♥ Esikoisesta haaveilijat ♥

@Jennipä, harmi ettei polilta tullut mitään lisäinfoa. Ärsyttävää tuollainen, että odotutetaan ja odotutetaan. Toivottavasti vika letrokierto olisi sitten se teidän kierto :) Tsemppiä!

@Clothball, pahoittelut uuteen kiertoon joutumisesta :/ Toivottavasti tämä olisi nyt sitten viimein se tärppikierto :) Päivitin tiedot.

@lovecoco, kurjaa, että kierrot venyvät noin. Onneksi terolutit (mainitsit terot viestissäsi, mutta listalla lukee letrot, päivitänkö?) sentään auttavat uuteen kiertoon, niin on taas mahdollisuuksia tärppiin :)

@syystyttö, onko viiva lähtenyt vahvistumaan? :)

@Abby87, tervetuloa takaisin. Varovaiset onnittelut haamusta :)


Flo ennustaa ovista perjantaille. Tein eilen aamulla tämän kierron ekan ovistestin ja negaahan se näytti, joskin viiva oli kyllä aika selkeä, ei siis mitään täysin blancoa. Tänä aamuna viiva oli hieman haaleampi, joten saa nyt nähdä, mihin suuntaan tästä mennään. Ehkä tänään oli vain lyhyempi pidätys takana tai pissa jostain muusta syystä laimeampaa. Katson huomisaamuna uudestaan, miltä vaikuttaa. Kaikki sormet ja varpaat ristissä nyt, että kierrot pysyisivät järkevinä, eikä rupeisi sekoilee mitään :)
 
Tänää töihin leikkii reipasta aspaa :/ Pientä menkkajomotusta selässä ja mahassa ei kovin pahaa sellasta, että varmuudeks otin särkylääkettä ettei ala töissä kramppaan pahemmin. Sais toi vuoto ny runsastua, että kaikki valuis pihalle nopeesti ja pääsis taas normaaliin elämään. Hcg labrojen tulos ei oo vielä tullu, kävin eilen puolilta päivin. Tosin eipä sillä arvolla kait enää mitää merkitystä oo, kunhan lähtee laskuun vaan. En tiä et koska on ja jos on kontrolli labra vai teenkö kotona vaa parin viikon päästä raskaustestin ja katon oisko jo nega..

Hämmentävää vaa ku ei lääkäri selittäny oikeen mitään. Keltarauhanen oli viel sunnuntaina näkyvissä, mut kai se on ihan normaalia ettei heti surkastu(n) No huomenna taas lääkärille, joka on eri lääkäri nii jos se vaikka selittäis paremmin..
Tää suru on iha jäätävää :(

Ja mun kaksoissisko on raskaana ja sillä on LA 3vk aiemmi ku mulla ois ollu :cry: "Kiva" kuunnella sen iloo raskaudesta ja oireita jne:( En vaa jaksa ees sanoo, että nyt ei oikee kiinnostais.. Ehkä pystyn viel iloitteen sen vauvastaki. Tai siis kolmas se sillo jo on. Tai sit vaa suren koko sen raskaus ajan ku LA:t oli nii lähekkäi :cry:
 
@Päppyrä voimia :cry:. Kumpa saisitte keskenmenon nopeasti alta pois ja yrityksen taas päälle. Jospa pääsisitte siskon kanssa nauttimaan yhtä aikaa raskausajasta, vaikka ei ehkä ihan niin samaan tahtiin. Kuitenkin tärppiin on hyvä mahdollisuus keskenmenon jälkeen, vaikka ei se ehkä nyt lohdutakkaan..

@Jahapa meillä oli lapsettomuuspolille ensiaika muistaakseni 3/17. Tämän jälkeen minun piti odottaa seuraavaa kiertoa (ei saanut syödä teroluteja) jossa minulle tehtiin aukiolotutkimus. Se oli 5/17. Tämän jälkeisessä kierrossa olisin voinut syödä ekan clomikuurin, mutta olimme ulkomailla juuri sillä viikolla, kun seurantaultra olisi pitänyt tehdä, joten jouduimme odottamaan hoidon aloitusta kesätauon yli. Eka clomikuuri oli 8/17, jossa annos ei ollut vielä riittävä. Seuraavassa kierrossa annos oli jo riittävä ja ovulaatio saatiin aikaiseksi, mutta clomien lääkelupa loppui suomesta, joten siirryttiin letroihin. Siitä eteenpäin olen sitten syönyt viisi kiertoa letroja, joissa olen ovuloinut hyvin kp 14-17 välillä, mutta raskaaksi en ole tullut. Nyt viimeinen letrokierto ja tämän jälkeen sitten jatkosuunnitelmat. Jotenkin tuntuu, että täällä odotellaan kanssa taas kesän yli seuraavaa hoitoa, ellei pidempääkin..
 
@Päppyrä Otan osaa menetykseen. Vaikka km tapahtuisi aikaisilla viikoilla, suru ja pettymys voi olla aivan yhtä suuri. Minulle tarjottiin kohdunulkoisen kohdalla myös tilaisuutta käydä keskustelemassa surusta neuvolassa, ja kävinkin. Vaikka oli sydäntäsärkevää mennä neuvolaan tämän asian kanssa eikä ensikäynnille, sain sieltä paljon apua asian käsittelyyn. Jos siis on mahdollista lääkärin tai muun ammattilaisen kanssa keskusteluun, suosittelen sitä, tai sitten purkamaan oloa jonkun läheisen kanssa. Voimia raskaaseen tilanteeseen!

@Abby87 Varovaiset onnittelut, toivottavasti viiva vahvistuu!

ON: Mä en oo nyt testaillut, kun eilen tuli muutama tippa punaista vuotoa iltakuuden aikaan. Epäilin menkkojen aluksi ja jätin testit ostamatta, mutta ei oo sen jälkeen vuotanut. Eiköhän ne menkat kuitenkin ala, katsotaan. Kiitokset kaikille vielä epämääräisen ulkomaalaistestini tulkinnoista (y)
 
Kp1/26 yk11
Tänään aukesi hanat ja nuo testit lensi roskiin. Pelkkää ärsytystä ja harmia vaan aiheuttaa ja turhaa toivoa. Ens kerralla perus liuskoja tilaukseen kun tarvii. Sain jopa meidän kraana vedestäkin heikon haamun niillä...
Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :unsure:
Pitää miehen kanssa käydä syvällinen keskustelu että aikooko se lähteä mun kanssa tutkimaan mistä kiikastaa, ettei mitään tapahdu.
 
Kiitos @Jennipä ja @syystyttö, mulle tarjottiin myös neuvolasta keskustelu aikaa, mutta huomenna meen psykologille jutteleen ja oli aika sovittu jo sinne niin en ny ottanu neuvolaan aikaa vastaan. Sanoivat, että koska vaan voi sinne varata ajan jos haluaa mennä jutteleen keskenmenosta.
Haluisin vaa päästä jo uuteen yritykseen mahdollisimman pian. Kerkisin jo ajatteleen, että haluanko edes jatkaa yritystä heti vai pitäisikö ottaa ehkäisy käyttöön hetkeksi uudestaan. Tulin kuitenki siihen tulokseen, että jatketaan yritystä uudestaan heti. Ainaki tiedän, että voin tulla raskaaksi, se vähän lohduttaa.
Jos/kun seuraava raskaus joskus alkaa niin se on varmasti pelottaa tosi paljon, että mitä jos taas käy huonosti.

Onneks kerroin hyville ystäville raskaudesta, vaikka tosi alussa se oli niin saa tukea myös nyt. Kerroin siis sellaisille ystäville, joista ajattelin, että keskenmenon sattuessa myös kertoisin siitä heille. Ja äidille kerroin myös viime torstaina kun tiputteli jo verta ja pelotti ja ahdisti, sunnuntaina sitten km:n toteemisen jälkeen laitoin äitillekkin viestin, että meni kesken. Helpottaa kun saa puhua aiheesta vaikkei se puhuminen olekkaan joka hetki helppoa. Mää oon sellanen ihminen, etten tykkää salailla ja padota omia asioita päähäni vaan puhun avoimesti myös vaikeista jutuista. Se on helpottanu elämää ja oloo niin paljon, kun sen taidon oppi.
 
Pahoittelut uuteen kiertoon joutumisesta @Abby87 ja muut!

@Jennipä Onpa harmi, että aika saattaa venyä pitkälle. Olisiko siellä mahdollista saada aika vähän nopeammin jos muuttaa hieman äänensävyä? Täälläpäin onnistui :D

@syystyttö Ikävää! Päivittelehän tänne kuitenkin että miltä näyttää.

@Päppyrä Hienoa, että pystyt puhumaan vaikeista asioista myös läheisille! Itsestäni en ole vielä löytänyt tuota ominaisuutta mikä olisi kyllä monesti tullut tarpeeseen. Tsemppiä!!

ON: Viimeiset letrot syön aamulla ja tosi outoo ettei ole mitään oiretta ollut ainakaan vielä. Pääsiäinen sekoittaa aikatauluja ja saatiin aika ultraan kp13 heti ensiviikon tiistaina. Toivottavasti jotain on oireettomuudesta huolimatta tapahtunut ja ovis venyisi tuonne pääsiäisen jälkeen vielä niin saatais inssi tehtyä!

Joku täällä puhui myös koiranpennun hankkimisesta ja omistamisesta, niin nuo koirat on kyllä paras tapa saada ajatukset muualle! Meille tulee myös toinen haukku vajaa kuukauden päästä ja on ihanaa saada ajatukset hetkeksi muualle tästä kaikesta...
 
Olen niin pahoillani :unsure: @Abby87 ja @Päppyrä kyllä on kova paikka... Onneksi päppyrä pystyt puhumaan asiasta ja saat sydäntä kevennettyä. Jaksamisia molemmille<3

Nyt on oman piinailun jännittävimmät ajat käsillä kun säännöllisesti kierrot olleet puolivuotta pituudeltaan 25-26 ja nyt mennään jo kp29! Tänä aamuna testasin ja ei olisi pitänyt negatiivinenhan se oli... Mutta mulla myöhäinen ovulaatio niin nyt vasta dpo 9-10 niin ehkä on toivoa
 
@syystyttö mitkä dpot sulla menossa? Niin kauan kun ei menkat ala on toivoo :) Vaikka tietysti tuossa kerkiää kaikkea miettiä ja pohtia.
Toivotaan, että jossei ole plussa nii ainakaan menkat ei odotuttais pitkään.

@Toiveli mulla oli tossa plussa kierrossa ovis viikon myöhemmin kun odotin. Dpo 13 aamuna testi oli viel nega, illalla iham haamujen haamu mut ei kuitenkaan viivanpaikka vaan oli väriä. Dpo 14 sain pc:n testiin selkeen plussan :) Toki aiempina päivinä sillon testasin onestepeillä, jotka onki iha surkeita. Mut siis dpo 13 ilta testi oli onestep ja haamun anto, mut aikalailla sai syynätä:D
Toivottavasti pian saisit plussan tikkuun :)
 
@Päppyrä Dposta ei ole hajuakaan, koska en oikeastaan miettinyt tässä kierrossa raskautumista juuri ollenkaan. Olin kp 17-20 reissussa ja ajattelin, että ovis osuu siihen kuten yleensä, joten toiveita tärpistä tässä kierrossa ei juuri ollut. Testejä en tehnyt enkä oloja juuri kuulostellut, joten ovis jäi bongaamatta. Nyt sitten mietin, olisiko ovis ollut myöhässä vai eikö sitä ehkä tapahtunut ollenkaan. Peitto heilui kyllä ahkerasti kp 21- eteenpäin.
 
@Abby87, pahoittelut menkoista ja surkeista testeistä :( Toivottavasti asiat teillä järjestyisi ja pääsisitte hoitoasioissa eteenpäin! :)

@Päppyrä, hyvä, että olet pystynyt puhumaan asiasta! Se varmasti helpottaa, kun on lähipiirissä tukea tarjolla :) Tsemppiä uuteen kiertoon.

@Toiveli, jännät paikat siellä. Toivottavasti menkat ei alkaisikaan! Dpo9-10 on kyllä vielä aikaista, joten kaikki on mahdollista. Tsemppiä piinailuun! :)

@syystyttö, toivottavasti muuttuisi vielä plussaksi. Toivoa on, kun menkkoja ei kuulu, mutta toivottavasti ei ainakaan kierto venyisi pitkästi, jos plussaa ei kuulukaan :)


On, täällä alkaa olla jännät ajat menossa, kun kohta päästään yrittämään oikeasti. Tavallaan toivoisin, että menkat vaan alkaisi vaikka heti, niin voisin siirtyä yrittäjiin. Nyt pitäisi malttaa odotella vielä pari viikkoa, koska jos tämän viikon oviksesta tärppäisi (jos se siis edes tulee ajallaan ja vaikka tulisi niin tuskin edes heti tärppäisi, muttamutta…), menisi vielä tälle vuodelle. Joten odotellaan nyt vielä ne tulevat menkat, vaikka tämä odottelu onkin piinaavaa. Ja toisaalta tuntuu vähän hassulta, että ei kai se nyt parista viikosta ole kiinni, miksei aloittaisi jo… Mutta toisaalta, kun on tähänkin asti jaksanut odottaa, niin miksei voisi odottaa vielä hetken, niin että asiat menisi niin kuin on miehen kanssa sovittu ja suunniteltu. Alunperin 2019 tuntui tulevan miehelle jo hieman äkkiä, joten en viitsisi ahdistella ja painostaa yhtään enempää, vaikka nyt mieskin kyllä alkaa olla jo aika innoissaan tässä kuumeilussa mukana. Joten odotellaan nyt kiltisti niitä seuraavia menkkoja, niin ettei nyt ainakaan tälle vuodelle enää ehditä :ROFLMAO:
 
Pahoittelut uuteen kiertoon joutumisesta @syystyttö perästä tullaan varmasti, koska aamulla paperiin hiukan tuhrua ja vuotoa... Kai nuo menkat kohta rytinällä alkaa. Niin masentunut olo, että ei luoja! Nyt varaan gynekäynnin ja meen vuodattamaan hänelle kaiken turhautumisen :cry:
 
Tänään testiin pärähti todella selkeä ovisplussa. Tänään jo kp18 eli kierto venyy jokusen päivän, jossei luteaalivaihe jää lyhyeksi. Edellinen kierto oli 27 päivää, tämä Flon ennustusten mukaan nyt 31 päivää, katsellaan kuinka käy :)

 
  • Tykkää
Reactions: Jennipä

♥ Esikoisesta haaveilijat ♥
Päivitetty 15.4.2018


Yritys päällä:

Jennipä 25v (mies 25v).......................ya 5/16, yk 18, hoidot aloitettu 8/17
Puukiipijä 27v (mies 27v)..................ya 6/17, yk 10
Riannah 28v (mies 30v).....................ya 7/17, yk 5
Jahapa 25v (mies 27v)........................ya 7/17 yk 2
emppu11 26v (mies 26v)...................ya 11/16, yk 13, hoidot aloitettu 1/18
Syystyttö 27v………………...….............ya 5/17, yk 9, kohdunulkoinen 12/17
Karla89 29v (mies 35v)......................ya 8/17, yk 5
Clothball, 30v (mies 30v)...................ya 8/17, yk 10
lovecoco 26v (mies 25v)....................ya 10/17, yk 5, letrozol
Nemi_K 23v (mies 29v)…………...........ya 10/17, yk6
Toiveli 28v (mies 29v)........................ ya 9/17, yk 8
VauvaHaaveilija89 28v (mies 29v)...ya 1/18, yk4
Kumiankka1 26v (mies 26v)............ ya 5/17, yk 10, km 2/18
Päppyrä 24v (mies 22v)..................... ya 1/18, yk2, km 3/18
Helmi30 30v (mies 37)....................... ya 1/18, yk3
mmii 29v (mies 37).............................ya 3/18, yk1
Abby87 31v (mies 36v)..................... ya 5/17, yk11


Plussanneet 2018:


Eevve
26v (mies 28v), ya 12/17, yk2, plussa 1/18
Möörtsi 26v (mies 24v), ya 11/17, yk 3, plussa 2/18
Hiutale89 28v (mies 33v), ya 8/17, yk3, km 12/17, plussa 2/18
voittamaton 26v (mies 36v), ya 12/16, yk 10, hoidot aloitettu 3/17, plussa 2/18
Jocrow 25v (mies 28), ya 5/17, yk8, plussa 2/18
Eela- 29v (mies 32v), ya 1/17, yk 12, plussa 3/18
Nadine88 30v (mies 29v), ya 10/17, yk 5, plussa 3/18
Aurorials 29v (mies 29v), ya 5/17, yk 10, plussa 3/18
Joulutoive 23v, ya 11/17, tm 1/18, plussa 4/18


Varsinaista yritystä odottavat kuumeilijat:

Karvakorvat 24v (mies 25v), ehkäisy pois syksy -17, "varmat päivät"/keskeytetty
Önnö 27v (mies 27v), pillerit jätetty 2/18, "varmat päivät"/keskeytetty
Bambinen 27v, keskeytetyllä
Emmae 24v (mies 24v), keskeytetty, yritys alkaa syksyllä 2018


Taustalla:

ananasbananas 25v (mies 29v), ya 1/17, yk 4
Sanja_ 26v (mies 25v), ya 9/17, yk 5
NeitiHaaveilija 27v (mies 31v), ya 9/17, yk4
Laurajy 25v (mies 26v), ya 1/18, yk 1
Minguliini 31v (mies 30v), ya 7/16, yk 16, hoidot aloitettu 8/17


Uudet käyttäjät: Ilmoita tietosi (nimimerkki, ikä, miehen ikä, ya = yrityksen aloitus, yk=yrityskierrot) punaisella värillä mikäli haluat tiedot listaan. Myös päivitykset punaisella, niin ne on helpompi bongata ja päivittää listaan. Fontin väri vaihtuu tuolta tekstilaatikon pisarasta.
 
Viimeksi muokattu:
@Abby87, pahoittelut menkoista ja surkeista testeistä :( Toivottavasti asiat teillä järjestyisi ja pääsisitte hoitoasioissa eteenpäin! :)

@Päppyrä, hyvä, että olet pystynyt puhumaan asiasta! Se varmasti helpottaa, kun on lähipiirissä tukea tarjolla :) Tsemppiä uuteen kiertoon.

@Toiveli, jännät paikat siellä. Toivottavasti menkat ei alkaisikaan! Dpo9-10 on kyllä vielä aikaista, joten kaikki on mahdollista. Tsemppiä piinailuun! :)

@syystyttö, toivottavasti muuttuisi vielä plussaksi. Toivoa on, kun menkkoja ei kuulu, mutta toivottavasti ei ainakaan kierto venyisi pitkästi, jos plussaa ei kuulukaan :)


On, täällä alkaa olla jännät ajat menossa, kun kohta päästään yrittämään oikeasti. Tavallaan toivoisin, että menkat vaan alkaisi vaikka heti, niin voisin siirtyä yrittäjiin. Nyt pitäisi malttaa odotella vielä pari viikkoa, koska jos tämän viikon oviksesta tärppäisi (jos se siis edes tulee ajallaan ja vaikka tulisi niin tuskin edes heti tärppäisi, muttamutta…), menisi vielä tälle vuodelle. Joten odotellaan nyt vielä ne tulevat menkat, vaikka tämä odottelu onkin piinaavaa. Ja toisaalta tuntuu vähän hassulta, että ei kai se nyt parista viikosta ole kiinni, miksei aloittaisi jo… Mutta toisaalta, kun on tähänkin asti jaksanut odottaa, niin miksei voisi odottaa vielä hetken, niin että asiat menisi niin kuin on miehen kanssa sovittu ja suunniteltu. Alunperin 2019 tuntui tulevan miehelle jo hieman äkkiä, joten en viitsisi ahdistella ja painostaa yhtään enempää, vaikka nyt mieskin kyllä alkaa olla jo aika innoissaan tässä kuumeilussa mukana. Joten odotellaan nyt kiltisti niitä seuraavia menkkoja, niin ettei nyt ainakaan tälle vuodelle enää ehditä :ROFLMAO:

Tismalleen samat ajatukset. Tosin nyt tuo mies on näyttänyt vähän perääntymisen merkkejä ja nyt pelottaa (n)
 
@Päppyrä Voimia! Paras ystäväni koki saman 6kk sitten ja hän kertoi että puhuminen oli hänelle tärkeintä. Nyt hän on jälleen raskaana ja la elokuun lopussa:love: Hän sanoi myös silloin, että oli helpottavaa tietää että on kuitenkin mahdollista tulla raskaaksi.

ON: Ovis oli ja meni viime torstaina ja nyt ei ainakaan yrittämisen puutteesta jää kiinni:LOL: Huomaa että oli miltei kuukauden seksikielto, kun nyt puuhattiin 9pvnä putkeen! Toki oon kyllä orientoitunut siihen, että tästä kierrosta en raskaaksi tule sillä leikkauksesta on kuitenkin niin vähän aikaa. Edelliset yrityskierrot menivät ihan täysin oireiden kyttäämisessä ja ainaisessa pettymisessä kun menkat alkoivat. Nyt päätin että unohdan kaiken raskauteen ym viittaavan kahdeksi viikoksi. Palaan palstalle sitten kun on jotain uutisia(y) Pakko vähentää tätä analysointia, koska tuskin on kropalle hyväksi stressata näin.o_O
 
@Karvakorvat, voi harmi! Toivottavasti teillä mies pääsisi pian mukaan kuumeiluun :) Taitaa ne miehet olla vähän hitaampia näissä asioissa. Täällä onneksi mieskin on välillä jo tosi innoissaan -- ei tosin niin innoissaan, että olisi halunnut aikaistaa aikatauluja :D Mutta kohta onneksi päästään jo yrittämään :)

@Karla89, toivottavasti nyt tärppäisi, kun tallettelut on osunut kohdilleen :) Tsemppiä piinailuun!

@Helmi30, pahoittelut uudesta kierrosta :( Tsemppiä oviksen metsästykseen! :)
 
Nopea omanapa: Kävin polilla tänään ja aamulla sopivasti ovistesti positiivinen! 20mm folli löyty, huomenna kuulemma irtoo ja huomenna myös eka inssi!!!! Oon niin iloinen kun tuntu että letroista ei olis mitään hyötyä kun ei tullut mitään oireita niistä. :)
 
  • Tykkää
Reactions: Karla89
Loistavaa @emppu11 !! (y) Paljon peukkuja huomisen onnistumiseen :love:

Tänne voi päivittää yk10. Keskenmenon jälkeinen kierto oli onneksi ihan normaalin pituinen, 29 päivää (yleensä 27-29). Ihan hyvillä fiiliksillä saa lähteä tähän uusintayritykseen, kuitenkin nyt tietää, että on mahdollisuus tulla raskaaksi. Kuitenkin takaraivossa se, että entä jos tämäkin yritys kestää ja jos joskus onnistuu ja menee taas kesken :unsure:

Puhuttiin miehen kanssa eilen tästä meidän yrityksen jatkosta... Mulla on välillä niitä päiviä kun tekis vaan mieli luovuttaa ja en jaksa tätä enää. Kuitenkin tultiin siihen tulokseen, että vaikka tuntuu, että tää yritys paskoo meidän parisuhteen niin todennäköisemmin yrityksen lopettaminen sen paskoo, niin että yrittäminen jatkuu. Molemmat sitä kuitenkin haluaa :barefoot:

Aloin tähän yritykseen juomaan vadelmanlehtiteetä, on niin hyvää, että tekis mieli juoda kokoajan :D Muut keinot saa jäädä, yritetään vähän ottaa semmoinen "tulee jos on tullakseen" asenne niin ei mene niin stressin puolelle.
 

Yhteistyössä