikä myös muutkaan pyyhkeet, sillä kaikkien meidän perheen jäsenten pyyhkeet on nyt nimikoitu näillä helpoilla pyyhemerkeillä.

kestohedelmäpussit

Mites olisi lahjaksi kestohedelmäpussi hedelmiä sisällään? Ohje hedelmäpusseihin löytyy täältä.

saippuapussi

Itse tehty saippuapussi on myös ihana ja käytännöllinen lahja! Meillä suihkusaippua on ollut tällaisessa pussissa koko syksyn ja se on ollut todella käytännöllinen ja hyvä. Ohje löytyy täältä.

pieni kranssi

Jos lahjaa ei valmista itse, oma kädenjälki voi näkyä vaikkapa sitten paketoinnissa! Paketeista saa kauniin persoonalliset, jos niihin lisää pienet kranssit. Ohje minikransseihin löytyy täältä.

 

Muita nopeita ja jouluisia ideoita lahjaksi ovat myös joulukalenterin luukuista paljastuneet mehiläisvahakynttilät, päällystetyt hyasintit sekä Rakkaudella Hennan -blogin kauratyynyt.

Mitkä ovat sinun vinkkisi viime hetken itse tehtyihin joululahjoihin?

 

Joulumielellä,

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X