sormustin - Banneri
kalenterin kannet

Syksyyn ehdottomasti kuuluu pienet uudet jutut, joista saa iloa ja buustia (pitkän) loman jälkeen alkavaan arkeen. Itse palaan useamman vuoden hoitovapaa-pätkätyö-freelance-kauden jälkeen nyt päivätöihin luokanopettajaksi ja se kyllä vähän jännittää, sillä tavalla mukavasti, perhosina vatsassa. Ajattelin, että tarvitsen jotain uutta ja piristävää alkavaan uudenlaiseen arkeen. Ompelin itselleni uudet kalenterin kannet sekä samaan sarjaan penaalin ihanasta vahakankaasta, jonka löysin Tampereen reissultani Kangaskauppa Tekstiili Fihlistä. Video-ohjeen vahakankaisiin kalenterin kansiin löydät sormustimen igtv:stä.

Kalenterin kannet pitävät huolen siitä, että tunnistan oman kalenterini. Toki myös kannet tekevät kalenterini persoonalliseksi ja muista erottuvaksi. Jos kaipaat lisäosia kalenterin kansiin, katso vinkit ja ohjeet kynäpidikkeelle, lisätaskuille ja muille täältä.

Ompelin penaalin samaan sarjaan. Penaali valmistui helpolla neljän sauman penaalin ohjeella. Siihen löydät video-ohjeen esimerkiksi Kototeon tallennetuista stooreista.

 

penaali ja kalenterin kannet

Syksy vaatii aina monenlaisia hankintoja/käsitöitä. Nyt kun kalenterin kannet ja penaali on valmiina, on aika siirtyä seuraaviin välttämättömyyksiin, kuten lasten tossuihin, joihin ohje löytyy täältä. Olen tuolla sormustimen facebook-sivuilla jakanut päivittäin nyt elokuun alun ajan linkkejä syksyisiin käsitöihin, kuten juuri tossuihin – tule sinne seuraamaan, mitä muuta voisi valmistaa itse tulevaan syksyyn!

 

Ihania elokuisia tuulia!

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X