sormustin - Banneri

Kirja saatu arvostelukappaleena.

Pari vuotta sitten Emma Rapala ja Iisa Juva julkaisivat aivan hurmaavan Leikki leikkinä -kirjan, jossa oli paljon ideoita ja ohjeita lasten kanssa tehtäviin taidehetkiin – kirjoitin kirjasta täällä.  Nyt tänä keväänä samat kirjoittajat julkaisivat Leikki Leikkinä pihalla -kirjan, joka keskittyy lapsiperheen luoviin hetkiin ulkona tai luonnonmateriaaleilla. Esipuheessa kirjoittajat kirjoittavat näin: ”Luovalle toiminnalle ei tarvitse asettaa liian kunnianhimoisia tavoitteita. Tärkeintä on ilo ja yhdessäolo.” Aivan ihana periaate ja ajatus!

Leikki leikkinä pihalla -kirja

Leikki leikkinä pihalla tarjoaa luovia hetkiä sisälle ja ulos

Kirja jakaantuu neljään osaan: Luonnon värit ja materiaalit, askartelut ja taideteokset, lelut ja leikit sekä toimintaa ulkona. Kirja herättelee tajuamaan, mikä potentiaali luonnossa onkaan taidehetkien näkökulmasta ja mitä kaikkea voikaan luonnonmateriaaleista rakentaa. Parasta ideoissa on, että niitä voi soveltaa ja niitä voi toteuttaa yhdessä lasten kanssa – mielekästä tekemistä koko perheelle.

Leikki leikkinä pihalla -kirja Leikki leikkinä pihalla -kirja

Kuvat ovat taattua Leikki leikkinä -laatua ja -tyyliä. Kirjassa on paljon värejä ja ilahduttavia yksityiskohtia. Iloitsin suuresti myös kuvista, jossa oltiin luovan toiminnan äärellä. Kirja on miellyttävä katsoa ja selata ja puuhailukuvat innostavat kokeilemaan tekemistä itsekin.

Leikki leikkinä pihalla -kirja

Kirja sopii mainiosti perheellisille mutta myös lasten kanssa työskenteleville. Vaikka kuvissa vilahtelee alle kouluikäisiä lapsia, sopii useat ideat myös isompien kanssa tehtäviksi, ideoita kun voi eriyttää ylöspäin todella helposti. Suosittelen kirjaa siis kaikille luovista hetkistä pitäville!

 

Anni

facebook | instagram

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X