sormustin - Banneri

Olin ilahtunut, kun kuulin uudesta käsityökonseptista: Joka kuukausi ilmestyy uusi yllätyslaatikko, OleleeBox, joka kutsuu kokeilemaan erilaisia käsityötekniikoita. Laatikosta löytyy materiaalit sekä kuvalliset ohjeet uuteen käsityötekniikkaan. Mitään muuta ei tarvitse löytyä omasta takaa kuin sakset. Ihan ensimmäinen OleleeBox piti sisällään aivan todella kauniin poronsarvi-makrameetyön. Tammikuun makramee-tarvikepaketti oli niin iso hitti, että sitä saa onneksi tilattua edelleen!

Koodilla sormustin10 saat olelee.fi -verkkokaupan hinnoista 10% alennuksen.

makramee poronsarvi

Poronsarvi-makramee koukutti solmeilemaan

En ole kauheasti perehtynyt makramee-maailmaan, vaikka toki muutamia kokeiluja olenkin tehnyt – katso ohjeeni pallosolmu-makrameehen täältä. En kuitenkaan ole osannut tarttua monimutkaisempiin makrameetöihin.  OleleeBoxin makramee opetti useita erilaisia solmuja, joten vaikka muutamat perussolmut olivat minulle tuttuja, opin paljon uuttakin. Minun piti tehdä työtä ihan rauhassa, mutta solmeilin sen valmiiksi melkeinpä yhdeltä istumalta. Oli niin koukuttavaa nähdä, kun solmut alkoivat muodostaa kauniita kokonaisuuksia.

makramee tarvikepaketti

Tarvikepaketissa tullut sarvi teki työstä todella tyylikkään – eipä olisi muutoin tullut ostettua poronsarvea makrameen kokeilua varten. Työskentelystä teki erityisen helppoa myös se, että tarvikepaketista löytyi sopiva määrä makrameelankaa oikeaan mittaan leikattuna ja nätisti pakattuna. Ei siis tarvinnut tehdä mitään ylimääräisiä mittailuja, vaan pääsi heti suoraan työn touhuun! Ihan parasta!

 

OleleeBox sopii aloittelijoillekin

OleleeBoxin yllätyspaketit ovat suunnattu teemoiltaan aikuisille, mutta nuoremmatkin selviävät ohjeista, jos käsityökärpänen on puraissut. Etukäteen tarvitsee omistaa vain sakset. Kuvalliset ohjeet opastavat uudessa tekniikassa, joten OleleeBox ei ole mikään vain himokässäilijän juttu, vaan sopii aloittelijallekin. Itse himokässäilijänä olen myös todella innostunut käsityöbokseista, sillä kaikkea en suinkaan ole ehtinyt vielä kokeilla. Kokeillessa ärsyttää ajatus jämäkeristä ja muista jämämateriaaleista, mutta niitä ei näissä yllätysbokseissa tule. Boksin hinnat ovat alkaen 19,95€/kk (sis. pk) ja  OleleeBoxia voi tilata 1kk, 3kk, 6kk sekä 12 kk erissä. Ja tätä tammikuun makramee-tarvikepakettiakin saa edelleen!

Koodilla sormustin10 saat 10% alennuksen kaikista olelee.fi-verkkokaupan tuotteista ja tilauksista, myös alennetuista hinnoista. Verkkokauppaan pääset tästä.

makramee olelee.fi

Nyt odottelen innolla helmikuun OleleeBoxia – olen nähnyt laatikosta pieniä teasereita ja näyttäisi, että siellä on jonkinlaista massaa, villi veikkaukseni on, että fimoa, mutta en ole ihan varma! Tätä oikeastaan toivoisin, koska en ole perehtynyt kauheasti massatöihinkään, vähän kokeillut vain joskus. Mutta saapa nähdä, mitä sieltä paljastuu!

 

Käsityöiloa!

Anni

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anni Ignatius

Anni Ignatius

Käsillä tekemiseen hurahtanut äiti, opettaja, haaveilija ja ideapankki. Jos sen voi tehdä itse, itse sen myös teen.

Arkisto

X