sormustin - Banneri

Vappu kyllä suosi säillään tänä vuonna todella! Tuo aurinko helli niin, että sydäntä lämmitti. Ulkoilun jälkeen selailin pinterestiä ja törmäsin hauskoihin paperille kirjottuihin kirjaimiin. Siitä syntyi inspiraatio ja halusin ehdottomasti kirjoa sanan KESÄ. Minulle kesä edustaa valoa, lepoa, lempeyttä, yhdessäoloa ja muutenkin olen valoisaan vuodenaikaan paremmalla tuulella. Kesällä saa latautua, tavata ystäviä ja hengähtää hetken. Kesä ja kesän odotus on aina toiveikasta. KESÄ-kirjonta muistuttaa minulle, että se kesä tulee aina uudelleen, ja nyt saa nauttia, kun se on aivan juuri nurkan takana.

kesä ompelukuva kirjonta

Tulosta ja tee KESÄ-kirjonta

Lähdin suunnittelemaan kirjontamallia paksujen kirjaimien mukaan. KESÄ-kirjontamallin voi tulostaa

pdf-muodossa täältä

suoraan paksummalle paperille ja kirjoa siihen – tästä syystä mallissa ei ole ääriviivoja, jotta ne eivät jää pilkottamaan langan alta. Tai sitten mallin voi tulostaa ja painella neulalla reiät tulostetun mallin läpi. Toki pelkkiä reikiä katsomalla voi joutua hetken pohtimaan, että mihin reikään tästä pitäisikään lanka vetää… Tämä kirjonta on siis sopiva pieni aivopähkinä!

kesä kirjontamalli ompelukuva
kesä kirjontamalli ompelukuva

Tulostettavat kirjottavat jutut on tosi kivoja matalan kynnyksen kässäjuttuja. Kissanpäivät-ompelukuvat voit tulostaa täältä. Kirjontakouluni postaukset löydät täältä ja lisää kirjontainspiraatiota täältä. Kirjonta on minulle todella mieleistä kesäkässäilyä, kun se on niin maadoittavaa ja rauhoittavaa ja kirjontatyö ei vie kassissa juurikaan tilaa. Suosittelen siis testaamaan – kirjonta saattaa viedä mukanaan!

Anni

instagram l facebook

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X