3-kymppiset ensikertalaiset vol.11 <3

@Adiela88, no onpa kummaa! Mitkä dpot sulla nyt onkaan? Voisko ovis olla ollut oletettua myöhemmin?

Mullakin menkat antaa vähän odotuttaa itseään, nyt siis dpo15 ja kp27 laskujen mukaan, mutta ovis voi hyvin olla ollut päivän-pari myöhemminkin eli en vielä laske myöhästyneiksi. Täällä lauantaina tuli tuhrua, sen jälkeen on vaan ollut kuivaa ja ihan aavistus väriä, tänään hitunen punaista taas ja semmonen menkkoja enteilevän "raskas" olo. Tein eilen illalla apteekin testin ja sekin näytti negaa. Ovistestitkin on sen yhden melkein-tasavahvan jälkeen haalistuneet. Aika vahvaa viivaa voi siis ovistestiin negakierron lopussa saada.

@Abby87 Hyvältä näyttää (y)!

@atvk87 Ei sitä koskaan tiedä vaikka tärppäis saman tien (y)!
 
@Lallastiina Mä en itseasiassa tiedä.(n) Mulla on kierrot ollut tosi sekaisin sen jälkeen kun jätin ehkäisyrenkaan pois ja en oo enää aikoihin pongannut ovulaatiotakaan. Saatiin kerran talleteltua tässä kierrossa ja jos ovis ois ollut siinä niin nyt ois joku dpo 13 paikkeilla. Kalliiks tulee tää kierto :ROFLMAO: Nyt tosin taas enemmän sellasia menkat alkaa tuntemuksia...

Sullakin jännät paikat siellä. Hyvinhän se plussa voi sullekin vielä pärähtää! (y)
 
Joo-o, sovittiin miehen kanssa että teen testin vasta perjantaina ennen reissua, mutta sorruin eilen ja negahan se oli. Menkkoja ei näy, ei kuulu, mut ne tuntemuksetkin on kadonneet. Nyt ois kp31. Mietin vaan, että jos tää kierto kauheesti venyy, niin onhan oviskin voinut olla ihan eri aikaan? Yleensä on ollu just kp10-12, vaikkei sitä pitäiskään olla renkaan kanssa, mutta ne oireet.
@Adiela88 meillähän on ihan sama tilanne! Paitsi mulla ei oo ollu tuhrua. Toivotaan silti, vaikka se on ärsyttävää!
@Lallastiina onhan tossa vielä mahiksia!

Epätietoisuus on kyllä pahinta aina ja kaikessa!
 
Viimeksi muokattu:
@atvk87 Hyvinkin mahdollista, jos et oo varma oviksen ajankohdasta. Jos ovis myöhästyy niin silloin siirtyy menkatkin vastaavasti, koska lukemani mukaan se oviksesta menkkoihin kuluva vaihe eli luteaalivaihe on yhdellä ihmisellä yleensä aina suunnilleen saman pituinen kierrosta toiseen. Mullahan oli edellisessä kierrossa ovisplussa vasta kp 24 ja kierrosta tulikin sitten 39-päiväinen.

Täällä näyttäis siltä, että kp1 tänään ja yk 4 tm:n jälkeen käynnistyy (ja jos ihan alusta asti lasketaan niin taitais olla kaikkiaan yk 21 (n)!)
 
Mullahan oli edellisessä kierrossa ovisplussa vasta kp 24 ja kierrosta tulikin sitten 39-päiväinen.
Joka päivä oppii jotain uutta! Tikutitko sitä sit monta päivää putkeen ja milloin aloitit testauksen? Onhan tossa mennykin jo kauan, toivottavasti nyt tämä kierto olis sulle onnekas!
Eli sit ku uus kierto alkaa, niin pystyn laskemaan koska se ovis oli, jos oli. Ei kai sitä joka kuukausi välttämättä tuukaan. Sillon ns normipäivinä (voiko edes puhua normista kun eka luomukierto) odottelin ja kuulostelin, mut ei mitään ja sit siitä viis päivää myöhemmin tikuttelin, mut kaikki sellasia, et kontrolliviiva oli vahvempi eli testin ohjeen mukaan negoja, eikä kolmessa päivässä miksikään muuttuneet. Ois kyllä helpotus aloittaa uus kierto ja ihan eri ohjeilla ja tiedoillakin pääsis tekemään. Hahhah. Onneks meillä on muutenkin seksiä usein, ei nyt joka päivä, mutta varmasti tarpeeks usein, että jos onnistuu, niin onnistuisi ilman testejä jne, mutta koska pakko. :X3:
 
@atvk87 Joo kyllä taisin siinä pitkässä kierrossa tikuttaa joka päivä parin viikon ajan jostain kp10:stä lähtien... Kului testi jos toinenkin :rolleyes:. Onneks oli niitä netin halpiksia eikä mitään digitestejä!

Periaatteessahan jos pitkin kiertoa jaksaa talletella 2-3 päivän välein niin pitäis olla hyvät mahkut tärppiin, vaikkei oviksen tarkkaa ajankohtaa bongaisikaan :).
 
  • Tykkää
Reactions: atvk87
23.8.2017



***Lisäys- ja muutospyynnöt listaan punaisella, kiitos!​
Nimimerkki.........Ikä.....Kiertopv/pituus......yk.......luomu/lääk.kierto

Shuubiduu..........31v.......kp 33/30..............yk 8...........luomu
_kiki_..................34v.......kp 31/28..............yk 1...........luomu
Atvk87................30v.......kp 30/?..................yk1...........luomu
Suziella...............35v.......kp 26/29?.............yk 1............luomu
histamiinihepo....30v.......kp 23/30-40.........yk 2...........luomu
ToukkaHaave87..30v....kp 19/29...................yk9.........lz+b+pr+t
Genmaicha..........34v......kp 15/28.................yk 1..........luomu
hill4.....................37v.......kp 14/26-29...........yk 10...........lz
Abby87...............30v.......kp 14/28...............yk 2..........luomu
Vesinokkaeläin....31v.......kp 9/28..............yk 2..........luomu
Lallastiina............36v......kp 1/28?........yk 4 (tm jälk.)..luget


c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget/lutinus, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol, b=bemfola, or=orgalutran

Taustalla:
Kicumisu, Iitukka81, Pikkumyy0285, janna83, Sonara, Keinuilija, Muruhaave, Shih, Mimm1, Vauvakuume85, Ingaliini, Ihanapa


Plussanneet 2016 ja plussauspäivät:

PikkuPöllö..........32v...........yk 7..............23.1.
Sekopuolinen..........................................22.3.
Lillans.................37v.........yk2(13)..........3.
Särki...................31v.........yk 1...............29.4.
Sonara................37v.........yk11..............31.5. (biokemiallinen)
Piinamiina...........34v.........yk3................28.5.
Mustikk4.............28v.........yk19..............21.6. 1.IVF/tuoresiirto
Sonara................37v.........yk12.............29.6. (tuulimuna)
hill4....................36v...........ya 4/16.........luomu (keskenmeno)
Maya.................31v............ yk 1..............luomu
Liinu_................3xv............yk 3..............luomu
mamihaave.......33v...........yk 6..............luomu
miu84................32v..........ya 11/13........2.11. luomu
BlackCat........................ya 1/14..........26.12. 1.ICSI/tuoresiirto
ReiRei85...........31v.......yk 6................

Plussanneet 2017 ja plussauspäivät:
Sinikukkanen......34v..........yk 18.............7.2. 1. PAS
Lallastiina...........35v..........yk 17.............7.2. luomu (tm)
Avokado83.........34v.....ya 01/16…........19.2. luomu
Taaartsan............35v........yk 2................6.4. luomu
Miinula................32v.........yk 13.............10.5. luomu
MamaBlue..........38v.........yk 12.............14.5. lz
Maaria1980........37v.........yk 3/8...........29.5. luomu
SannuB...............33v.........yk 5...............1.6. luomu
IinesAnkka82.....34v..........yk 7..............20.6 luomu
Risukko..............29v.........yk 3..............28.6. luomu
Mamushka.........32v..........yk 6.............11.7. luomu
Jesy....................34v.........yk 2.............18.7. luomu
Sano Pirkka........34v........yk10.............30.6 luomu


Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle.
 
@atvk87 saatoit kyllä tuntea ovulaation renkaan kanssa. Mä kanssa käytin aiemmin ehkäisyrengasta ja tunsin vuorokuukausina kipua alavatsalla vasemmalla ja oikealla. Juurikin oletetun ovulaation aikaan niin ajattelin vaan että todennäköisesti hormonimäärä ei riittänyt ovulaation estoon...
 
Raportoinpa tänne välillä: eilen tehtiin toinen inssi tähän Letroilla avustettuun kiertoon. Kaksi isoa follikkelia ultrassa aiemmin oli ja inssihetkellä oli molemmat juuri puhjenneet, joten pieni kaksosraskauden mahdollisuus on - toisaalta raskautuminen todennäköisempää kuin yhdellä follikkelilla. Piinapäiviä eletään, perjantaina pitää aloittaa taas keltarauhastukilääkitys. Tuossa parin viikon päästä sitten tietää tuloksen taas. Pistettiin Pregnyl ennen inssiä, niin ei voi kauhean paljon etukäteen alkaa testaillakaan ettei tule väärää plussaa.

@Lallastiina pahoittelut uudesta kierrosta... (n) Oliko teillä suunnitteilla jotain hoitoja jatkossa?
 
Kp32 ja tein testin, mutta negaahan se näyttää. Just vollotin miehen paidan märäks.
Voi ku sais järkeä päähän! Tai siis alkais nyt se uus kierto!
Jos tosiaan on niin, että ehkäisyn lopettamisen jälkeen eka kierto ois just paras mahdollinen ja sen jälkeen voi kestää kauemmin. Niin kuinka reilua, ettei ovuloi sit lainkaan siinä kierrossa. :(
Mitä jos mä en oo hedelmällinen jne. Tällaisia ajatuksia pyörii päässä.
Anteeksi tällainen avautuminen. (n)
 
Voi harmi @atvk87 :unsure: Jotenkin samaistun kyllä sun tunteeseen. Mä oon kans ollut tosi surkeena kun menkkoja ei oo kuulunut mutta testit ihan puhdasta negaa. Toki tiedän että mulla on Pcos rasitteneena, mutta silti se tuntuu pahalta. Mäkin vaan toivoisin et ois ees kierrot normaaleita, niin tietäis suunnilleen millon ees yrittää. Tässä tää on vaan ihan arpapeliä. :poop::cry:
 
@atvk87 tuttuja noi äkilliset epätoivot ja varmuus siitä et jotain pahasti pielessä, vaikka mullakin tosiaan yk2 vasta ja tietää että "ei pitäis". Mutta tunnereaktiot on normaali juttu ja parempi purkaa kuin kasata sisään. Eli yritän olla itselleni armollinen siitä että yritän hyväksyä epärationaalisetkin tuntemukset. Vaikka ei aina helppoa ole.

Liityn myös ovulaatiovaikeilijoiden kerhoon. Viime perjantaina tosiaan tikutin selkeän ovulaation (ja oireita oli), sillon kp 18 suunnalla. No ovulaatio-oireet jatkunut, ja siksi tikutin viikollakin - onneksi halpistikkuja - ja tulos et miltei, ei ihan. Nyt sitten tänään kp25 pärähti taas ihan kunnon tulos tikkuun... Eli mitä luultavimmin ovis on myöhästynyt tai koska on epäilty että oviksen kanssa on ongelmia - pitkä kierto, tutkimuksia tulossa - voikohan olla että ovis ikään kuin yrittää tulla, mutta ei onnistu? Voisin kuvitella et jotkin hormonihäikät aiheuttaa tällästä ja niitä menossa testaamaan. Estrogeenidominanssi tai mitä näitä on? Että ovulaatio ei onnistu vaikka keho siihen valmistautuu?

Toivottavasti muutaman viikon päästä viisaampi. Tällä viikolla kuitenkin talleteltu ja tänään/huomenna myös tarkoitus. Hengessä et "jos se kuitenkin tapahtuis lopulta".
 
Siis hetkinen kp29 ja tänään lauantaina piti alkaa menkat... oli hirvee päivä töissä, tulossa vähintään lomautukset ja kaikkee muutakin sattunut. Ajattelin, et otan lasin viiniä mut testaan varoiks, vaikkei mitään raskausoireita oo ollukkaan.

No jäi viinit juomatta :) mitä ihmettä? Yk 1 ja ainut oire oli ärtyneisyys nyt lähiaikoina... onks tää totta? :D
 

Attachments

Onnea Suziella! (y)

Täällä uusi kirjoittaja. Ikää 30v ja ollaan aloitettu yrittäminen miehen kanssa. En ole ikinä ollut mikään lapsirakas, vaikka kuitenkin omista lapsista on puhuttu jo kauan. Oli helppoa puhua "sitten joskus" ja nyt sitten oikeasti yritetään, mikä on tavallaan aika pelottavaakin (n) Nyt siis eka yritys meneillään ja jos oikein tulkitsin näitä keskustelun lyhenteitä, niin menossa kp 21/27-31. Olen syönyt vuosikausia pillereitä, joten ei mitään hajua missä kohtaa ovis on. Lisäksi kiertojen pituudet vaihtelee.
 
Takaisin sivistyksen pariin metsästä (y). Oli kyllä kiva reissu mutta myös rankka ja nyt voi keskittyä olennaiseen ;). Huomenna pitää keksiä joku paikka missä talletella kun ollaan anoppilassa käymässä :censored:. Laskennallisesti ovis tiistaina ja Ovia aloitti ns hedelmällisen jakson jo tänään. Torstai aamuna talleteltiin ennen metsään lähtöä niin päätin että siitä satsista osa saa olla vielä hengissä hoitamassa tämän päivän :cautious:.
 
Kiitos onnitteluista :)

Vielä testasin (sika kalliilla:cautious:) digillä, että uskoisi itsekin. Uskottava se on :LOL: Voisin siirtyä plussanneisiin varovaisin mielin, toivoen, että kaikki etenee hyvin. Eli;
Suziella.....35v........yk1......26.8

Tämä viikonloppu oli kyllä hurja, pahaa mieltä työasioiden vuoksi mutta suurta iloa tästä :) ja päätettiin, että kävi töiden suhteen mitä vaan, me selvitään(y) Mies on luonnollisesti ihan ilosta ymmyrkäisenä :LOL:

Plussatuulia kaikille muillekin (y)
 

Attachments

Oho, lipsahti...
Täällä kp23/dpo8 (??) ja kaikenlaistahan sitä on ehtiny itselleen kuvittelemaan. Nippailua ja paineen tunnetta alamahalla (enempi vasemmalla), aivastaessa tuntuu, että tyrä puhkee (alavatsaa viiltää niin perkuleesti) ja oikeelta puolelta selkään viiltää kun puukolla leikaten. Ainii, ja turvotus... AIVAN HELVETILLINEN!! Puolituttu kysyi kuntosalilla, että oonko raskaana... Totesin vaan, että kiitos kysymästä en, OLEN VAAN PULLUKKA ja siksi juoksen täällä hiirien juoksupyörässä.. :unsure:
Pregnylistä tänään 10pvä, mutta huomisaamuks ei oo vielä testejä.. Ja dpo9, ni tuskinpa siellä mitään vielä näkyis vaikka raskaana olisikin. Ajattelin pysyä tiukkana tuonne to-pe -akselille ja testailla vasta sitten. Kun polilta sanottiin, että menkkojen pitäis olkaa 2vkoa Pregnylistä, niin se olis perjantai. Ei tässä viikolla viittis pettyä negaan, mielummin sitten loppuviikosta pettyis menkkojen alkamiseen..
 
  • Tykkää
Reactions: Vesinokkaeläin
Onnea vielä @Suziella, toivottavasti plussatuulet tarttuisivat meihin muihinkin.

Omanapa: eilen ja tänään juilinut oikealta alavatsalta. Viime kierrossa oviskivut vasemmalla niin taitaa ovulaatio lähestyä. Eilen talleteltu, toivottavasti vaiva kannattaisi. Laskennallisesti ovulaatio kyllä pitäis olla vasta huomenna. Jospa tää tarkottais ainakin että jos ei nyt tärppää niin kierto ei kuitenkaan taas venyis...
 
Onnea @Suziella (y)! @hill4 :n ja @ToukkaHaave87 :n puolesta täällä kans jännätään... Tervetuloa @emmmis!

Täällä nyt kp6 ja valkkari jo vähän samankaltaista kuin viime kierrossa pari päivää ennen ovisplussaa :confused:. Vähän liian varhaista mun mielestä! Pitää siis alkaa testailla ajoissa. Tässä kierrossa otetaankin uusi ase kokeiluun, Pre-seed liukkari siis. Helpottanee ainakin jos useamman kerran aiotaan (ja ehditään) talletella, kun mun kroppa ja pää ei jaksa parin peräkkäisen kerran jälkeen oikeen enää innostua. Napsin myös maca-kapseleita, yleensähän meillä niitä ottaa mies. En ole kyllä suurempaa vaikutusta huomannut ainakaan vielä.

@hill4 kyseli hoidoista, viime syksynähän me käytiin yksityisellä sellaisella ilmaisella alkuarviointikäynnillä juttelemassa ja saatiin lähetteet tutkimuksiin. Suurin osa niistä on tehtykin, vain AMH tms. ja joku kromosomijuttu on tekemättä. Me katsotaan nyt kuitenkin vielä josko sittenkin onnistais luomuna, kun jo kerran saatiin raskaus alulle. Omasta pussista kun menee, niin varmaan mennään suoraan IVF:ään kulkematta inssiruudun kautta, jos hoitoihin päädytään.
 
Huomenta ja Onnea @Suziella!
Aina aattelin et mullekin kävis noin. Yk1:stä onnistuisi. Puhuttiin eilen kaverin kanssa siitä, et kaikkihan niin oottaa. Et ei kai kukaan jätä ehkäisyä pois ja oo että no toivottavasti raskaudun sit 2020 tammikuussa. :ROFLMAO:
Täällä Kp37 ja Ovia on jo kolme päivää sanonut, että tee testi. En tehnyt koska en halunnut pettyä. Paitsi tänä aamuna tein ja petyin, vaikken odottanutkaan mitään.
Kannattaako muuten lopettaa gelé royale nyt ku kierto on ns jumissa? Onko havaintoja? Foolihappoa kannattaa nyt noin muutenkin syödä ja se ei oo kauheen kallistakaan.
Kp37/28
 
Viimeksi muokattu:
@atvk87 mä niin tiedän ton tunteen kun kierto pitkittyy ja silti vaan negaa testeihin :unsure:. Gele royale on mulle ihan uus juttu. Kertosko joku lisää, en jaksais kännykällä googletella. Mä aloitin foolihapon jo vuodenvaihteessa (lastenlääkärikaveri pakotti ;)) mutta nyt ekan kierron lopussa vaihdoin mammavitamiineihin niin tulee muutkin vitskut. Onhan ne kalliimpia kuin normaalit, pitää näköjään maksaa enemmän siitä että A-vitamiinia ei ole mukana. En kuitenkaan ottais sen kanssa riskiä.
 

Yhteistyössä